Hvad gør du?

Ruller du det helt store skønhedsregime ud om morgenen eller? I øjeblikket holder jeg pause fra min ansigtsolie og bruger kun de her fire produkter:

 • Rønsbøl Cleansing Milk – god til prisen og mild
 • Balance Me Moisture Rich Face Cream – fugtmætter mere end gennemsnittet
 • Rimmel concealer – wakeup makeup (lige en dut i inderste øjenkrog plus lidt under øjnene).
 • Max Factor Foundation Serum SPF 15 – bare lige lidt på kinderne

SNUP TIPPET: Jeg har netop lavet et projekt med Pernille Aalund, hvor hun fortæller, at en af hemmelighederne bag hendes pæne hud (og den ER flot) er, at hun altid har brugt foundation med solbeskyttelse. Ikke kagetykke lag, men bare som et ekstra lag usynlig hud.

NU daffer jeg på en lille arbejdstur, og når jeg er tilbage skal det kun handle om nougatbløde påskeæg, hængekøje,  fodbold og en enkelt fest. Så vi ses på den anden side, hvor du til gengæld kan glæde dig til konkurrence, løber-hud, Sonja Richters insider-tips, rouge-skolen, primer dos & donts og meget meget mere.

NB: Jeg vil stadig gerne have dine morgenrutiner. Som du kan se, er det huden, der er absolut det vigtigste for mig. Hvad er det vigtigste for dig? 

30/03/2012
Gid mine forældre ikke holdt Børsen
10/04/2012
Giv mig 18 minutter og du vil se friskere hud – med og uden snyd

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Wow. I GIVER den gas. Jeg har slugt alle rutiner, vaner og fif og vil bruge dem til noget spændende, som I snart skal høre om. Lige to konkrete tilbagemeldinger:

  @M – søvn og elastik i håret ville jeg også prioritere – og jeg tager ikke imod løfter :o)

  @Ditte H – fugt er vigtigt. For mig er anti-age mange ting (lige fra solbeskyttelse til antioxidant-værn og dokumenteret A-vitamin effekt).

  Stor hilsen
  Anette

  10/04/2012
 • Catrine

  Bruger Cetaphil i badet, klapper noget SK-II tonic i ansigtet bagefter, følger med en god serum med hyaloronsyre og afslutter med dermalogicas extra rich faceblock spf 30 (som fugter supergodt, men man ligner altså lidt én, der har stået ved en frituresteger i 8 timer:S)

  09/04/2012
 • Nipuni julie

  Lige for tiden bor jeg jo i Thailand og har ikke alt mit dullegrej med (hvilket er meget), og derfor er mine morgenrutiner heller ikke som de er i Danmark.

  De ser sådan ud:
  – Renser min hud i Dermalogica Special Cleansing Gel
  – Creme fra Origins A Perfect World
  – Lidt mascara fra Helena Rubinstein eller Lancome samt nude lips iform af Clarins Instant Light Natural Lip Perfector (farve: 03)

  Et par gange om ugen får jeg ansigtsmassage med Scrub, creme, maske mm + massage hver anden dag i en time og fodscrub

  09/04/2012
 • super sød blog du har!
  I øjeblikket har jeg en giveaway kørende på min blog og jeg tænkte at den måske var noget for dig. Jeg håber virkelig at du har lyst til at være med, her er et link: http://innocentcherry.blogspot.com/p/giveaway.html

  Knus Innocent Cherry.♥

  07/04/2012
 • M

  Min morgenrutine er at stå op og fjerne den mascara der hænger under øjnene og tjekke om gårsdagens mascara stadig kan gå an. Og så putter jeg en elastik i håret…og det var det…

  Hillemænners, jeg LOVER dig, at det var anderledes engang! Blandt andet har jeg i en årrække strammet mit ansigt op hver morgen med friskrevet agurk!
  Men så fik jeg et barn og PUFFFF, så var de plej-dig-selv-tider forbi. Men jeg har en (naiv?) drøm om at jeg får fyret op under min daglige morgenrutine igen…skal bare lige sove lidt først…

  07/04/2012
 • Jonna

  Bruger næsten aldrig det samme i flere månder. Jeg renser altid hud hver morgen og aften.Om
  morgen bruger jeg Biotherm Skin-ergetic og nogle dage Orange-blossom-energizer olie fra Annemarie Borlind. Og så læbestift som jeg gerne har på hverdag.

