Hvad gør hun dog ved det hår?

Jeg holder øje med hende Tini Owild, for hun har en helt særlig evne til at få det bedste og smukkeste frem i folk. Og underviser endda i det – og jo, der er nye hold til august og jo, hun deler også ud af godteposen ganske gratis. Lige her.

Flere Beautyspacere har efterlyst Tinis hårtips, som bliver serveret i dag. Hun er et eksempel på, hvordan hår kan blive et brand. Også selvom hun som barn drømte om Abba-Agnetas glatte lokker. I dag har hun sluttet fred med krøllerne, er glad for dem og prioriterer hårklip (og sko vistnok) højt:

Mit hår et blevet et personligt smykke. Kronen på værket om du vil, og jeg føler mig bedst tilpas, når det er ude i fri dressur, for jeg kan godt lide det naturlige vilde og ukontrollerede udtryk.’

Hvordan plejer du det? Og styler?

Jeg vasker det cirka hver femte dag, for ellers bliver det for tørt (det sidder bedst et par dage lige efter vask). Jeg bruger den helt almindelige Elvital shampoo fra L´oreal til tørt hår, du kan få i Brugsen. For at holde krøllerne spændstige gør jeg håret vådt hver morgen, reder det med en afro-kam og kommer derefter en leave in kur i – også fra Elvital (jeg burde være spokesperson).

Får du reaktioner på dit hår?

Jeg får tit fine komplimenter, og folk bliver meget imponeret over hvor stort, rødt og krøllet det er, og de vil gerne røre ved det. Der er også nogen, der bliver provokeret af det og synes, det er alt for meget og fylder lige lovligt. De synes, jeg skal få det tæmmet og sætte det op i en hestehale eller i en Rittknold i nakken, så det ikke tager fokus.

Jeg har endda modtaget et håndskrevet læserbrev fra en vred tv-seer engang, der bad mig gå til frisør omgående, fordi hun fik mit store røde hår galt i aftenkaffen, når det sådan fyldte hele skærmen.

04/07/2012
Græd-grineren
06/07/2012
Smukke stænger – sådan

Kommentarer

 • Berit

  Har selv naturkrøl, har også fundet fred med dem (har tidligere haft helt glat hår!) Det er super, når man lærer at bruge dem i stedet for at nedtone dem.

  15/07/2012
 • Hallo girls!

  Rigtig mange tak for alle jeres fine kommentarer og opbakning til bare at slippe krøllerene løs…. Hvorfor skrue ned når man kan skrue op?

  Kh
  Tini

  06/07/2012
 • Super flot hår!! Jeg tænker, at hun gør rigtigt meget for at få krøller til at se så fantantiske ud!!

  06/07/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Holy smoke…så fik jeg lige en morgen, der blev opgraderet med flere hundrede procent af at læse jeres opløftende kommentarer. Har jeg nogensinde fortalt, at jeg er afhængig af Jer? Nogle gange blinker jeg med øjnene og tænker, hvor heldig ER jeg lige med så vanvittig engagerede læsere.

  Og så kan hende Tini vist godt lune sig over at have en fanklub på Beautyspace.

  Stor hilsen Anette

  06/07/2012
 • Susan

  Jamen det er da SÅ FLOT! Tænke sig fra naturens hånd at være så gudsbenådet med smukke lokker! De der klager, må være de der selv falder i med tapetet! For opmærksomheden stjæles jo fuldstændigt… Har selv fornøjelsen af at have mødt en pige på bare knap 13 år, med det største og flotteste proptrækkerkrøllede hår jeg nogensinde har set! “Hvad har du dog gjort ved dit hår?” var det første jeg spurgte hende om… “Intet! Det ER sådan!” Jeg er dybt fascineret over hendes fabelagtige manke, og selv i denne uge hvor jeg kom kørende i bil og hun cyklede langt forude, kunne jeg kende det her smukke, store hår! Det er da sejt når man kan genkende personer som Tini og denne pige alene på deres hår – endda på lang lang afstand! Love it!

  06/07/2012
 • Jeg håber på en dag at kunne kontrollere mit krøllede hår på samme måde 🙂

  05/07/2012
 • Marie Rasmussen

  TV er et tilbud ikke et påbud. Men hold k… jeg syntes det er morsomt at nogen gider at sende håndskrevne breve omhandlende andres frisure … Det er dansk når det er bedst.(Som Kira B skriver “hvem der bare havde den slags fritid” Det garn der, det er så super sexet at jeg ikke kan lade være med at sukke lidt … Sikke en pige, sikke et hår, sikke en sexappeal ! RESPEKT 🙂

  05/07/2012
 • Nora Mbuywana Hellesøe

  Har du hendes mail? Vil gerne vide hvem hendes frisør er. Jeg har halv afro og tør nærmest ikke gå til frisør fordi de ikke kender det.

  Mbuyu

  05/07/2012
 • Rie

  Hvem der havde de lokker, på den anden side er det ikke alle der kan bære det. Men både Anisette og Tini glemmer man ikke så let pga håret….

  05/07/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  HOLD DA OP! Hun må være solgudinde et sted.. Jeg er mildest talt paf. Og apropos hår, Anette, så faldt jeg over Yes To-produkterne i Matas for en 14 dages tid siden, og tænkte: “Nå ja, hvorfor ikke?” og huskede på dine meget rosende ord om dem. Så jeg snuppede en agurkeshampoo og -balsam til sølle 99 kr. stykket (for 500 ml, vel at mærke), og vaskede mit tykke, men lidt slidte og afblegede hår. TAK, kære Anette, for at være den ledestjerne, der viste mig vejen til hårhimlen! Det var en længere smøre.. Men nu jeg er i gang (for det er godt nok lang tid siden sidst!), så prøvede jeg i selv samme Matasbutik (provinsen rummer desværre ikke så forfærdeligt mange andre “skønne” butikker) YSLs neglelækkerier. Og tak skæbne! Det er den bedste pensel, jeg nogensinde har prøvet! Du ved det sikkert godt, men jeg er målløs! Og skuffet over, at Chanel ikke har lavet de samme. Og at YSL-lakkerne iøvrigt er hundedyre.

