Hvad der virker på min hylde

Den gode Ditte H skrev forleden i kommentartråden en masse vilde ting, og sluttede sin sætning med”….havde jo håbet, at du havde sagt, at din hud bare var et resultat af daglig rens plus en dag-og natcreme, som hedder ……, tadaaaa!”

Så derfor kommer min hylde lige efter teksten her. Bare husk, at hud er forskellig. Hvad der føles godt for veninden eller de pæne hoveder fra tv-reklamerne er ikke nødvendigvis noget for dig. Derfor: få tjekket din hudtype hos en professionel eller på skintypesolutions.com. Når det er sagt, så er virksomme ingredienser med papirerne i orden ikke noget, der kun virker på naboen.  Så frem for at være alt for mærke-specifik (sorry, Ditte H), vil jeg hellere fortælle om nogle af de ingredienser, der altid gør godt på min hylde:

A-vitamin (enten den receptpligtige eller en god variant som Environ eller Beauté Pacifique) eller en lejlighedsvis frugtsyre-kur.

Vækstfaktorer som EGF (eksempelvis fra Bioeffect).

Peptider – Her er bl.a. Tromborg dygtige med brug af ypperlige peptider i mange af deres produkter. Tjek bl.a. hele Tromborgs nye imponerende Beauty of North univers ud HER.

Solbeskyttelse – i øjeblikket bruger jeg pHformula, men se også her og her.

Hyaluron – sørg for at have et fugtserum med gode fugtmagneter i som hyaluron, urea og glycerin. En priskærlig løsning er den fra Nilens Jord.

Olieglad – jeg er afhængig af et par oliedråber på mine kinder, og er især glad for A-vitaminrig hybenkerneolie fra eksempelvis Pai, Ole Henriksen, The Organic Pharmacy eller Urtegården.

SNUP TIPPET: Når så Ditte spørger, hvad jeg konkret har gjort ved min hud for nylig, så er det opskriften her, som april måned gik med. Nu kører jeg maksimum fugt og beskyttelse. Hvis du vil have den samlede opskrift på, hvad der gør hud flottere, så er de ypperste eksperter samlet for 199 kr. til peptalk og rundbordssnak her.

Min hylde som den ser ud lige nu

26/05/2014
Hop i makeup-stolen for free
28/05/2014
Du kommer ikke uden om den

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Eva – Det hedder blot A-vitaminsyrecreme 0,05 pct.

  @ RijaH – Herligt.

  @ Maria – Jeg er glad for en del af dem, og faktisk lige præcis de 3 du nævner er på min hitliste.

  @ Mia – Huden vil aldrig blive forvirret af et fugtserum med eksempelvis hyaluron efterfulgt af nogle hybenkerneoliedråber og toppet med SPF. Men jeg tror, jeg laver et indlæg om det forskellige produkter og forvirring ;o)

  @ Kirsten V – Peter Thomas Roth Viz-100 Hydrating Serum ;o)

  Stor hilsen Anette

  30/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres kommentarer – vender tilbage med svar. SNART.

  Stor hilsen Anette

  29/05/2014
 • Mener produkt selvfølgelig 🙂

  29/05/2014
 • Lidt nysgerrig, den beholder yderst til venstre kan jeg ikke genkende. Hvad er det for en sag ?

  28/05/2014
 • Mia

  Hej Annette, jeg bliver lige nød til at spørge hvor mange forskellige produkter du bruger dagligt jeg har nemlig også de fleste af dem på billedet med tænker nogle gange at huden bliver forvirret når man bruger lidt af hvert. (Jeg bruger for det meste neostem og bioeffect hver anden dag da jeg syntes de er lige godt) Er der noget om det? For ellers syntes jeg jo bare det er dejligt man kan få lidt af det bedste fra det hele :o)

  28/05/2014
 • Maria

  Kære Anette

  Skønt med dine gode råd…mht BB cremer…hvor stor forskel er der på dem? Tænker her på Balance Me BB, Origins Vitazing og Khiels farvet dagcreme…hvilken er din favorit?

