Hvad Pernille Aalund og Netflix har tilfælles

PAAlund

Og med Netflix mener jeg skuespilleren Gillian Anderson i den nervepirrende thriller The Fall (se den), hvor hun svømmer, så du mærker den afkobling, der ligger i de seje tag. Jeg må af sted, tænkte jeg langsomt. Og hvad sker der så? Pernille Aalund er netop udkommet med en kickstartende svømmebog, som var det aftalt spil mellem hende og Anderson. Og jeg er vild med den. Motivation er en sjov ting, men tilsammen har de to skubbet mig hen til kanten. Endnu ikke i lige så stærke og graciøse bevægelser som dem, men følelsen er ubetalelig. Nemlig fornemmelsen af at få hele systemet vakt til live i en energireserve, der holder hele dagen. Også selvom jeg ikke kan regne (10 baner er ikke 3 kilometer, som jeg troede den første uge). Aalund svømmer en time om dagen og har gjort det i et år. Det begyndte, fordi hun følte sig træt, havde taget på, og var tung om hjertet. Jeg må gøre noget, tænkte damen og hoppede i vandet. At det for hende har gjort en kæmpeforskel, er udgangspunktet for bogen.

SNUP PERNILLES TIP: Man er tæt på vægtløs i vandet – så alder og størrelse er ingen hindring, og samtidig er det en motionsform, der gør godt for både krop og sjæl: For vand er meditativt og beroligende. Vi begynder vores liv i vandet, og det husker kroppen. Vi bevæger de fleste muskelgrupper, vandet masserer huden og lægger sig om os. Her er man ’alene’, i eget rum med tid til tanker og ro. Du finder bogen som e-bog hos Saxo til det, jeg vil kalde en gaveagtig pris.

NB: I morgen tidlig kl. 8.00 sharp…så ved jeg, at du vil få glæde af at være på VIP-læser-listen her.

23/06/2015
Opskrift på TV-klar hud
25/06/2015
Hvad der overraskende hitter

Kommentarer

 • @ Karina – Jeg er vild med Bobbi Browns concealere, men du må ind at prøve for at finde korrekt farve.

  @ Christina K – Ja det er en serie på Netflix – se den ;o)

  @ Helle Rick – Jeg er meget inspireret og er langsomt i gang.

  @ HeLene – 1000 tak fordi du deler med os. Ihhh jeg ELSKER det her kommentarfelt. Tak.

  Stor hilsen Anette

  26/06/2015
 • @ Christina K – JA, det gør hun. Jeg ved desværre ikke, hvor bikinien er fra, men en anden god læser har vist skrevet det her i kommentarfeltet?

  @ Charlotte K – Ja er det eneste, jeg kan sige.

  @ Caroline – 1000 tak for research. Håber Christina K ser dit svar.

  @ Tonnya – Jeg har talt med Pernille, som aldrig har oplevet det som et problem trods en time i vandet hver dage. Personligt smører jeg altid dobbelt på efter en tur i salt- eller klorvand: Først et tyndt lag olie og så en forsegling med body cream.

  @ Christina Wedel – Åh, ja, du og Pernille har lavet mange skønne ting (inkl. TV) sammen. Og tak for Anne Sax tip – hende ville jeg gerne bo tættere på.

