Husker du Salli og stængerne?

Du tror, det er løgn, men jeg har fået rettet stængerne til. Det var sådan, det lød i telefonen en dag for snart længe siden fra en noget overrasket Salli, som – da jeg blev stille røret – fortsatte: Ja på brillerne skudda. Mine vipper ramte pludselig mod glasset, og folk vil ikke tro på, at de er mine egne øjenvippper.

Om øjenvippeserum nu virkelig virker, er blandt de spørgsmål, der oftest lander i min indbakke. Og svaret er kort: ja for pokker! Hvis der vel at mærke er spor af fedtsyrestoffet prostaglandin i, som tilfældet er i eksempelvis M2 og Revitalash. Hvis du også vil have rettet stænger på grund af lange vipper, så ringede M2 i går med en særlig kærlig hilsen til alle Beautyspacere, og jeg sagde fluks ja tak. Den lyder sådan her:

Når du bestiller vippeserum HER og skriver BEAUTYSPACE i rabatkoden, følger der kvit og frit en gratis øjencreme i fuld størrelse med fra Neostem (og jo, det er den fugtmagnet af en øjencreme, jeg tidligere har omtalt) til en værdi af 380 kr. Og nej, dette er hverken et sponsoreret indlæg eller et affiliate link. Bare en blogpost til vipperne.

SNUP TIPPET: Wow for en masse downsizing-tips. Det er SÅ opløftende og ikke mindst morsom læsning, at det har været umuligt at udpege en enkelt vinder, for alle burde belønnes.  Derfor har jeg fået hjælp fra min datter til at hive en op af hatten. Det blev Trinny med sit downsizede og selvbyggede minihus.

@beautyspace på Instagram

09/09/2014
Vis mig, hvordan du downsizer
11/09/2014
Om dårlig smag og lidt New York

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette Kristensen – Prøv at se det link, jeg har lagt ud fra mit tidligere skriv om stoffet. Der er tale om et derivat af prostaglandin, som Sverige har forbudt, men Danmark har godkendt.

  Stor hilsen Anette

  14/09/2014
 • Anette Kristensen

  Hej Anettte. Udlandske forskere bl.a. Fra Sverige advarer på det kraftigste mod brug af prostaglandin da de har fatale bivirkninger. Se link. http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/Nyheter-2013/Lakemedelssubstanser-i-vart-tredje-ogonfransserum/

  14/09/2014
 • Sollly

  Hej! Tak for en god blog 🙂

  er dette en serum man skal bruge ‘for evigt’ for at bevare resultatet? eller kan man bruge den i en periode, som en booster og så stoppe igen uden at miste de gode vipper…

  vh Sollly

  14/09/2014
 • Karina Paulsen

  Halløj Anette
  Jeg bestilte det gode tilbud igår og har lige fået det ind ad døren, fantastisk!
  Har læst og læst om prostagladin og har valgt at tro det bedste og prøve.
  Tak for tilbuddet 🙂

  11/09/2014
 • @ Anette – Nej, det har jeg ikke. Det oplevede jeg dog med lægemidlet Latisse, som jeg ikke kunne tåle. Men byd endelig ind, hvis nogle har haft lignende oplevelser som Anette her og evt. et tip om, hvad I har gjort.

  Stor hilsen Anette

  11/09/2014
 • anette

  jeg synes jeg har lidt problemer med at tåle den. det svier lidt når jeg kommer den på – og jeg vågner op med meget “tørre” øjne.
  Andre der har oplevet det problem??

  11/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anja Svendsen – Cool, så der er besparelse ind over.

  Stor hilsen Anette

  11/09/2014
 • @Ulla – Som med alle skrappe sager bruger jeg dem ikke nonstop. Jeg tager et kurforløb på 6-8 uger, holder pause en månedstid og starter op igen. Men man må finde sin egen grænse og reagerer du som du skriver, så er pause nødvendigt. Får du noget irritation og kløe og forsvinder det mørke, som du beskriver, ikke, så vil jeg anbefale en ekstra lang pause eller fuld stop.

  @ Gitte N.O – Sådan!

