Hvad din stemme og logomania har til fælles

Absolut ingenting. Begge emner er bare presserende i dag.

Der udbrød nemlig eksalteret jubel på alle sociale platforme i går hos dem, der blev nomineret HER. Jeg har endnu ikke finkæmmet listen, men så i farten, at Rudolph Care og Neostem var nomineret hele to gange. Hver. Det er fabelagtigt bare at nyde, at andre har gjort arbejdet. For jeg ved, hvilke kabaler, diskussioner og tusindvis af excel-ark, der ligger forud for de nomineringer. Og så er det alligevel faktisk din og min stemme HER, der afgør den mest prestigefyldte pris af dem alle – nemlig Årets Forbrugerpris. Hvis det var noget.

Og så til logomania.

Tænk engang, da nogen var så stjernesøde at forære mig sweatshirten her i julegave, så var min første reaktion weeee, så fin og blød og blå i farven. Dernæst kom en stille undren over, at logoet skulle være så stort og så all over. Men Chanel træder ikke ved siden af. Det var mig, der skulle hive luft ind og lige sikre, at den var god nok. For logoerne er tilbage.  Big time. Slut med gemmeri i nakken og det at være underspillet for at please anti-materialismen. Et billede der blev flashet på catwalken, hvor designerne nu sætter logoet synligt på igen. Det er ikke bare for genkendelsens skyld eller for at trække folk til klubben. Næh, der var bare nogen (som i Alexander Wang), der ville mindes 90’erne og andre (som i Kenzos designer Humberto Leon), der ville svælge i teenageårenes logofest. Bare husk – og det her er vigtigt – at det nye er, at logoerne gerne må bæres med en snert af humor. Eksempelvis i oversize eller som noget, der kunne være malet i rød stue. Og jo, det er stadig både forbudt og tarveligt med kopier. På alle plan.

SNUP TIPPET: Logoerne holder også fest, når det gælder skønhed med eksempler fra YSL’s sommerpalette og ditto designers mest ikoniske duft: Rive Gauche.

Stay tuned for kommende emner: Akne – en løsning af de skrappe, 5 små (og de er små) ting, der virker som omgående kompliment-magneter og så afsløringen af, hvordan Christiane Schaumburg-Müller blev koks i pigmenterne kvit. Hook op HER, hvis du vil have det hele automatisk i din indbakke.

Dagens tip finder du på Instagram @Beautyspace

19/03/2014
Fra mit skønhedshjørne i ELLE
24/03/2014
6 kompliment-magneter der er til at betale

Kommentarer

 • Anja

  Prøv selv at tage produkterne og google ingredienserne en for en. Du vil finde flere, hvis effekt der ingen dokumentation er for. Og du vil finde flere, som er på EUs liste over særligt allergifremkaldende stoffer.

  25/03/2014
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Anja, i mit job bruger jeg en masse tid på ingredienser og netop på at se efter hvilke studier (uafhængige), der ligger bag. Men du mener, at der nomineres produkter, hvor producenter hævder ét, men videnskaben noget andet? Jeg er meget interesseret i at se de eksempler, du er faldet over. Stor hilsen Anette

   25/03/2014
 • Jane Steen Ludvig

  Tak Anette, fordi du vil undersøge uva og uvb beskyttelse i Ole Henriksens produkter.
  Jeg holder øje 🙂
  Tak for hjælpen
  Mange hilsner fra Jane

  24/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Åhh jo Rive Gauche skaber virkelig minder – Husker tydeligt hvor meget der blev sparet for at kunne bruge den som ung. Og jeg jublede da en af mine sejlende venner fik dem med hjem til en noget anden pris end den kunne fås til i DK – Men lækker var den, og mon ikke den stadig står mål med betegnelsen lækker.

  23/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille Sparsø – Den rummer i hvert fald minder!

  @ Jane Steen L – Jeg er faktisk i tvivl. Umiddelbart er den runde UVA ring ikke på produktet, men ‘claimet’ lyder på både UVA og UVB. Jeg får tjekket indholdsoversigten, så hæng på.

  Stor hilsen Anette

  22/03/2014
 • Jane Steen Ludvig

  Kære Anette
  Jeg er i tvivl om Ole Henriksens ancigtscremer m. solfaktor, beskytter både mod UVA og UVB stråler? kan du hjælpe mig?:-)

  22/03/2014
 • Pernille Sparsø

  Rive Gauche holder Big time! Yndling 🙂

  21/03/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne (og Jette V) – Den gør den, og den dufter af mange minder.

  @ Anja – Det må du uddybe. Prøv at give mig et eksempel på, hvad du mener.

  @ Anette J – haha.

  @ Christina H – Og der kan gemme sig mange spøjse minder jo. Men tak, og i lige måde.

  @ Tanya – Det skal nok blive godt.

  Stor hilsen Anette

  21/03/2014
 • Tanya

  Dét er gode ting du lover os der – venter spændt på både komplimentmagneter og pigmentkoksløsninger 🙂

  21/03/2014
 • Christina Hansen

  @Sanne : Lige mine ord. Med store øjne og brynene nær hårgrænsen, røg jeg fluks tilbage til teenagerværelset.
  🙂 God weekenden til alle ♥♡♥

  21/03/2014
 • Anette J

  Ok jeg finder mine BALL-trøjer frem…

  21/03/2014
 • Anja

  Bare de dog ville kræve noget dokumentation for produkternes påståede effekt. Hvis man kender lidt til ingredienser eller bare gider at Google dem, opdager man hurtigt, at der er mange fupnumre i blandt.

  21/03/2014
 • Jette V

  @Sanne : det undrede også mig – det er sådan en parfume jeg husker fra 80’erne 🙂

  21/03/2014
 • Rive Gauche, findes den virkelig endnu? Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  21/03/2014