fbpx

Hvad man serverer for Ole Henriksen

Jeg stod op klokken 5 i går for at kokkerere, som Ole ville have formuleret det. For jeg havde lovet hans team at holde ham mæt i et stramt torsdagsprogram. Og manden er jo ikke alt-spisende. Faktisk er det nemmere at nævne, hvad han spiser, end det modsatte. Nemlig alle grønsager, frugter, brød, nødder og fisk og quinoa. Så vi fik avokadosalat, laks og frugtsalat on the rocks med kaffe og en juice af grape, kokosvand og rødbedesaft. Derefter stod den på en walk&talk i skoven. ”Jeg har skam taget mine gummisåler med”, sagde Ole, da vi traskede ud – bl.a. for at tale om et af mine favoritemner, som også blev vendt forleden med Christy Turlington. Nemlig hvad det gør ved os mentalt at blive bombarderet med antiage, younger looking skin, stop-the-clock og alt det vås, som vel signalerer, at alt hvad der ligger tilbage i tiden var bedre. At det er mere attraktivt at være der. Frem for her. Nu. Ole H sagde:

”Det er sjovt nok den samme industri (som jeg jo også selv repræsenterer), der vil have os til at få det bedre med os selv, men som samtidig skubber til vores frygt. Jeg gik tidligt op i hele velværedelen netop for at give folk et større velbefindende.”

Okay. Hvad er blevet bedre for dig (med årene), hvis vi ser på nu i forhold til for 10 år siden?

”Det skal jeg sige dig:

 • Først og fremmest mit ægteskab. Der er en dybere respekt mellem os, og jeg tror, vi begge sætter sætter endnu større pris på vores samvær .
 • Mit arbejde. Wow altså – det er vildt, hvad der sker med Ole Henriksen brandet, og jeg lærer dagligt af at være en del af LVMH-familien.
 • Min krop og min hud er ikke blevet bedre, men har samme kvalitet og styrke, som for 10 år siden. Min hud er lige så elastisk, lige så blød som dengang – men jeg er jo også flittig på det område.
 • Min evne til at nyde er eksploderet. Alting føles mere intenst. Det har givet sådan en ro at finde ud, at det er muligt at finde en løsning på ting.”

SNUP TIPPET: Om lidt tømmer vi hudplejeekspertens toilettaske, og der er altså en fætter deri, som jeg aldrig – aldrig havde gættet. Hook gerne op her, hvis du vil se med først. Og så har jeg lagt en sjov kommentar ud her, hvis du har ekstra tid.

@beautyspace på INSTAGRAM

20/05/2015
Christy Turlingtons trick
25/05/2015
Jokeren i Ole Henriksens toilettaske

Kommentarer

 • I to skønne mennesker ! 🙂

  Hvor ser det hyggeligt og lækkert ud. 🙂

  25/05/2015
 • @ Pernille S – 1000 tak for dine ord. Han er i hvert fald typen, der deler meget ud uden at have hovedet oppe i egen …

  Stor hilsen Anette

  23/05/2015
 • Pernille Sparsø

  Da jeg så Ole Henriksen på morgen-tv for første gang for mange år siden tænkte jeg, her er en mand med selvtillid og starqualitet! Hans tip med hjemmelavet rørsukker scrub har været brugt siden; dog kun på kroppen. Scrub i ansigtet er afløst af vaskekluden anbefalet af dig Anette! I to er et fantastisk match

  23/05/2015
 • Susie

  Hvor skønt at han spiser brød- den dejlige mand:-)

  22/05/2015
 • Anja

  Jeg sad også lige og tænkte på at Ole sagde han havde fået en fantastisk lækker rødbedejuice. Stor ros til dig. Men en fantastisk aften i Sønderborg i går.

  22/05/2015
 • Rie Dyrnes

  Skønt at se. Er der en opskrift på juicen??
  Rigtig god pinse 🙂

  22/05/2015
 • Dejligt at læse og se med.
  Du har mange skønne stunder med den livsglade Ole Henriksen og vi ville gerne have været med jer 🙂

  Ønsker dig en glad pinse med oseaner af livsnydelse 🙂

  22/05/2015
 • Filippasmom

  Søde Anette, jeg havde fornøjelsen af at opleve Ole Henriksen i Sønderborg i går! Han fortalte, hans veninde Anette havde lavet den skønneste juice med rødbeder i, og jeg tænkte straks, det måtte være dig 🙂 Jeg sad da lige der og blev småmisundelig på dig, at du er så heldig at have ham som ven! Haha, jer to ville jeg elske at hænge ud med 🙂 Sikke en fest! To fantastiske personligheder! I kommer hvis jeg inviterer på mad, ikk? Jeg lover at gøre mig umage :-))))
  Kærligst Berit

  22/05/2015
 • HeLene

  Ah, det er jo næsten som om at være med ved bordet og i skoven! Smukt og lækkert og skønt alting!
  Og glæder mig som et barn i godtebutikken at høre mere om toilettakskens indhold mm.
  God weekend! Og tak for skøn blogpost (igen!-you’r nailing it everytime, girl!) en fornøjelse at læse med herinde!

  22/05/2015
 • Sisi

  Dejlige, glade og inspirerende billeder (og ord)! Måske skulle man prøve en lignende morgenmad her i weekenden, og så invitere positive og dejlige mennesker på besøg til at dele den med? Min egen walk-n-talk med en god veninde er allerede planlagt 🙂

  22/05/2015
 • Pernille Juul

  Hej, sikke et lækkert besøg men må også fremprokovere en smule præstationsangst. Ser dog ud til at du har klaret det top lækkert. Oles tanker omkring hans hud fik mig lige til tasterne om et emne som jeg har spekuleret på lidt tid. Min hud er blevet 46 år og har på trods af rimelig god pleje hele livet fået farvepigment pletter nederst på kinderne samt mistet lidt elasticitet med årene. jeg synes det er svært at finde en foundation der dækker pænt uden at lukke og give min hud en forkert farve (meget makeuppet at se på) hvad anbefaler du her ? Jeg bruger dagligt cliniques smart serum, synes dog ikke rigtigt den får udjævnet farvetonen, men den gør meget andet godt. RIgtig dejlig pinse. KH Pernille

  22/05/2015
 • Charlotte

  ÅH hvor er det evigt-opløftende at se Ole H’s glade ansigt. Så ham i TV-avisen i går og tænkte nok, at han skulle aflægge dig et visit i skoven!

  22/05/2015
 • Dorthe

  Tusind tak for et dejligt fredags-indlæg!
  Jeg kan mærke energien og entusiasmen her bag skærmen. Den mand er ligeså skøn som dig, kære Anette. Jeg er vild med jer begge – og skøn inspiration til morgenmaden. BTW: Du bor pænt! 🙂

  22/05/2015