fbpx

Hvad gamle chefer ved om surhed og vilde vipper

vipper

Du kan IKKE være sur og professionel på samme tid, sagde min gamle chef altid (også som en reminder til ham selv, tror jeg). Tippet har fulgt mig på den måde, at jeg arbejdsmæssigt aldrig skriver eller ringer til folk, hvis jeg er arrig eller skuffet. For det bliver noget juks. I dag arbejder den kloge, tidligere chef stadig i LVMH-koncernen (du ved familien, der også har adopteret Ole Henriksen)…for brandet Makeup Forever. Og selvom han er big boss med ansvar for vistnok hele verden, så kan jeg stadig ringe til den søde herre og sige hey skal vi lave noget på øjenvipper? Og fluks sætter han gang i DHL og vipper, der er vildere end vilde.

Jamen hvad mener du? Altså om vipperne?

SNUP TIPPET: Du kan læse mere om Makeup Forever (og den tidligere chef) her og købe mærket i Danmark her OG mht., hvordan du får vipperne til at lande, ja så tro på, at øvelse hjælper: 1) tag lidt vippelim på håndryggen (gerne den fra MAC) og stryg vippen igennem limen som et dankort 2) luk det ene øje og læg vipperne ovenpå de naturlige ved at fæstne først midtpå og derefter i kanterne. Brug pincet.  NB: Og jo, du kan selvfølgelig vælge vipper, der er en anelse mindre vilde…

Fotograf: Jens Peter Engedal, Makeup: Kenneth Adelhardt og pigen på vippen er Ida Emilie Elvers

28/03/2011
Derfor skal du bruge olie
31/03/2011
Hvor let er det lige det der med TV?

Kommentarer

 • Jomo

  Jeg er IKKE gammel (selvom jeg ikke bliver yngre)…jeg er forhenværende!

  Bliv ikke intimideret af outrerede vipper: brug dem ved en festlig lejlighed, som en accesoire.

  Make Up For Evers leveres med lim…og glem ikke, at kunstige vipper kan bruges flere gange.

  01/04/2011
 • Thea

  Har aldrig haft så meget mod på falske vipper. Synes det ser vildt godt ud når de sidder rigtigt men de gange jeg har prøvet er det ligesom ikke rigtig lykkedes. Det kunne være jeg skulle prøve igen snart:)

  31/03/2011
 • Fra sin far!!!!

  neuLash lyder jo som et mirakel! Men FÅT det er dyrt..

  Har hørt nogen snakke om vaseline på vipperne – at det skulle gøre dem længere og blødere? Anette, virker det mon eller er det bare en ammestuehistorie?

  31/03/2011
 • Pia

  Hov ikke make-p – men make-up selvfølgelig!

  30/03/2011
 • Pia

  Håber næste konkurrence kunne handle om en make-p session med ham der Kenneth. Han har da de frækkeste ideer. Kunne ikke åbne hele Børsen-artiklen – kun side 2. Æv.

  30/03/2011
 • Lene

  Pigen er godt nok smuk. Kunne godt tænke mig at prøve sådan nogle vipper!
  Og ja man skal ikke skrive tilbage med det samme, hvis man er sur!

  30/03/2011
 • Jeg kan anbefale at få dine egne naturlige vipper ekstra lange og tætte 24 timer i døgnet UDEN lim og kunstig påsætning, med neuLash som er en special-serum som får vippehårene til at vokse og vokse på max 30 dage (effekt holder op til ca 5-6 mdr)
  Det lyder for godt til at være sandt, med det virker! Spørg bare Anette 🙂

  30/03/2011
 • Joan

  Shit de er flotte de vipper – men kunne aldrig drømme om selv at tage dem på!

  30/03/2011
 • Tinna

  Wauw det ser da bare for sejt ud … elsker altså lange fyldige og smukke vipper …og er stadig på jagt efter den helt perfekte mascara, synes det er svært…

  30/03/2011
 • Dorthe

  Uhhh nice! De vipper er da godt nok vildt lækre og ualmindelig festlige – det må prøves.
  I øvrigt lækkert tip mht. surhed, der skal jo være plads til en off-dag. Men som vi jo alle ved, så “smil til verden og den smiler til dig”.

  30/03/2011
 • Tine

  Super tip med surheden (-:
  Mht. vipperne ser det jo vildt lækkert ud. Elsker ekstremer.
  Men må nok erkende at personligt passer det ikke mig, heller ikke de kortere af slagsen. Er til gengæld blevet stor fan af max factors false lash effect mascara.

  30/03/2011
 • susanne

  Super meget enig annette – selvom det ikke har noget med vipper at gører vil jeg stadig lige skrive et par ord. Hvis man har noget på hjertet som skal ud tager man også telefonen eller siger det face to face man skrive ikke e-mails det kan altid blive mistolket.
  og som jeg prøver at lærer mine børn har du ikke noget pænt at sige så lad vær !!!
  Fantastiske vipper men er det noget man sådan kan have på til hverdag ???

  30/03/2011
 • Gitte Salling

  Jaaa det skal prøves. Tak for tips 🙂

  30/03/2011
 • Jess

  Har alle kvinder det ikke sådan at de gerne vil have flere, længere, tættere øjenvipper? Det tror jeg :o)

  Jeg har overvejet at prøve, de der *lash-extensions’ som skulle holde i 3-6 uger.

  Er der nogen, der har der har prøvet det?

  30/03/2011
 • CharlotteK

  De er godt nok vilde!
  Har selv nogle, som skal sættes på med 1-3 vippehår ad gangen og blandet ind mellem mine egne – det ser meget naturligt ud. Men jeg synes dog at de sidder så godt fast, at mine egne vipper ryger af, hvis jeg prøver at tage de kunstige af. Mon det er limens skyld eller er Macs vippelim ligeså kraftig (ved ikke hvad det er for en lim jeg har). Den kom sammen med vipperne…

  30/03/2011
 • AD

  Hvor er hun dog flot!

  30/03/2011
 • Lotte

  Super flotte billeder og super smuk pige.

  30/03/2011
 • kira

  elsker dine guides 🙂

  30/03/2011
 • DET er et godt råd – den med surheden! For selv sukker på stemmebåndet og gode intentioner kan bare ikke camouflere en dårlig dag.. Og så tror jeg da, at vipperne skal prøves – omend den lidt mindre dramatiske udgave.. Hver gang jeg ser på min 2-årige datter rammes jeg af dyb jalousi – jeg vil ha de øjenvipper!!

  30/03/2011
 • Louisa

  Jeg er vild med vilde vipper. Da jeg i efteråret var en tur i New York, købte jeg nogle forskellige nogle af slagsen, bl.a. et par virkelig lange lilla samt nogle lange med fjer på. Jeg synes, de er super til at pifte et enkelt outfit op. Dog kræver det mod at iføre sig dem og skille sig ud, hvilket var lidt lettere ovre i NY end herhjemme i lille DK.

  30/03/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg bruger næsten øjenvipper på alle mine fotosessions, da det giver et mere intenst look synes jeg. Det er dog de mere ‘almindelige’ øjenvipper jeg bruger og kan klart anbefale vippelimen fra MAC -den overgår alt andet jeg har prøvet. Jeg er stor fan af øjenvipper! 🙂

  30/03/2011