Hvad hvisker skønheds-redaktørerne om

Lad os vende blikket mod USA, hvor den bedste at spørge selvfølgelig er Mikkel Hyldebrandt my man, som jeg dagligt savner. Han er knusende dygtig og samtidig så sød (OG sjov), at han tiltrækker alle. Alle! Og han ved præcis, hvad de går os sysler med over there. Her kommer Mikkels ord:

 • Amerikansk Vogue’s normalt über-stylede skønhedsredaktør, Sarah Brown, har via sin Twitter-account @SBVogue meddelt, at hun elsker I-don’t-care-what-I-look-like-today-dage, hvor det eneste hun gør for skønheden er at huske sin fugtighedscreme, som er SkinMedica Dermal Repair Cream til den nette sum af $124.
 • En anden skønhedsredaktør, der sværger til det nøgne look er Glamours Marissa Gold, der spår, at vi med hang til #no filter-billeder på sociale medier trods alt vil hjælpe ’nøgenheden’ mere og mere på vej. Det sker med lyse øjenskygger og linere plus lysreflekterende makeup og hudpleje, når den ’ærlige’ hudtone skal frem.
 • Marisa Meltzer, der skønhedsblogger for NY Times og ELLE (og som har en skæg og interessant Twitter-konto, @MarisaMeltzer), taler stadig om ’the chop’ som en af de mest populære frisurer til kvinder, der efter årevis af laberlange Paris Hilton-lokker lader håret klippe kort – eller i hvert fald kortere. Perfekte eksempler på anti-langt hår sås på den røde løber ved den netop overståede Golden Globes, hvor stjerner som Elisabeth Moss, Minnie Driver, Reese Witherspoon og selvfølgelig Jennifer Lawrence har ladet håret klippe til over skulderlængde.

SNUP TENDENSEN: Og apropos det skønhedsløse, så vidner trendrapporten fra mandagens Stella McCartney  præsentation i NYC (for efteråret 2014) om lidt af det samme. Her stod Avedas Global Creative Director Antoinette Beenders bag et blødt, dog modelagtigt, men-ikke-på-arbejde look. SÅ alt skal altså ikke være kort – bare mere casual.

NB BEAUTYSPACE LIVE: Aarhus er udsolgt nu (vi bliver 110 på tirsdag), men der er få pladser i Aalborg og en håndfuld tilbage i København.

@BEAUTYSPACE på INSTAGRAM

20/01/2014
Benene, der hænger på mit køleskab
22/01/2014
Go’ guide til tv-hud

Kommentarer

 • Christina Hansen

  Tusind tak, Anette. ♥♡♥

  22/01/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anette J – ja, skødesløs/naturligt/ikke for ‘anstrengt’.

  @ Karoline – Jeg er SÅ rørt over, at du kommer igen. Der vil altså blive en del gentagelser for dit vedkommende, for du møder jo altid op, hvilket jeg knusende taknemmelig for.

  @ Birgitte B – Du ER hot!

  @ Christina Hansen – Alle tanker til dig og dit tab. På apoteket kan du få helt almindelig øjendråber, der lindrer og ‘giver lidt tilbage’ til øjnene. Ellers vil jeg anbefale kolde kompres med revet agurk. Cyberkram til dig.

  @ Christina – Jeg har ikke prøvet Rodials nok til at kunne vurdere den. Jeg får meget begejstret feedback pt. på Bioeffects nye øjengel. Den indeholder bl.a. gode fugtmagneter som hyaluron og glycerin udover vækstfaktorer.

  Stor hilsen anette

  22/01/2014
 • christina

  hej anette ja og mente også spørgsmål ang rodial bee eye crem 😉 er den pengene værd eller har du en anden som du syntes er guf” kram

  21/01/2014
 • Christina Hansen

  Hej søde. Jeg kunne rigtig godt bruge et godt råd:
  Jeg står i den hæslige situation, at jeg desværre mistede min storebror i søndags. Jeg er selvsagt opløst i tårer og mine øjenlåg svier af at tørre tårer væk konstant, selv om jeg dupper helt forsigtigt med hånd eller toiletpapir.
  Det svier meget på øjenlågene, samt indre og ydre øjenkroge. Prøvede min BP Metamorphique anti-rides pour les yeux på lågene i nat, men det er ikke nok. Findes der noget ekstra plejende? Og må man i det hele taget smøre creme på øjenlågene.? Min mor foreslog vaseline, men jeg har læst om en dame her på bloggen. Hun smurte eight our creme på sine tørre øjenlåg og var hævet op helt ned på kinderne næste morgen.
  Hvad gør jeg? Håber, det går væk inden foredraget d.30. ♥♡♥

  21/01/2014
 • Birgitte B

  Yeah, så er jeg top moderne med mit korte hår og min. makeup. ( føler det bare ikke altid ) 😉

  21/01/2014
 • GLÆDER MIG SATME TIL KBH..

  Og det nøgne look? Just not into it – ikke når man er født med lyse vipper og store kinder 🙁

  //K

  21/01/2014
 • Anette J

  Håber ikke det bliver in at være “casual”, men mere naturlighed siger jeg ja tak til.

  21/01/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina – tak for din hilsen. Mener du dilemma mht. ‘Odense spørgsmål’ ? Og enig, hybenkerneolie gør en forskel.

  Stor hilsen Anette

  21/01/2014
 • christina

  Håber bare du kommer til odense ♥ spørgsmål? Rodial bee eye crem er den pengene værd eller har du en anden “guf” at anbefale?
  Ps.den nye hybenkerneoli fra ole H, the one and olnly er da helt fantastisk ;-)stort kram fra fyn

  21/01/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Kiss – Aalborg (faktisk Rebild) er ca. 30 minutter længere. PLEASE kom til Aalborg. Jeg kan ikke gøre mere mht. Aarhus.

  Stor hilsen Anette

  21/01/2014
 • kiss Jacob

  AJJJJ – kan man måske komme på venteliste i Århus… ?? (vi er 2 stk.)

  21/01/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.