Hvad hvisker PR-paverne om lige nu?

Det kan jeg godt sige dig. De ikke bare hvisker og taler, men råber, om modeugen, som begynder lige om lidt. En af dem er Line Vester Larsen – account manager hos OutCom A/S, som blandt andet laver PR for modeugens hovedsponsor TONI&GUY Hair Meet Wardrobe.

Lines ord og uundværligheder under modeugen:

Mit job er blandt andet at få pressen med til shows og sikre, at de får billeder og inspiration fra de nye looks. Selv glæder jeg mig til at se kollektionerne fra Barbara I Gongini og Freya Dalsjø. Især giver Barbara I Gonginis avantgardeunivers mig altid gåsehud. Det, der fascinerer mig under modeugen er, hvordan designere, hårstylister og makeup-artister får forvandlet kaos til at noget, der alligevel til sidst går op. Der er en nærmest andægtig stemning i backstage med høj intensitet og en sitrende (ok, lidt stresset) atmosfære, og det er fedt at stå midt i al hurlumhejen. Jeg kan ikke vente med at se de hår-looks, som TONI&GUY lead stylist Joekim Nielsen har fundet på – og jeg krydser fingre for, at Anette vil flashe lidt af dem på Beautyspace.

Mine tre uundværligheder de kommende dage er:

 1. Min iPhone (Surprise!) Jeg ville ikke kunne leve uden den. Jeg skal hele tiden være klar til at tage imod journalister, når de ringer og melder deres ankomst. Jeg bruger den også til at tjekke mails og sms’er, hvis der er ændringer i showprogrammet, og så følger jeg med på skønhedsredaktørernes Instagram-profiler.
 2. Mit armbåndsur. For at holde styr på presseankomst, interviews, stylingtider og showstart hjælper det at have et godt gammeldags ur, der ikke løber tør for strøm.
 3. Den nye 3D Volumiser, som TONI&GUY lancerer i forbindelse med Copenhagen Fashion Week AW14. Det er en volumen- og glansspray i ét, og jeg pifter løs flere gange i løbet af en dag. Det er trods alt modeuge.
28/01/2014
Dilemma: Hit med de bedste pletfjernere
29/01/2014
Jeg er flyvende

Kommentarer

 • @Line – tak for svar. Skal vist i Matas næste uge 😉

  30/01/2014
 • Line Vester Larsen

  Hej hej :o)

  Så er jeg klar med svar til @Birgitte og Christina.

  Den nye TONI&GUY Glamour 3D Volumiser er helt fantastisk! Det er en spray, som giver mit hår et smukt volumenboost. Samtidig får håret et skinnende, glansfuldt
  look. Sprayen har desuden en virkelig smart pumpe, der sørger for at mikropartiklerne bliver
  fordelt ensartet i håret.
  Den fås fra næste uge og sælges eksklusivt i Matas. Vejl. udsalgspris er 129,95.

  29/01/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line – hit med mere information om den spray, tak ;o)

  @ Christina og Birgitte B – jeg håber, vi kan få Line i kommentarfeltet til at fortælle mere.

  @ Hans – Tak og håber du vil holde øje med bloggen.

  Stor hilsen Anette

  29/01/2014
 • Ja, den volume spray vil jeg også gerne høre mere om 😉

  29/01/2014
 • Hans Olsen

  God aften.

  Uha ja, jeg kan forestille mig der er run på lige nu i modeugen.
  Jeg glæder mig til at se hvad der kommer frem og hvad der hitter:-)

  En fantastisk uge til dig.
  Hans
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  28/01/2014
 • christina

  Hvornår lander den 3D voluminser i handlen ? Skal da prøves i mit korte hår 😉

  28/01/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.