Hvad mindre munde og silkestrømper har med tidens store makeup-trends at gøre

I går var en oplevelsesrig dag. Først drak jeg morgenkaffe med det dygtige multimenneske her, som ville vide, om jeg havde fået Restylane-fyld i kinderne! Hun blev sendt hjem med den her og en besked på at slå op på side 151. SÅ kom min makeup-hero Terry Barber til landet, og jeg kan ikke gøre for det, men følelserne er ude af kontrol i hans nærvær. Sådan arbejdsmæssigt. Mandens evne til at blande ord og makeup svinger sig derop, hvor jeg falder i trance – og bare skriver. Alt hvad han siger. Råt. Tandløst måske så?, tænker du. Men nix. Den mand er makeuppens Bruce Springsteen. Også selvom han nok vil vride sig over den (folkelige) sammenligning, så er det noget med at mestre lys og skygge. Netop som de to kan.  

SNUP TRENDEN: 3 af mesterens makeuppede forudsigeligheder lyder sådan her: 1) læber er den nye blush. Men. Der vil komme et reality-modtræk til opblæst kyssetøj, og vi vil se flere chikke, mindre munde.  2) Mat hud hitter, men stræb efter ’silkestrøme-finish’ frem for talkum-touch. 3) Tænk ’walk on shame’, for makeup må under ingen omstændigheder blive perfekt-perfekt. Sørg derfor for uskarpe afslutninger som på det nederste billede.

NB: Det blev ved med at være en spøjs dag i går. Stødte på BTs Katja Maria Salomonsen, som gav mig elevatorblikket med ordene: Du har motioneret. Faktisk troede jeg kun, det var Ole Henriksen, der brugte det ord. Motionere. Men jo, jeg løber mine tre daglige km (for hudens skyld dog). Og så hjælper et par stramme jeans jo altid. Lidt.   

Beautyspace på Bloglovin & Instagram @beautyspace & Facebook 

27/05/2013
To budget-hit til din hud
30/05/2013
Cate Blanchett-hårtippet, der også virker for dig og mig

Kommentarer

 • @ Winnies – den vil jeg tjekke ud. Tak.

  @ Lene – ja, det vil det sige. Men det ændrer jo ikke på, at sort rundt om HELE øjet giver mindre øjne, og lagt som liner bare øverst, så får man et automatisk løft.

  Stor hilsen Anette

  30/05/2013
 • Godt med små læber!

  29/05/2013
 • Winnie

  Pigen på billede 2 med “vipperne forkert på” har en udemærket youtube kanal der hedder a model recommends.

  29/05/2013
 • Lene

  Altså hvis man føler sig for fin til sammenligning med the Boss så ved jeg snart ikke hvad jeg skal tænke om manden!! 😉
  Men vil det sige at vi skal til at øve os på eyeliner under øjet igen?
  Gi den gas med det løberi !!!!

  29/05/2013
 • Louise

  Du ER bare lækker! Også i jeans 😉

  29/05/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Mange tak for jeres kommentarer.

  @ Lovisen – DU er sød…og jeg er bestemt glad for mit job, som også indeholder en masse rugbrødsarbejde og stille trummerum.

  @ HSBP – det med løberiet, tænker jeg?

  @ AngelQueen – det er jeg glad for. Tak.

  @ Birgitte – hvis du tænker på motionsordene, så ja. Jeg labbede dem i mig og har i dag fejret med en bøtte Ben&Jerry.

  @ Susanne – Joooo. Ikke at det jo ubetinget er positivt…

  @ Jo’s – vi følger med på din blog og ser frem til de tips.

  Stor hilsen Anette

  29/05/2013
 • Det var SÅ stort at møde en makeup artist af den kaliber… så inspirerende og sikke mange skønne tips at få med sig i posen. Og mht til de kinder, så er dine bare naturlig skønne : )

  29/05/2013
 • susanne

  er det ikke trods alt fed at vide at de tror at du har fået noget lavet ved ansigted og så finder de ud af at du simpelthen er født så skøn … og er det selv efter mange år 🙂

  29/05/2013
 • Det kompliment var da godt pakket ind 😉

  29/05/2013
 • Hvor er det dejligt med lidt modvægt til opblæst kyssetøj.

  Jeg er vild med dine tip, de er altid anvendelige.

  ILYG

  29/05/2013
 • HSBP

  Det kunne have været mig det har skrevet ovenstående! Tak Anette. Og så må jeg ud at løbe 🙂

  29/05/2013
 • lovisen

  Åh altså søde Anette, når man sidder her bag computerskærmen dagen lang, og roder lidt med IT systemer der ikke helt vil det de skal – så bliver jeg noget så fantastisk misundelig på dit job. Det må jo være det samme som de drenge der kan leve af at spille fodbold, en hobby der er blevet til job….
  Så 1000 tak for at du sender alle de skønne oplevelser videre til os læsere, så er det næsten som at være der selv – men altså kun næsten 🙂

  29/05/2013