  Om aften natcrem og øjen crem fra Jurlipue det syntes jeg er rigtig godt.

  Og jeg er ved at værer en ældre kvinde men min hud er stadig pæn.

  God påske.

  06/04/2012
 • Amalie E

  morgen og aften:

  1:vasker ansigt med ebryolisse lait pour le corps eller Bioderma.

  2: serum fra Rituals (aften midnight recovery oil fra kiehls)

  3: sommerglød fra matas

  4: Pure control fra Tromborg

  5: deluxe cream fra Tromborg

  6: eye gel fra Tromborg

  7: til sidst et tyndt lag bb cream fra garnier på kinderne.

  markerer mine bryn og tager blush og lidt brun øjenskygge på fra dior.

  God påske! 🙂

  03/04/2012
 • frk. Clarins

  Uhm, Clarins selvfølgelig ;-). Water Comfort one step cleanser efterfulgt af Vital light serum og Multi Active Jour.
  Derefter et tyndt lag Origins VitaZing og Mineralsk pudder på kinder og pande. Flydende eyeliner (antracit grå) og mascara. Og ud af døren.

  God påske til alle Beautyspacere 🙂

  03/04/2012
 • Ditte H.

  Gud ja! Glemte sguda øjencremen! Nå, men jeg eelsker intensive anti-wrinkel øjencremen fra Murad 🙂 ….. Kan bare ikke heelt greje, om de der anti-rynkecremer nu også gør en forskel?? Eller om det egentlig bare er vigtigt at få fugtet huden??
  Hvad tænker du, Anette, og alle I andre om det? 🙂

  03/04/2012
 • Joan

  Jeg har vist ikke så meget nyt at tilføre i dag – men det skal ikke forhindre mig i at ønske jer alle en god påske!

  03/04/2012
 • Først og fremmest – tak for lækker goodiebag, smukke dame! Den er fab:-)

  For tiden bruger jeg om morgenen:
  1. Qua Double Phase Makeup Remover
  2. Matas Renselotion til Normal hud
  3. Plaisir Skintonic til Sensitive Skin
  4. Clean Start Down for Defense eller Garnier BB Cream.
  5. Mascara

  Same shit om aftenen – afslutter blot med Estée Lauder Advanced Night Repair Eye og The Body Shops Nutriganics Smoothing Night Cream.

  Når jeg engang er færdig som studerende (om noget lignende 4 1/2 år) skal jeg helt sikkert ud og bruge masser af moneter på lækre renseprodukter. Men lige nu må jeg nøjes med Matas 😉

  03/04/2012
 • Helle

  Min morgenrutine er dejlig hurtig – modsat aftenrutinen.
  1. Rens med Biodermas Crealine rensevand (Renser nemt og blidt og udtørrer ikke huden)
  2. Fugt med Beaute Pacifiques oliefri lotion (skiftes snart ud med Avènes oliefri ansigstsolcreme spf 30)
  3. Youngblood mineralpudder
  4. Concealer og blush fra Nilens Jord
  5. Sort mascara fra Helena Rubenstein
  Så er jeg klar til dagens udfordringer!
  God påske til alle 🙂

  03/04/2012
 • Ditte H.

  Uhh … Godt emne!!
  He … Jeg giver den vist gas!

  1) tørrer ansigtet af med skintonic/toner fra Murad
  2) smører med serum fra Lancome
  3) hydro dynamic ansigtscrem fra Murad
  4) smører foundation perfect lumiere (eller noget i den stil) fra Chanel på, mens ansigtscremen stadig er fugtig, så er foundationen nem at smøre ud, og man behøver ikke at bruge så meget 😉
  5) øjenskygger fra MAC og tit cremeøjenskygge fra Chanel
  6) eyeliner fra Chanel som også bruges til øjenbrynene
  7) 8 hour creme på læberne, og hvis jeg skal noget mere festligt end arbejde så ryger der også lipliner og læbestift fra YSL, volupte nr. 4

  Jeg har svært ved at finde den rigtige mascara, men regner med at købe den, som Anette har anbefalet herinde, fra Guerlain …. Så hvis den duer, så ryger der også mascara på efter punkt 6 😉

  God påske til alle!

