Husker en dag i Oles køkken

Og nu er det ikke, fordi jeg sidder i det køkken hverken hver eller hver anden dag. Men. Jeg husker den her formiddag, fordi Ole Henriksen kastede sig ned i sit lille spisehjørne, greb People’s Magazine og ivrigt pegede på Kate Gosselin. Som var komplet ukendt for mig. Men tilsyneladende et navn med ramasjang i USA. Ud over alle 50 stater sagde damen, at Ultimate Lift Eye Gel var hendes Botox på krukke. Ole jublede.

Suk.

Normalt går jeg kold, når folk bruger den sammenligning. For det er komplet idioti, at sammenholde hudpleje – som vi kender den i dag – med et lægemiddel, der kan blokere nerveimpulserne til ansigtsmusklerne.  Heldigvis var det ikke Ole, der kom med den lamme sammenligning – men Gosselin, hvis anbefaling ryddede alle hylder for den køligblå gel og skabte craze. Det er alt sammen et par år siden nu. Men. Når hele USA pludselig hamstrer, ville man så ikke ryste en anelse. Jeg ville. Om det er det, den gode Ole har gjort og ællebællet mellem ’never change a winning star’ og ’running innovation’, tør jeg ikke sige. Ved bare, at han netop har valgt det sidste med et opgraderet ingredienskick.

SNUP TIPPET: Det ER lidt af en udskrivning, men den er drøj som i firemåneders-drøj. Og jeg er så meget fan, at hele ansigtet her i varmen har fået et tyndt lag med cocktailen af beroligende røde alger, fugtmagneterne hyaluron og glycerin og de hudforbedrende peptider (protein). Og så er indsparket fra agurk og fravalget af silikone begge et plus for mig. Hvis du vil have priskærlige agurketip, så tjek iPad-versionen af Beautyspace ud.

PS: Håber sådan, du har haft en dejlig juli. For mig var ferien så tiltrængt, at der gik en hel halv uge med at komme ned i lave-ingenting-tempo. Og glemme job og blog.

@Beautyspace på INSTAGRAM

25/07/2014
Hvis du har 10 minutter
29/07/2014
Vil du være med?

Kommentarer

 • Lam sammenligning, ja, men det er vel bare en smart måde at sige at den virker rigtig godt.

  Sanne, som er tilbage fra ferie og læser baglæns i bloglovin. 😉

  04/08/2014
 • Kære Kloge Søde Smukke Anette – get ready for this:

  Jeg har tænkt over dit svar til Lene længere nede/oppe her i kommentarfeltet ang. 11-tallerne: “Det kræver massage, massage og mere massage. Og strøm.” For Lord knows jeg har det stramt med mine rynker mellem øjnene 🙁
  Hvordan massage? Er der en speciel teknik? Synes jeg både har set (på den kære Youtube) at man skal hive huden ud af og massere sådan med tommel og pegefinger – men OGSÅ at man IKKE må hive huden fordi den bliver slap.. hmm.. Og strøm? Hos en kosmetolog?

  Mit andet skin-issue (nu vi er igang) (og undskyld jeg leger total brevkasse. Du ignorerer mig bare hvis det bliver for meget) Mine god-damn kæmpe porer! De har plaget mig hele livet og nu hvor min hud er fyldt 35, har den valgt at blive slappere = ENDNU flere/større porer 🙁 Jeg bruger en konjac sponge for at skrubbe/eksfoliere og a-vitamin. Har skallet lidt så jeg tænker at a-vitaminen virker MEN ikke nok. Jeg har både hørt om diamantslibning og laserbehandling. Hvad tror du er bedst – kloge søde smukke Anette?

  30/07/2014
 • Nina

  Den må jeg prøve!

  Har du nogle anbefalinger til genstridige mørke rande under øjnene?

  Tak for en god blog. Jeg læser flittigt med.

  Nina

  29/07/2014
 • Christina kragh

  Kommer den altid på fugtig hud

  29/07/2014
 • @Tina – Mange tak.

  @Tanya – Jeg er SÅ utrolig glad for, at det virker for dig det med at fange fugten under dagcremen. For det er et superbilligt og holdbart tip. Og ja, det skal også gå lidt langsommere hos mig, og det sker helt automatisk med 30 varmegrader.

  @Susanne – Dét vil jeg glæde mig til. Feedbacken.

  Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • @Christina – Serum varer længere hvis huden er en anelse fugtig, når du smører på. Og få dråber af Rudolph rækker. Men ellers er jeg jo kisteglad for Nilens Jords fugtserum. Jeg smører kun Oles Eye Gel i hele ansigtet hvis jeg IKKE skal have mere på – for ellers fnuldrer det. Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • susanne schultz

  Tak for godt råd ..
  Skal helt sikkert afprøves .- har egentlig aldrig prøvet OH produkter
  så denne bliver nok den første skal nok give dig noget feedback 🙂
  godt at have dig tilbage ..
  du må sprutte af energi nu 🙂

  29/07/2014
 • christina

  Elsker den øjn gel fra ole …må da prøve den i hele ansigter …lader du den sidde eller skyller du af ? Er også brevet ret forelsket i rudolph serum som dog lover botox effekt 😉 bruger den desværre for hurtigt har allerede brugt 2 flasker nen lækker er den …tror dog jeg skal ha gang i en ny serum nu …nogen du kan anbefale herr efter mange dage i salt vandet 😉 ? Kram ♥

  28/07/2014
 • Tanya

  Dejligt at krydre slutdelen af ferien med lidt lystlæsning hos dig, Anette! Så fint med adgang til Horst-artiklen, den var interessant. Jeg glæder mig til at høre mere om stamcelleteknologien. Med tiden bliver det måske endda noget af det der er pristilgængeligt?
  Her i det franske vil jeg huske at bringe en af de billige facemists med hjem – der er ikke så mange fine skønhedsplejende ingredienser i, men det er rent kildevand og jeg er blevet helt afhængig af dit gode råd om indkapslet fugt under dagcremen.
  BTW: det SKAL gå langsomt efter ferien – træk den gode ro så længe som muligt 🙂

  28/07/2014
 • Velkommen tilbage på pinden:-)

  Og et rigtig fint tip, tak.

  Tina
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/cheesecake-med-skovbr.html

  28/07/2014
 • @Eva B – JA, jeg er back, men føler alt går meget meget langsomt.

  @Kiss Jacob – Hun har været SÅ go’. Hvor det varmer mit beautyhjerte, at du har afprøvet et par af mine favoritter – både Rudolph Facial Oil og No. 7 rulleriet. Begge dele leverer.

  Stor hilsen Anette

  28/07/2014
 • kiss Jacob

  Godt du er tilbage Anette.. Din sommerafløser har OGSÅ været GO.
  Jeg har (fordi du har lært mig det) i min ferie brugt: Rudolph Eyecream og Facial Oil (dyrt som bare h….)
  Men fantastiske produkter.

  En anden dejlig (noget billigere) der skulle prøves var No 7 Eye Roll-On SÅDAN tak for de gode TIP.
  Føtex blev vist væltet den selv samme dag du anbefalede den lille bandit 🙂

  28/07/2014
 • Eva Bacher

  You are Back! Dejligt at få et Anette pusterum midt i projektskrivningen. Glæder mig til efteråret og ups..kommer der snart et gode bogtilbud igen- vi bliver jo forkælet og forvænnet, det er din egen skyld. Ha.

  28/07/2014
 • @ Lene C – De bliver mere mætte, men væk kan gelen ikke trylle dem. Det kræver massage, massage og mere massage. Og strøm.

  Stor hilsen Anette

  28/07/2014
 • @Britta – Herligt. Og uden at blive for køkkenbordsagtigt, hvis man ikke er til det, så kan netop den røde Rooiboste snildt laves som hjemmelavet facemist.

  Stor hilsen Anette

  28/07/2014
 • Lene C

  Velkommen tilbage! Den gel skal da prøves! Hjælper det mon ikke på 11-tallet mellem brynene? Kh

  28/07/2014
 • Britta

  Dejligt du er tilbage Anette 🙂 Jeg har også lagt mærke til at Ole Henriksens produkter er drøje i brug – den der Red Tea Mist har jeg godt nok haft glæde af rigtig længe 🙂

  28/07/2014
 • @Dorthe – Mange tak (og tænk lige at ha’ ferie i vente. Heldige dig. Invigorating Night Gel er fin om natten, synes jeg.

  Stor hilsen Anette

  28/07/2014
 • Dorthe

  Velkommen tilbage fra ferie – godt at høre du har nydt den (og så jo du bl.a. hyggede med den kære Ole).
  Anyway, jeg er også fan af gel – dog har jeg endnu ikke prøvet den famøse eye gel, men derimod Invigorating Night Gel, som jeg her i varmen tager kold ud af køleskabet. Uhhm så dejlig!

  Har i øvrigt haft en skøn juli, tak – selvom min ferie lader vente på sig en tre uger endnu.

  28/07/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.