  05/07/2012
 • Kira B

  ha ha ha elsker de danskere der har så meget fritid at de rent faktisk sender breve til folk på tv om at de er for tykke/tynde, har det forkerte tøj og hår, eller taler forkert…det er altså underholdende, dumt men underholdende – hvem der bare havde den slags fritid 😉 syntes Tini har et fantastisk hår ville ønske at det fyldte noget mere på min tv-skærm…de der er uenige er jo i deres gode ret til at zappe eller slukke 🙂

  05/07/2012
 • Jeg er helt og aldeles forelsket i hendes hår!

  05/07/2012
 • Heidi

  Fuldstændig fantastisk hår. I love it!

  05/07/2012
 • Metteline

  Årh, hun har det lækreste garn, hende Tini 🙂
  Tænk at nogen kan have så sølle et liv at de bruger tid på at kontakte andre mennesker for at belære dem om, hvordan de skal sætte deres hår?? – Men OK, man kan blive overrasket over så meget – min kollega havde i forbindelse med en messe formastet sig til at stå frem i TV med en jakke hvorpå man kunne læse messens navn og se logoet (naturligt nok) – det gav også mails om at det var SÅ grim en jakke og at den tilmed havde en orddelingsfejl (som altså var helt tilsigtet, men det gik åbenbart helt hen over hovedet på seeren).
  Min egen søn har de skønneste småbitte afrokrøller, som efterhånden er ret lange (3-5 cm) – de kræver SÅ megen omhyggelighed. Sjælden vask men tilgengæld store håndfulde balsam, oliespray og masser af kokos-/vanilleduftende hårcreme (altsammen fra CurlyQ-serien, hvis andre har brug for noget lignende..). Han er – i sandhed – lige til at spise 😀

  05/07/2012
 • Hvorfor må man ikke være vild? Hvorfor skal det altid være mainstream, kedeligt og opsat – gab! Jeg elsker mennesker der tør være anderledes, originale og sig selv. Tini er skøn! 🙂

  05/07/2012
 • Hahahah -, håndskrevet læserbrev fra en vred tv-seer!!!!! Utroligt hvad folk dog kan få livet til at gå med….det burde være kommet i Aftenshowet – ligesom Martin Spang Olsens nabo der klagede over han gik rundt i underbukser i sin have.

  ….Nå men, Jeg er altså halv afro – og er tilsyneladende blevet lidt snydt! Hendes hår krøller jo meget mere og større end mit (!) – og hun ser ellers ikke så afro-agtig ud….jo måske Afro-dite;-)

  Meget smuk krone hun har på sit kønne hoved….en slags rødt kærligheds-skum (Afro betyder jo = skum:-) Og kærligheden skal bare have fuld gas, intet mindre:-)

  05/07/2012
 • Tanya

  Tini har det lækreste hår og jeg er SÅ misundelig! Har selv glat, tyndt hår der ikke kan holde på noget som helst. En af de bedste komplimenter jeg har fået, var da en bekendt engang sagde at det ville passe godt til mig sådan et superkrøllet hår! 🙂

  05/07/2012
 • Ann M

  – siger ligesom Frieda i Radiserne: “Folk forventer altid mere af os, der har naturligt, krøllet hår”. Flot manke, Tini.

  05/07/2012
 • Louise

  Smukt og sensuelt!!!

  05/07/2012
 • Jeg syntes Tini både ser fantastisk ud og er fantastisk til at få det bedste frem i vores udtryk. Har med glæde læst hendes bøger, deltaget i foredrag mv. og jeg syntes hendes hår en en del af hendes “brand”

  05/07/2012
 • Louise T.

  SMukT!
  Og tænkt, at det kan være så enkelt at pleje sit hår 🙂
  Jeg har luret lidt på Curly Girl metoden, men simplicity og fastness er nøgleordene hjemme hos mig, så jeg kan ikke helt overskue at begynde 😉 (og så har jeg jo heller ikke rigtigt curly hair)

  05/07/2012
 • Anette J

  Kan godt forstå, at hendes hår er blevet hendes signatur. Jeg kan godt lide den røde hårfarve til hendes afdæmpede tøj.

  05/07/2012
 • Joan

  Åh hvor er det en mangfoldig blog, Anette. Skønne, skønne lokker!

  05/07/2012
 • Birgitte

  Det var da helt vildt at nogen kan finde på at klage over en frisure! Men okay man kan også undre sig over at Pia K får stemmer – så hvorfor ikke?
  Gad godt det var mig der kunne nøjes med hårvask hver 5 dag! jeg trænger hver 5 time (næsten da)

  05/07/2012
 • Lene

  Fantastisk hår!

  05/07/2012
 • Dorte Daugaard

  HaHa, det er sjovt at gå så meget op i andres hår, at man vælger at bruge energi på at klage over det 🙂

  Jeg synes, det er smukt!
  Jeg har langt glat asiatisk hår, som jeg er vældig glad for nu – men har også været igennem krølle-misundelsesfasen.
  Det kan heldigvis klares med et krøllejern nu 🙂

  05/07/2012
 • Jamen man kan jo altid finde noget at forarges over, hvis man virkelig vil. Jeg synes hun har noget herrelækkert garn! 🙂 Og mange gode tips, som jeg modtager i min indbakke. Gad godt, jeg havde råd til at tage et kursus hos hende! 🙂

  05/07/2012