  03/04/2012
 • AnneGA

  Mine morgenritualer er ret simple synes jeg selv. Jeg vasker mit ansigt i vand, dupper øjencreme på fra Bio Nuxe, smører ansigtet ind i en god fed creme (for tiden i dette blæsvejr bruger jeg Aderma). Derefter anvender jeg en smule foundation under øjnene og lidt mineralpudder fra Tromborg. Og så lidt hot pink rouge fra Nars og mascara fra Lancome.
  Det lyder faktisk lidt voldsomt, når jeg nu skriver det ned, men det tager mig max 10 minutter og jeg hygger mig med det. Morgenritualer er sindsygt vigtige for mig!

  03/04/2012
 • Jeg lægger mest vægt på min aftenrutine, men min morgen ser således ud:

  1. Renser huden imens jeg bader med Balans fra Själ – et af de bedste renseprodukter nogensinde og afslutter med et pjask koldt vand (egentlig mest for at vågne).
  2. Fugter med Essence 27 efterfulgt af Ultra Moisture Day Cream fra Ren.
  3. Lægger som minimum foundation, concealer, blush og mascara.
  4. Giver et pift med +Fix fra MAC.
  5. Drikker en kop varmt vand med citron.

  P.S. Vi ses den 26. håber jeg 😉

  02/04/2012
 • JK

  Jeg synes faktisk, den hen post var rigtig godt – det var faktisk rigtig godt lige at høre, hvad du bruger pt.

  God påske til alle :o)

  02/04/2012
 • Kære alle, 1000 tak fordi I deler.

  Det er altså god læsning…lige fra godt dække i mange afskytninger, love-cremer, kolde afvaskere, grønne cremer, Olay serum, Daily Microfoliant (mums), kølige øjenruller, olier m/k, Nilens Jord concealer (tidligere vinder i Danish Beauty Award),
  morgenmad (!!), skønne sager fra Paula’s Choice, Suki afhængighed, omega 3, Tromborg Cleansing Water & moussen , senge udspring, BB creme og Benefit Hoola til pudder.

  Stor hilsen Anette

  02/04/2012
 • Lotte

  ja, jeg ruller helt ud:

  1. 2 dråber Suki Nourising oil blandet med Mellisa Dagcreme til tør hud.
  2. Youngblood Loose Minerals
  3. Bobbi Brown Concealer med Chanel Eclat Lumiere over
  4. Øjenmakeup – MAC og Nars
  5. Benefit Hoola og Youngblood blush
  6. Gloss

  02/04/2012
 • Kenneth adelhardt

  Hej med jer og glædelig påske. Jeg er en olie mand, vasker mit ansigt i koldt vand, så lidt olie før dag crem med høj ( 30) solfaktor, jeg bruger altid solfaktor, vinter som sommer. Jeg tror også det er pisse vigtigt at få olie indefra. Faktisk tror jeg mere på hvad du spiser, drikker og hvor meget du sover !!! Skide kedeligt. Men idet jeg arbejder med hud hverdag, kan jeg se hvem der drikker nok vand hver der ryger osv, så skål i vand!!

  02/04/2012
 • Jeg pøser masser af koldt vand i ansigtet lige når jeg er stået op, derefter dagcreme og når den er “suget” ind, foundation og et smule pudder. Jeg elsker pudder.

