Hvad har gjort størst skønhedsindtryk på Ole Henriksen?

Måske husker du, dengang jeg fik et tungtvejende skønhedstip fra en 12-årig: ’Hårvoks forandrer folks liv’. Mig: ‘Jahjohh. Virkelig ?!‘ 12-årig: ’De drenge i klassen, der først bruger det nu, er blevet mere udadvendte, positive og mindre kedelige’.

Så er det, man kan spekulere på, hvad der sker, når de  klassekammerater opdager deodoranten. Eller Acqua di Parma.

Mellem jul og nytår spurgte jeg Ole Henriksen, om han har life changing favoritter. Og det har han. Her får du hans ord:

‘Jeg har brugt hybenfrøolie i årtier til at behandle alle typer for skadet hud – lige fra ar, rynker, udslæt og sprængte blodkar. Da jeg for nogle måneder siden fik en dyb flænge i panden, helt ned i underhuden (hamrede bagsmækken af min bil ned i panden på mig selv), brugte jeg udelukkende hybenfrøolie til at få huden helet. Min læge var overvældet – ikke alene over hvor hurtigt det helede i min alder af 61 år, men også helt uden ar.’

SNUP TIPPET: Du kan få fat i hybenkerneolie flere steder. Men der er ingen tvivl om, at ovennævnte oplevelse har været med til at bringe et nyt familiemedlem til hr. Henriksens Truth serie: Pure Truth Youth Activating Oil, som kommer til foråret (uge 18, 565 kr.). Hybenkerneolie er især en god kilde til hudfornyende A-vitamin og lysnende, beskyttende C-vitamin.  

25/05/2009
Pletfri hud
07/01/2013
Tre 2013-tendenser

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Lyder klart som noget der skal prøves. Og oliefiffet ryger lige ret om på rygradden som den der kan hentes frem fra reminderkartoteket ved behov herfor… 🙂

  14/01/2013
 • @LisaLise – tak skal du have.

  @Rikke – du ER hud-guru-agtig.

  @Heidi – ihhh tak.

  @Rikke – hypenpulveret er købt!

  @Gitte F – Pai rocks! Jeg skal møde kvinden bag i London om et par uger. Det vender jeg tilbage til.

  Stor hilsen Anette

  04/01/2013
 • Gitte Fabrin Olsen

  pussigt, er to dage før nytår blevet “overfaldet” af et stykke bacon, og har dermed et kedeigt brandsår på håndledet. For kort tid siden har jeg købt en ansigtsolie, Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Fruit & Seed Oil Blend, og da jeg læste dette indlæg prøvede jeg at smøre en dråbe på mit sår. FANTASTISK virkning siger jeg bare, nu heler det bare så pænt. Synes faktisk at jeg kan mærke det når jeg smører det på…. så tak endnu engang for virkelig gode tips

  04/01/2013
 • Rikke

  Jeg er stor hybenfan! Og jeg er overbevist om effekten – indvortes ihvertfald. Jeg spiser hybenpulver 2 gange dagligt – det hjælper på ledsmerter og så er jeg tilmed som bonus gået fri af alle forkølelsesvira, influenzaomgange og maveonder siden jeg startede for et halvt år siden.

  03/01/2013
 • Heidi

  Hej Anette. Så dig lige i Go´ Morgen Danmark – uha du ser godt ud – flot hud. Godt at se dig “live”. Kh Heidi

  03/01/2013
 • Nå!!! Så var jeg ikke helt tosset, da jeg lavede cremer med olie der havde trukket flere uger i hybenfrøpulver 🙂

  Føler mig helt hudguru-agtig 😉

  Kh Rikke

  03/01/2013
 • Hej Anette, jeg bruger olien hovedsageligt i personalized face oils, men den findes også i min Multi-Vitamin Intense Care Cream 🙂

  02/01/2013
 • @Heidi – GODT du har holdt ferie – og 1000 tak.

  @Walkinrunout – du er på forkant…stort tak.

  @Marie R – mange tak og spøjst med kommentaren. Er den slugt i cyberspace?

  @Marianne P – vi vil vide hvilken en ;o) !

  @Henriette – lad ikke forventningerne løbe løbsk. Jeg skal helst kunne leve op til dem.

  @Frederikke – åhhhh ja, det er sådan en dans, der bare ikke kan gentages. Men som huskes.

  @Lisalise – tak for indspark Lise. Har du en i dit sortiment eller hvordan gør du?

  @Dorthe, Ann-Marie, JK, og Leika og mette b – tror ikke ikke vil blive skuffede.

  @Kira B – mærket PAI er rigtig fine til også at bruge hybenkerneolie. Mener de er på glambox.dk

  @Kirsten V – den kommer lidt før i USA og er sandsynligvis på vej til hylderne.

  Stor hilsen Anette

  02/01/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Den skal jeg helt sikkert prøve, håber den kommer på hylderne herovre inden forået.
  Tusind tak for rådet. 🙂

  02/01/2013
 • Ann-Marie

  Det vil jeg da helt sikkert prøve. Det lyder bare for godt :O)

  02/01/2013
 • JK

  Rigtig godt tip…er allerede igang med at google “hybenkerneolie” ;oP

  02/01/2013
 • Kira B.

  Jer der har købt det, hvor køber I det?

  02/01/2013
 • Jeg er også vild med Ole og hans tilgang til livet!
  Den olie må prøves 🙂

  02/01/2013
 • Det må da bare prøves…

  02/01/2013
 • Dorthe

  Sikke en opdagelse, det må prøves. Bliver i øvrigt altid så helt utrolig glad, når jeg læser, ser eller lytter til noget omhandlende den kære Ole. Dejligt. 🙂

  02/01/2013
 • Jeg har også altid haft succesoplevelser med denne olie for ar. Det er dog en meget tør en olie og er nemmeste og mest behageligt at påføre hvis det blandes med andre lidt mere fede olier.

  02/01/2013
 • CharlotteK

  Hm, det lyder som noget der skal prøves!

  02/01/2013
 • Frederikke

  Husker kun alt for godt den vilde dans på scenen – den mand er for skøn!

  02/01/2013
 • Henriette

  Ja, den skal da prøves. Det er altid en fornøjelse at se noget o Ole ja og opleve ham, fantastisk mand!! Glæder mig sådan til at læse din bog <3

  02/01/2013
 • Har faktisk lige købe hybenkerneolie til både mig og min mor:-)

  02/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Hvis den olie kan det den lover, så bliver den en god ven af familien, det skal der ikke være tvivl om! Must have!

  Kan se mit skriv igår ikke kom med, så jeg vil igen sige TILLYKE med bogen og godt nytår til dig Anette. Du er for sej!

  02/01/2013
 • Det lyder jo næsten for godt til at være sandt…. så det skal da prøves ha ha 🙂
  Godt nytår Anette…. og tillykke med fødselsdagen i morgen 🙂

  02/01/2013
 • Heidi

  Så fik jeg lige indhentet alt det på bloggen jeg ikke lige har læst på det seneste. Tillykke med bogen Anette, den lyder så god – og godt nytår! Glæder mig til at læse bloggen i 2013.

  02/01/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.