Hvad er der lige med djævlebogstavet S

Nøj, hvor jeg kender mange, der husker sig selv til sidst. Fordi tusindvis af andre ting skal ordnes først. Altid. Det øger hurtigt presset på to hud-ømme punkter: søvn og stress, hvor betrækket er blandt de værste sladrehanke. Og selvom hverken en enkelt blogpost eller #thefoodbeautyweek kan give dig mere tid eller mindre travlhed, så håber jeg alligevel, du vil læse de få linjer her. For det er ikke for sjov.

Når jeg selv bliver rundtosset af travlhed, hjælper det at stoppe op (hvis jeg ellers husker det) og spørge ud i luften, hvad det lige er, der er så hamrende livsvigtigt presserende. For det hektiske har det med at følge med ind i fritiden også. Som det gjorde for mig i lørdags, hvor jeg hastemindede min søn om noget, og han bare (klogt nok) svarede, at han altså ikke havde travlt. Nårhhh nej, og kender du det? Så kan man pludselig glemme, at man ikke har travlt. Jeg kan. Og faktisk er det her, at skønhedshjælp kan være et hit. Når det snerper til med rundtossetheden. For ud over at komme ud og gå i det fri, så hjælper det også for mig at hænge mit hjemmelavede do-not-distrub-skilt på badeværelsesdøren, fokusere på vejrtrækningen – som faktisk kræver træning – og kun have selskab af min grønne te og favorit-remedierne på billedet.

SNUP TIPPET: Noget der også kan give ro – endda nærvær – er at prioritere tid til mad, og her er Ditte en kæmpe inspiration. Jeg får lyst til at lave alt, hvad den dame tager billeder af. Du finder dagens opskrifter til #thefoodbeautyweek her og del endelige dine egne billeder fra ugen her med hashtagget #thefoodbeautyclub. Det er i øvrigt ikke find-fem-fejl på billedet herunder. Men bare find-to-fejl, og i forhold til #thefoodbeautyweek. FOTO: helloanne.com

25/06/2014
Vores bøger plus en kærlig hilsen
27/06/2014
Så er Halle Berrys tricks serveret

Kommentarer

 • Marie-Louise jønsson

  Til Anja Kis Svendsen. Tak for anbefaling af hjemmeside. Det var dog en skøn “grøn-the-butik” 🙂 ml

  27/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie-Louise Jønsson, hvis du går lidt tilbage på bloggen (bare et par uger, så er der en masse om grøn te og i kommentarfeltet noget om kvalitet). Det med sødetabletter må være en personlig sag ;o)

  @ Sanne – Macha grøn te.

  @ Marina – Det er jo ikke noget, man bare lige mester. Det gør jeg heller ikke.

  @ Pia Randlev – Herligt!

  @ Charlotte K – Kom bare!

  @ Tanya – Ugen kan jo heldigvis nappes, når det passer en selv. Det var honning og lakridser, jeg tænkte på. Det er ikke kaffe, men kanel på billedet ;o)

  @ Anja Kis – Jeg er VILD MED, når man blander sig. Det må du aldrig stoppe med.

  @ Christina – Du er en prof! Nemlig.

  @ Anne Utoft – Det er grøn macha te ;o)

  @ Ingelise R – Som du skriver, må det være et personligt valg alt efter overbevisning og pengepung.

  @ Anneka – Haha, det med at en smagsprøve bliver til en håndfuld, kender jeg alt for noget.

  Stor hilsen Anette

  27/06/2014
 • Anneka/Anne

  Lakrids og honning indeholder en masse gode stoffer. Altså god ren lakrids. Feks panda eller ren engelsk lakrids feks. Eller te med lakrids.
  Men alt med måde selvfølgelig, selvom det mådehold kniber for mig nogle gange.
  “…lige én mere, og så er det også slut!” og så én blevet til en håndfuld.

  27/06/2014
 • Ingelise Rasmussen

  Mht. grøn te, så sørg for at købe en økologisk te. Økologi er jo en tillidssag, men jeg regner da bestemt med, at en økologisk te er fri for de pesticid-rester, som, forbrugerbladet Tænk for nogle år siden skrev om, var i konventionel grøn te.

  26/06/2014
 • Anne Utoft

  Snupper lige honningen og lækker lakridsen ud af sammenhængen:-) Hvad er det skønne grønne på dit smukke bath beauty foto:-)?

  26/06/2014
 • Christina kragh

  Det ligner honning og lakrids der er dømt ude …

  26/06/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Marie-Louise jønsson:

  Undskyld jeg lige blander mig.
  Jeg ville prøve en grøn aroma the istedet for en søde tablet, f.eks. chaplen le fleur de paris:

  http://tea.dk/gron-te.html

  Det er meget vigtigt for smag og bevarelse af antistoffer at vandet er under 80 grader når det hældes over teen. Som alternativt til grøn the kan hvid eller gul the være godt. De indeholder ligeså mange antistoffer og er mildere i smagen.

  26/06/2014
 • Tanya

  Hmmm, lakridserne er ikke gode – men jeg kan ikke se hvad der er i glasset? Kaffe kan jo være godt i moderate mængder, så det er det næppe heller. Jeg leger lige at det er dulce de leche der er i glasset, og så er det i hvert fald også ude. Begge dele pga sukkeret, naturligvis 🙂
  Jeg satser i øvrigt på at udskyde food-delen af jeres skønne uge til næste uge, for jeg har doneret blod i går, og så tillader jeg mig selv både chips, rosiner og chokolade er større mængder end ellers. Men dejligt, dejligt med al den gode inspiration!

  26/06/2014
 • CharlotteK

  Anette, gad godt blive lukket inde på badeværelset med dig – lyder mega afstressende (og det er ikke et lummert forslag:-))

  26/06/2014
 • Pia Randlev Poulsen

  Købte for få uger siden SARD´s facemist og er fuldstændig afhængig!

  26/06/2014
 • Du har simpelthen så ret, Anette, men lærer jeg det? Ikke endnu i hvert fald. Er vendt tilbage til teenagehud og graviditetshår, fordi jeg enten er rigtig dårlig til at planlægge eller til at sige nej.

  26/06/2014
 • Hvad er det grønne pulver på øverste billede? 🙂

  26/06/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette. Jeg har et spørgsmål ang. grøn the. Er det lige meget hvilken grøn the man drikker eller er der forskel på dem (kvalitet) og må jeg putte en enkelt sødetablet i (er iiiiikke så vild med smagen). Endnu engang tusind tak for din skønne og inspirerende blog 🙂 ml

  25/06/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.