  Rigtig go’ påske til dig. 🙂

  02/04/2012
 • Vasker allerførst mit ansigt i vand, hvorefter jeg bruger La Roche-Posay Hydraphase Intense Eyes rundt om øjnene. Som dagcreme veksler jeg pt mellem Matas Naturs dagcreme med spf 15 og Bioeffect Daytime. Af makeup bruger jeg som minimum Nilens Jords Duo Concealer og en mascara – enten Nilens Jords Jumbo Mascara, Bare Minerals Flawless Definition Mascara eller Maybellines Illegal Lengths Mascara. Hvis jeg har lidt bedre tid og skal noget, fylder jeg mine bryn ud med ELF Mineral Eye Liner i farven Coffee og bruger cremeblush fra MAC i farven Something Special 🙂

  02/04/2012
 • Rikke

  1. SPRINGER naturligvis ud af sengen
  2. Vasker ansigt i vand
  3. Påfører Avene dagcreme (om vinteren den ultra fede Cold cream)
  4. Mineral Foundation fra Tromborg (kan ikke leve uden)
  5. Definicils Mascara fra Lancome (som jeg har brugt de sidste 20 år tror jeg, og som bare er go til hverdagsbrug)
  6. Herefter naturligvis et sundt morgenmåltid gerne m grapefrugt, gryn, bær og grøn the…
  Og så er vi godt igang!

  02/04/2012
 • Dorthe

  Thank U for sharing, Anette.
  Jeg bruger Tromborgs foam cleanser, herefter Daphin’s Matte serum og herover Daphins Matte ansigtscreme. Derudover bruger jeg Tromborgs mineral pudder foundation og tilhørende concealer. Så ja, huden er også vigtigst for mig – særligt fordi jeg til tider har en problematisk hud, som det ene øjeblik er tør og det næste øjeblik præget af udbrud. 🙁

  02/04/2012
 • Jeg vasker som regel kun mit ansigt med vand om morgenen, da det er blevet renset grundigt om aftenen. Nogle gange bruger jeg rensegele i badet. Derefter er det på med øjencreme samt dagcreme med høj solfaktor. Altid! For jeg døjer med pigmentpletter. Derefter varierer det lidt, hvad jeg bruger, men altid concealer dog, og så veksler jeg mellem en BB cream, flydende foundation eller mineralpudder alt efter humør og hudtilstand. Og så lidt makeup efterfølgende. Jeg er aldrig rigtig hoppet på serum og ansigtsolie, kan bedst lide ikke at have for mange lag på.

  02/04/2012
 • Jeg starter dagen ud med:

  15ml omea-3 olie
  Ph-neutral ansigtsvask
  Murad hydro dynamic ansigtscreme
  Fiberwig mascara
  Orofluido hårolie

  Og skal jeg nogen steder…

  Vichy dermablend foundation
  Vichy dermablend fixiating powder
  Creme blush

  02/04/2012
 • Denise

  Min morgen rutine består ALTID af morgenmad allerførste (fungere simpelthen ikke uden)
  Derefter renser jeg ansigtet med Herbal Cleansing Walter fra Tromborg. Så få huden et lag Pure Control cream også fra Tromborg. Og så alt efter hvad jeg skal, bruger jeg lige Concealer og mineral Foundation også fra Tromborg 😉 Behøver jeg sige, at jeg er blevet glad for det mærke? Haha

  02/04/2012
 • Kira B.

  Jeg er altid langsom om morgenen så mine morgen rutiner afhænger af hvad jeg skal i løbet af dagen:
  De faste:
  1. rens -dermalogica ultra calming clenser.
  2. toner – suki skin care, concentrated balancing toner (er pt. løbet tør – katastrofe)
  3. Clinique spf 30 (fordi det er den jeg har pt.)- lader den tørre ca. 20 min så det ikke bliver creme på creme.
  4. dermalogica treatment foundation/ Garnier BB creame.

  og så alt efter hvad jeg skal brow fix fra tromborg (uundværlig hvis man har lidt stride bryn)og mascara Lancome definicils (god hverdags mascara).

  Har altid lipgloss og læbepomade i tasken…hader tørre læber så det er der faktisk i alle mine tasker.
  Og så renser jeg selvfølgelig det hele af om aftenen i Neutral face wash – fordi den var på listen over produkter til beautyawards i år.

  02/04/2012
 • Kara

  Jeg vasker ansigtet med aco fra apoteket og skyller med vand. Bruger en BHA-gel fra Paula’s Choice og en fugtighedscreme fra Avène. De fleste dage bruger jeg ingen makeup. Det er mest til fest og lignende.

