Hvad gør du med alle de vatpinde?

leopard1

….spurgte Pernille på Instagram. Og det skal du få at vide fra en storforbruger af vatpinde, når det gælder alt fra ørerens til makeup på afveje (især rundt om øjnene)  plus massivt udlån til 13-årig datter. Her kommer som lovet fire af de ferievarme anbefalinger, jeg brugte hver dag på min ferie:

• Rudolph Cares flødeskumsbløde ansigtsrens i en perfekt 50 ml rejsestørrelse. Jeg ved ikke, hvor glade Rudolph teamet bliver for tippet her, men den kan også fjerne makeup-rester på hvide skjorter og kjoler.

• Philip Martin’s Sea Salt Spray er alt (ud over shampoo), hvad jeg kom i håret i 3 uger. Er vild med dens svage ferie-strand-duft, og så giver den tilpas hold i modsætning til mange saltvandssprays, som fedter.

• Kiehl’s Creme de Corps kaster sådan en fin satinmat finish af sig – dog holder 75 ml ikke til tre ugers ferie. Jeg supplerede med en lokal jojobaolie.

• Der er dømt pause både med A-vitamin og frugtsyrer i juli måned, hvor min hud er glad for Bioeffect alene.

GØR SOM ANDREA. Se her, hvordan ansigtsrens gør godt all over.

leopard2

21/07/2015
Derfor holder kvantitet
24/07/2015
Fillers eller London?

Kommentarer

 • @HeLene – Dem skal jeg have tjekket ud. Tak for tip.

  @Pernille S – ;o)

  Stor hilsen Anette

  24/07/2015
 • Pernille Sparsø

  Jamen så siger jeg da hurra for vatpinde med alle de anvendelsesmåder! Tak for købstip Anette

  23/07/2015
 • HeLene

  Jeg skriver din saltvandsspray på min genormous ønskeseddel med-det-samme. Jeg er især glad for matas make up vatpinde som har en flad side og en med spids =)

  23/07/2015
 • @ Birgitte B – Jeg kan i hvert fald love dig, at det er en oprigtig varm anbefaling. Jeg er vild med den!

  @ Tina Nymann – Og jeg kender en flittig type, der bruger dem til kringelkroge i bilen.

  Stor hilsen Anette

  23/07/2015
 • Vatpinde er simpelthen totalt undervurderet – de kan bruges til rigtigt meget andet også, som f.eks. rensning af cykelkæde!!!!
  Prøvede det selv i min ferie:-)

  23/07/2015
 • Er som dig og Pernille også træt af saltvandsspray pga. fedtet hår, så fantastisk tip 😉
  Vatpinde er også med på min ferie til at fange mascara-klatter mv.

  23/07/2015
 • @ Pernille Sparsø – Du har helt ret. Jeg bruger dem kun i det yderste kringlede område. Philip Marin’s vil du synes om og især den her (nærmeste forhandler kan de oplyse her: tlf. 8674 2822

  @ Christina K – Det er også fine sager. Du har helt ret – kokosolie har fabelagtige fortrin, men effektiv solbeskyttelse er ikke et af dem.

  Stor hilsen Anette

  23/07/2015
 • Christina kragh

  Elsker alt fra Rudolph care NÅ jeg har ladet mig fortælle at kokos olie er lige så god som sol crem med faktor er det rigtigt ??? Ved godt det kan bruges til meget meeen sol faktor hvad ? Kram

  23/07/2015
 • Pernille Sparsø

  Ih hvor er jeg dog forfærdelig Anette! Men tak for for du orker at kommentere på mit indiskrete spørgsmål. Jeg ville nu personligt være varsom med at bruge vatpinde i øregangene, da disse er selvrensende 😉

  Tak for saltvandstip. Jeg oplever præcis det du beskriver – nemlig at håret bliver fedtet. Jeg må prøve den anbefalede spray fra Philip Martin. Tak!

  Dejligt du er tilbage på bloggen 🙂

  22/07/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.