  Maria 😉

  27/05/2014
 • Min formular hedder nu en vaskeklud og det virker.. takket være dig 😉

  27/05/2014
 • Eva

  Anette, a-vitaminen på recept; hvad hedder den ? Min søde læge er da muligvis til at overtale ( og ja, først til efteråret ) 🙂

  27/05/2014
 • @ Karin S – Det kræver jo altid sit match, og når BP virker godt (og jo OGSÅ med gode ingredienser), så hold dig endelig til den.

  @ Lone – Jeg synes, der ligger spændende teknologi bag og jeg er glad for indholdsmikset af peptider, så ja, det er en ansigtscreme, jeg er glad for. Hvis man skal ud at investere, synes jeg det vil være fint af afprøve inden køb (hvis der er samples).

  @ Gigi – God idé med indlæg. Jeg stemmer jo for at man får fat i den professionelt og med instruks inden hjemmebrug. Selv har jeg været glad for at bruge den under et kurforløb med frugtsyrer, men jeg prikker ikke dagligt. Der vil ikke være noget i vejen for at bruge den sammen med produktet du nævner – blot så længe der ikke er SPF i.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2014
 • Anette, vil du overveje en bette skriv om hvilke produkter, der kan anvendes / ikke bør anvendes sammen med en Dermaroller? Synes jeg har lagt mærke til et par spørgsmål i den retning på bloggen på det seneste, så måske der er flere, der kunne bruge et par overordnede guidelines (hvis de altså gives).
  Jeg overvejer selv at anskaffe sådan et bette pindsvin, men spekulerer på, om der er produkter, der er for skrappe at bruge sammen med den?
  Lige for tiden bruger jeg Garniers Dark Spot Corrector til ansigtet (jeg bruger den om natten dels for optimal effekt og dels for at undgå et uheldigt mix med solens stråler) – vil den f.eks. kunne bruges i kombination med en Dermaroller?

  27/05/2014
 • lone

  Hej igen Anette kan se, du har den nye Tromborg på din hylde. Har du testes den længe nok nu til at komme med en vurdering? Mvh Lone

  27/05/2014
 • Karin V Sørensen

  Jeg råber HØJT 😀
  Jeg gør som du gør mht at presse lidt produkt ud og duppe på, men jeg er overhovedet ikke imponeret. Synes a-Vitamin øjencremen (som nu er kommet i pumpe-flaske juhu) fra Beaute Pacifique er meget bedre. Hvilket undrer mig når den fra Bioeffect skulle være proppet med hyaluronsyre og egf!

  27/05/2014
 • @ Karin V Sørensen – Jeg er glad for indholdet, men ikke for applikatoren. Derfor trykker jeg det ud i hånden og dupper på omkring øjnene med aku-pressur-tryk (råb højt, hvis du har brug for et link).

  @ Lene – Tak for dine pæne ord. Ja, utildækket, men byg evt. tolerance langsomt op, for du må ALDRIG blive rød.

  Stor hilsen Anette

  27/05/2014
 • lene

  Kære Anette! Tak igen for din bog og din blog, guld værd!

  I et af de linkede indlæg fra denne blogpost skriver du:

  *Du er sikret nok d-vit ved at være utildækket i solen tre gange om ugen i 15 minutter.*

  Betyder det at man skal være ubeskyttet i solen der? Altså uden solcreme?

  27/05/2014
 • Karin V Sørensen

  Kære Anette 🙂
  Jeg kan se du bruger øjencremen fra Bioeffect. Er du glad for den? Jeg købte den i samme sekund den kom hos min lokale skønheds-pusher og aldrig er jeg da blevet så skuffet!!:-(
  Lige så vild jeg er med Bioeffect serummet ligeså elendig synes jeg øjencremen – eller øjenserummet – er 🙁
  Men måske jeg har brugt det forkert.
  Vil du fortælle hvordan du anvender det?
  Knus
  Karin

  27/05/2014