  02/04/2012
 • Det lyder som om vi har meget godt i vente. Ha’ en helt fantastisk påske, Anette 🙂

  Det vigtigste i min morgenrutine er altså morgenmaden – jeg kan ikke leve uden. Derefter kommer huden, og den rutine består pt. af rens med rensemousse fra Vichy, øjencreme fra Origins, Continuous Renewal Serum fra MD Formulations og til sidst dagcreme med SPF fra Vichy.

  02/04/2012
 • Morgenrutinen for mig er som følger:

  1. rens med rensemousse fra Murad (vitalic)
  2. Ansigtscreme med SPF 15 fra Murad
  3. mineralfoundation fra Dermaquest med SPF 30
  4. duoconcealer fra Nilens jord
  5. Mascara + læbepomade fra EOS 😀

  God påske, Anette! ;D

  02/04/2012
 • Jeg bruger produkter fra Bio Beauté fra Nuxe og mine morgenrutiner består af vask med Cleansing Foam, toning lotion, face oil, fugtighedscreme og øjencreme. Der ud over bruger jeg mascara.
  That’s it – drømmer om at få implementeret en foundation af en art, men det jeg indtil videre har afprøvet har irriteret min hud (er lidt sart..)..

  02/04/2012
 • Vasker ansigtet i gel fra Derma eller skum fra BodyShop. Fugtighedscreme/gel (skifter mellem L’Oreal, BodyShop og Nivea), øjengele i roll-on form, lidt primer fra BodyShop i T-zonen, eyeliner, mascara, øjenskygge base fra Mac og noget øjenskygge. Til sidst concealer under øjnene (igen fra BodyShop) og lidt gloss – er vild med JuicyTubes fra Lancôme. Good to go…

  02/04/2012
 • Efter ham den lille er kommet til verden er det en hurtig rutine. Så i bad, hvor jeg pt. renser huden med Dermalogica Ultracalming Cleanser, og bagefter skrubber jeg med Dermalogica Daily Microfoliant. Efter badet sprøjter jeg Ultracalming Mist over ansigtet og putter derefter en booster og dagcreme (m. SPF!!!!) i ansigtet. Og så er jeg klar til at skulle gennemskue tegn fra et menneske på 3 uger 🙂

  02/04/2012
 • Bodil

  Er lige skiftet til sommerudgaven. Vasker i Aloe Gentle Facial Wash fra Body Shop. Afslutter med koldt vand. Bruger Olay regenerisk serum, (hvis det er høj solskin kommer der også en gang solcreme på SPF 17-25 over. Har ikke helt forstået hvorfor man ikke kan få den med SPF i DK!)gul concealer under øjenene, efterfulgt af Max Factor Foundation Serum SPF 15 og Max Factor blå maskara.

  02/04/2012
 • Louise T.

  Jeg bruger vand om morgenen, derefter mist, serum, barrier repair (hvis den er hel gal), Redness Relief spf20 (fantastisk grøn farve) – og derefter foundation, “en streg” og mascara.

  Jeg står op 45 minutter før resten af huset, så jeg i ro og mag kan vågne – det er i høj grad også en del af ritualet 🙂

  02/04/2012
 • susan

  Bruger en gang renseskum til ansigtet mens jeg er i bad, afslutter morgenbadet med en gang koldt vand (kan slet ikke undvære det nu) og efter badet, bodylotion eller olie. Bruger så en olie under ansigtsdagcremen.
  GOD TUR til dig 🙂

  02/04/2012
 • susanne

  Jeg går i bad 🙂 bruger 7 – day scrub fra Clinique så får man vaskede/ skrubbede alt væk inc. evt rester fra rensecremen om aftnen – så bruger jeg tonic hvad end jeg har og så en dejlig Lamer ansigts crem som jeg ELSKER. So bruger jeg fraktis Minaral puder der er nemlig også faktor i ellers bruger jeg CIty block fra Clinique den er jeg faktisk udgået for ..:)
  god påske

  02/04/2012
 • SHM

  Mine morgenrutiner er først og fremmest hurtige – har altid så travlt.
  Noget med iskoldt vand i fjæset, fugtighedscreme med solfaktor, en masse sort mascara, og noget rouge.
  Og hvis jeg har sovet særligt dårligt, så også noget der dækker lidt af det blå under øjnene;)

  02/04/2012