  Stor hilsen Anette

  11/09/2014
 • Anja Svendsen

  Dejligt tip. Jeg havde egentlig ikke korte eller tynde vipper før jeg begyndte på M2, men de var meget uregelmæssige – der var næsten huller i rækken 😉 det er væk nu og jeg bruger mindre mascara.
  Tak!

  11/09/2014
 • Gitte N.O.

  Kan kun tilslutte mig lovprisningen af M2 serum, virkningen er helt fantastisk. Jeg må også rette lidt på læsebrillerne fordi mine vipper er blevet så lange at de støder mod glassene 😀

  10/09/2014
 • Ulla Nordstjerne

  M2 virker, og jeg har som mange andre fået længere og tættere vipper.
  Dog har jeg et lille problem. Mine øjenlåg er blevet meget mørke og også huden under de nederste vipper. Jeg har læst, at der kan forekomme pigmentforandringer i, som der står,sjældne tilfælde.Er der noget, jeg kan gøre bortset fra at stoppe med serummet, men det ville jeg også være ked af.

  Tak for de gode blogindlæg.
  Hilsen
  Ulla

  10/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Eva B – Prøv at skriv til dem og spørg eller tag chancen og bestil med rabatkoden og nævn evt. at du kun er interesseret, hvis det er Brow Serum. Stor hilsen Anette

  10/09/2014
 • Eva B

  Hov, jeg er altså nået til brynene. Mine vipper støder mod alt efter 5 mdr på M2.
  Gælder tilbuddet også for M2 brows?
  Please….

  10/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julie Sophie – Prøv at læs her: https://beautyspace.dk/?p=16180

  Stor hilsen Anette

  @ Mia Jensen – Jeg er vild med Iredales Amazing Base Mineral foundation.

  Stor hilsen Anette

  10/09/2014
 • julie sophie

  Jeg har fået fortalt at der er hormoner i M2 lashes er det rigtigt? Lyder ellers som et fantastisk produkt;)

  10/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Salli – Uha!

  10/09/2014
 • Salli

  Det er mine stænger der blevt rettet.. 😀 og jeg kan tilføje at min ældre kollega i 60’erne også købte den – hun havde fået lidt korte stride vipper med alderen og havde nærmest ingen forneden.
  Det var helt vildt at se hvor meget de voksede, både oppe og nede <3

  10/09/2014
 • Mia Jensen

  Hej Anette.
  Lige et spørgsmål der ikk har noget med lange vipper at gøre, men håber du vil svare alligevel.
  Jeg skal have købt mig en mineral pudder til de dage hvor make-uppen skal være let og hurtig. Men er du vild mand der er mange mærker der tilbyder det nu om dage, og der er mange der har forskellige meninger om det. Jeg har en kombineret hud med tendens til at fedte og skinne lidt, og det har jo også lidt at sige inden man vælger.
  Har du nogle gode råd så jeg nemmere kan finde rundt i junglen?
  Hilsen Mia.

  10/09/2014
 • Karina Paulsen

  Tak for hurtig svar og der er shoppet vippeserum og den interessante neostem øjencreme.
  Glæder mig til at prøve begge ting 🙂
  Go’ dag til dig Anette
  Hilsen Karina

  10/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Karina,

  For mig lyder det som at du er godt dækket ind på hudpleje, så jeg ville holde mig til det med mindre, du decideret savner noget ekstra? Øjencremen fra Neostem er fin til både dag og nat. Stor hilsen Anette

  10/09/2014
 • Karina Paulsen

  Hej Anette
  Det lyder som et super tilbud og jeg overvejer MEGET. Jeg vil også gerne købe serum til resten af ansigtet og der står at den kan bruges sammen med min øvrige hudpleje.
  Men men, smører jeg så serum på olie PÅ serum???
  Jeg bruger Ole H. Truth serum collagen boostet og Pure truth youth activating Oil om morgenen og invigorating Night gel og sher transformation om aftenen.
  Håber du kan hjælpe lidt.
  Tak for godt læsestof
  🙂 Karina

  10/09/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.