fbpx

Hvad beauty-blogs glemmer at fortælle dig

goldenglobe-copy

Jo, det glemmer det. Gør de. Bloggerne. Også hende fra Beautyspace. At fortælle sandheden om de smukke betræk, vi ser på TV i en award-tid som nu. Forleden genså jeg de smukke hoveder fra Golden Globe, repeterede hvor ofte bloggere og andet godtfolk tipper om makeuppen og selvfølgelige lige nævner – måske – at der er velholdt hud som underlag. Det er en kraftig underdrivelse, for der er som regel tale om s t r å l e n d e  marcipanblød hud. Det får ingen på to dage. Eller en uge. Og slet ikke hvis man er 47 som smukke Sanda Bullock. Det kræver ugers forberedelse og i ni ud af ti tilfælde med mere hjælp, end du finder i nogen cremekrukke.  Der er tale om peels (kemiske peelinger), frugtsyrebehandlinger, IPL-laser (der fjerner synlige blodkar og koks i form af de brune pletter, som solen kan efterlade), ugentlige ansigtsbehandlinger i tre til fem uger forinden, Madonna-oxygen-behandlinger, Botox og fillers (ofte yderst moderat, men altid indsprøjtet et par uger i forvejen, så tingene falder til) og så selvfølgelig de blide versioner som ansigtsmassage, fugtmasker – og på dagen en fabelagtig makeup-artist, der kan følge anstrengelserne helt til dørs.

SNUP TIPPET: Hvis du har hængt med længe, husker du måske sidste års award-ord fra Ole Henriksen. De vil komme igen tilsat masser af gør-det-selv-tips. Så stay tuned

NB..breaking news: Nu vi er ved hr. Henriksen, så er det officielt fra i dag, at han har solgt sit creme-eventyr til luksusfamilien LVMH (dem med taskerne, Dior, Guerlain og meget, meget andet). Ole H vil stadig være frontfigur og begrunder det nye ægteskab med, at ethvert firma kommer til et punkt, hvor man må overveje at tilføre mere muscle power. Han virker glad, så stort tillykke herfra.

05/02/2011
Hysteriske kællinger
08/02/2011
Vil du med frem i skønhedsskoene?

Kommentarer

 • Jeg synes egentlig det er lidt skræmmende at kravene for at få positiv opmærksomhed på en rød løber er alt det her….

  12/02/2011
 • Wow ja det lyder som lidt af et job at være celeb-skøn 🙂

  09/02/2011
 • Jeg er lykkelig på Oles vegne!
  Men den der information om, at jeg er jævnaldrende med Sandra… det var nu lidt en downer. Men ok, hvis jeg havde fået ugers forberedelse, så skulle hun bare se, skulle hun. Måske.

  08/02/2011
 • Pia

  Fedt for Ole – hvis han er glad!

  08/02/2011
 • Joan

  Ja det er hårdt arbejde. Men har det ikke også bare LIDT med gener at gøre? Altså der er jo også babyer der er kønnere end andre og de kan jo ikke nå at ha’ ødelagt noget:)

  07/02/2011
 • Sanna

  Godt med et lille skud sandhedsserum 😉 Ja, vi ved det jo godt… det er hårdt, at være stjerne! Hurra for alt det skønne grej, vi kan pudse os op med og få den indre glød til at skinne endnu mere klart! Stjerne eller ej…

  07/02/2011
 • Heidi

  OLE I LVMH FAMILIEN!!!!!!!!!!!!!
  Hvor er jeg GLAAAAD – Juhuu!!!!

  07/02/2011
 • Skøn hud er et must. Og når det gælder photo shop så gælder deviden (for mig selv) altid: ti år og ti kilo skal væk!

  07/02/2011
 • Okay okay, ugentlige ansigtsbehandlinger, botox, tandblegning, restylane OG photoshop er hermed tilføjet på ønskelisten..

  Måske jeg også skulle tilføje en rig mand?

  07/02/2011
 • Lene

  Åh det må være hårdt at være stjerne. Godt vi har fundet et andet erhverv (ikke at vi ikke kan nå det endnu selvfølgelig:O))

  07/02/2011
 • Puha, det er et fuldtidsjob at være stjerne! Og jeg vil give Mette B helt ret – noget af nydelsen må forsvinde, når wellness bliver en pligt.
  Så hellere have det som skønne Anette, der har det som en deltidspligt – og alligevel ser fabelagtig ud altid!

  07/02/2011
 • Jeg tænker også, at det er dejligt at det ikke er mig der skal lægge ansigt og krop og bruge tid på at fremstå sådan. Så hellere tid med ungerne, ude i naturen og pleje af den indre glød 🙂
  Og så gør det jo ikke noget at pynte sig med pudder, mascara mm…
  KH
  mette

  07/02/2011
 • Hmmm ja…lidt hjælp skal der vel til ind i mellem. Det er faktisk lidt rart at blive mindet om, at det jo ikke er sådan de ser ud, når de står ud af sengen om morgenen…og at det heller ikke bare er et lag pudder og en go’ mascara der skal til.

  07/02/2011
 • Nipuni Julie

  De ekstremt hvide tænder som stjernerne har, er vist også hjulpet godt på vej 🙂 Men når alt er sagt, så ser de også fantastiske ud på den røde løber og det er det vi tænker på når vi ser dem i de kulørte blade. Jeg gør hvertfald.

  07/02/2011
 • Anette J

  Den røde løber kræver vel også et godt gebis (læs: hvide tænder) og smukt hår? Så man kan gøre listen endnu længere…

  07/02/2011
 • Britta

  Man tænker jo ikke lige over det, men det må være hårdt arbejde at leve af sit udseende §:)

  07/02/2011
 • Når jeg ser hele den liste, gør det mig pludselig slet ikke noget, at det ikke er mig der skal skride op ad en rød løber. 😉

  07/02/2011