Hvad min mor har med dig, Tom Ford, Børsen og Ole Henriksen at gøre

NYNYNY

Med jævne mellemrum bliver jeg kaldt til kammeratlig samtale hos min mor, og nej, jeg er ikke gammel nok til at afslå. Selvom jeg langtfra altid gør, som hun anbefaler, så slubrer jeg omsorgen i mig. Lytter, nikker og tager imod mere kaffe. Hun er generelt nervøs for, om jeg arbejder for meget, går i for lidt tøj og konstant vælger overhalingsbanen. Snakke, der altid slutter med at minde hende om, at jeg jo en stor del af tiden sidder og skriver på et stille kvistkontor langt derude i skoven, hvor postnummeret ikke er fashionabelt.

Men. I går var en dag med blæs på, som min mor ville sige. Jeg håber, at du vil tage et eller to af punkterne til dig:

1.
Først DSB’s pyjamaskaffe sammen med verdens bedste Børsen Pleasure – jamen får du ikke lyst til at prøve alt på det øverste foto, som er fra gårsdagens avis? Bare nik.

2.
Derefter en morgentid i makeup-stolen hos Tom Ford på Kgs. Nytorv. Lov mig, at du prøver det. For det er afslappende (TF-personalet lærer at tale beroligende, nærmest hypnotiserende), og resultatet var, som Ole Henriksen udtrykte det: ’I can’t rave enough about the Tom Ford make-up. So smoky sexy’. Det koster intet, og du vil få verdens bedste eyeliner-tip med hjem. Go, go, go.

3.
Min frokost blev spist sammen med Ole Henriksen, som for mig er en konstant reminder om, at det aldrig er for sent at gøre sin hud til en komplimentmagnet. Eller sin krop for den sags skyld. Se hudpleje som sport – det er op til dig at træne den i bedre form, hvis du altså har lyst.

Netop i den sammenhæng er ordet anti-age for mig en nærværstyv af rang.  Frem for at se tilbage, ‘stoppe tiden’ og alverdens nedslående retorik, så tag huden i egen hånd (ligesom du gør med din sportsindsats).

4.
Dagen sluttede med foredrag i Aarhus hos Arnold Busck, hvor 50 humørfyldte kvinder var mødt op. Og med risiko for at lyde overgearet, så havde vi en fest, hvor energien fra de fremmødte var imponerende. 1000 tak for at gøre stemningen så fabelagtig. Der bliver et nyt arrangement for jer, der gik forgæves.

SNUP TIPPET: Jeg skylder et indlæg i forbindelse med ’Sæt en stopper for akne’ – og det kommer sidst på dagen mandag (efter Maries indlæg). Derefter hopper vi sammen på trend-bussen. Beauty-bussen. Der er nemlig bogstavelig talt noget i gære, og derfor skal du have en beauty butler, kende til multi-masking og have noget at sove på.

05/11/2015
VIND!
09/11/2015
Maries jagt på magisk hår!!

Kommentarer

 • Hvad er det der ligner en kanyle på øverste billede? Er meget nysgerrig. Og godt at mutti passer på dig. 🙂

  08/11/2015
 • Rie Dyrnes

  Åh hvor ville jeg gerne spise frokost med Ole H og dig. Det må simpelthen være toppen af hvad som helst <3

  08/11/2015
 • Jette Kristensen

  Hej Anette
  Jeg er kommet i tvivl om det er okay at bruge Bioeffect serum efter afrensning med Bioderma micellar rens. Mener at rensen indeholder noget olie, som jo vist ikke er så godt sammen med Bioeffect. Hvad siger du til det ???
  Rigtig god søndag 🙂

  08/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne L – Uha, vi vil ikke sådan forfølges. Jeg hører dig, og får lige min dygtige webdame til at kigge på det.

  07/11/2015
 • Kirsten V

  Hvor jeg nyder at følge din SKØNNE blog. 🙂
  Rigtig god weekend til jer.

  07/11/2015
 • Anette J

  Kan man vinde det, der er på første billede? Hvis ja, så kaster jeg et lod i hatten 😉

  07/11/2015
 • Amalie

  Har du nogle anbefalinger til en god fugtgivende ansigtcreme uden olie? Jeg er på en receptcreme, hvor jeg har fået at vide jeg skal holde mig fra olier 🙂

  06/11/2015
 • Sanne L

  Åh altså kære Anette. Kan desværre ikke komme ind på en mai og skrive dette, men du har sådan en dejlig side og jeg elsker at komme herind, men der er sådan en pop-up boks der forfølger mig nu på alle sider. Og det er ikke så rart, når vi nu allerede er så tæt som vi kan blive og jeg får alt du sender ud.

  06/11/2015
 • Helle Rick

  Kender det alt for godt med en yderst omsorgsfuld mor. Ja mor. Det skal jeg nok mor. Hvorfor må jeg ikke selv bestemme mor? Hvorfor er alt det jeg gør, aldrig godt nok mor? 😉 Der er tidspunkter hvor jeg virkelig tænker, få nu kappet den navlestreng. Ved godt hun kun vil mig det bedste, men en gang i mellem har jeg bare brug for accept og ikke alle de løftede pegefingre. Uanset hvad, så elsker jeg hende med hud og hår 🙂
  Jeg må altså prøve en af dine arrangementer på et tidspunkt. Der er lidt langt at køre på en hverdag, men jeg kunne jo holde mig en fridag dagen efter, og tage en overnatning 🙂 Glæder mig til mandag. Hvad har du nu i ærmet?

  06/11/2015
 • Marie Rasmussen

  Fantastisk fredags læsning. Og hvor er det godt at vide at din mor lige tager en “alvorlig snak” med dig fra tid til anden
  Rigtig god weekend!

  06/11/2015
 • HeLene

  Men hvis man har sådan en sjov, og intens dag så er det jo positiv stress, det bryder ikke ned. God weekend, Anette og læsere og vi ses imorgen!

  06/11/2015
 • Dejligt at se dig igen i går – det var en fest ❤️! Jeg så Ole H i natholdet i går aftes, ham og Breinholt havde også en fest, så jeg var ganske fornøjet da jeg gik i seng . God weekend alle!

  06/11/2015
 • Vibeke Guldager

  Det var super dejlig læsning og billeder.
  Jeg kunne virkelig mærke stemningen og festen gennem din tekst Anette.
  Herligt når jeg nu desværre ikke kunne være. København – Århus lige langt nok.
  Ps. skynder mig lige at snuppe Pleasure fra børsen i vores kantine :-)))
  God weekend.

  06/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – 1000 tak. Billedet (det første) er fra Børsen Pleasure i går.

  Stor hilsen Anette

  06/11/2015
 • CharlotteK

  Skønne billeder, som er med til at fortælle historien – jeg føler næsten, at jeg var der selv. Undtagen det første billede – der forstår jeg ikke lige teksten i forhold til billedet;-)

  06/11/2015