  Stor hilsen Anette

  26/06/2015
 • Hæng på – jeg skal nok svare. Stor hilsen Anette

  25/06/2015
 • HeLene

  @tonnya
  Mht klor, nu ved jeg ikke om det hjælper dig og jeg vil gerne høre hvad Anette siger, men en skrap og skøn svømmelærer lærte mig at man kan/skal vaske sig rigtig grundig før man gå i vandet, især negle, hår og alle folder skal sæbes.
  Fordi hvis der ikke er nogle fedt rester og snavs på huden så tager kloret heller ikke fast og man dufter ikke. Slet ikke overhovedet!
  Det gør også at man kan bruge mindre klor i selve bassinvandet (som er rent, grundet kloret, ikke beskidt som nogle tror) og ikke mindst (arbejdsmiljø!) at der ikke frisættes klor i luften (der damper af de beskidte mennesker) som vi andre får indånde-meget usundt især for de som arbejder derinde hver dag. (svømme læreren mener man skal-hun er ret hård med det da hun arbejder i svømmehallen og får klor gassene i sig hver dag fordi folk ikke vasker sig)
  Jeg har altid vasket mig, men nu når jeg gør det meget grundigt, så dufter jeg slet ikke af klor, hverken på hænder, negle, eller hår og jeg tror heller ikke kloret irriterer huden så meget mere.
  Der burde være en bedre kampagne omkring dette da man tit ser folk der kun plasker lidt, fordi de tror vandet er beskidt og så vasker de sig grundigt efter og synes samtidig at det er træls at svømme pga duften af klor efter.
  Hvis man vasker sig grundigt FØR så behøver man faktisk kun skylle med vand efter, også håret (jeg bruger lidt balsam, eller en hårkur i sauna, men vasker ikke hår igen). Så sparer man også en kropsvask for den sarte hud.
  Jeg er stort tak skyldig den svømmelærer fordi jeg nyder meget mere at gå og svømme når jeg har nul klorduft i hud og hår efterfølgende.
  Håber det kan hjælpe dig og at andre som læser det tester tricket!
  Det kan godt være man glemmer et enkelt sted, som fx under vielses ringen, så dufter det altså af klor, lige der! Prøv at vaske mere og spring over sæben efter, det virker!! Du bliver overrasket!

  25/06/2015
 • Helle Rick

  Elsker at svømme, men gør det mest og sommeren. Det er super godt for min ryg. Det styrker muskulaturen og giver velvær.

  24/06/2015
 • Christina kragh

  The fall er det en serie i 5 afsnit på Netflix?

  24/06/2015
 • Mette E

  Ja hold da op – som i skriver hvor ligger den svømmehal henne Wauuuuv for en krop Pernille har svømmet sig til – virkelig flot

  24/06/2015
 • Christina kragh

  åhe tak fru poulsen haha ja en smilende fynbo er jeg ihvertfald men jeg var også det nogen vil kalde en stor pige men jeg tror på at grunden til rynkerne udebliver er den ekstra sul på kroppen haha men derfor er det jo altid sundt nok at komme lidt i form og med al den medecin osv jeg har indtaget så var den juice kur på 14 dage lige sparket til at gi slip på væske og ikke mindst dårlige tanker om mig selv .RØDBEDE JUICE er åbentbart ikke kun blod rensende men også hjerne rensende 😉 <3 ihvertfald er alting lidt mere skønt oppe i mit hovede hvor jeg før dulmede frustrationer med kanel snegle kram

  24/06/2015
 • Karina

  Hej Anette. Et spørgsmål i en helt anden boldgade. Jeg har nogle hvide ar på brystkassen som jeg gerne vil dække med concealer men har ikke fundet den rigtig gode. Har du et godt forslag?
  På forhånd tak og tak for altid spændende læsning.

  24/06/2015
 • Super dejligt indlæg. Holder meget af svømning og endnu mere af Pernille.
  Hun har været min store inspiration i mange år.
  Må jeg have lov at slå et slag for Anne Sax og hendes vidunderlige undertøj og ikke mindst badetøj.
  Du får landets bedste service I promise
  Kram Christina Wedel

  24/06/2015
 • Tonnya

  Har lige et spørgsmål.
  Hvad mht klor’en i vandet ?
  Min hud kan fx slet ikke li’ det.
  Nogle gode ideer ?

  24/06/2015
 • Caroline

  Blev lige inspireret till at følge Pernille på instagram også 🙂 Og ser at der ved et af billederne står at bikinien er fra Bee Lee i Hellerup.

  24/06/2015
 • CharlotteK

  Hold da magle, en flot mave, hun har!!!!

  24/06/2015
 • @HeLene – Herligt. Og så er svømning ret perfekt at tage med på de fleste ferier.

  @Christina Kragh – Hvor er DET VILDT SEJT, Christina – og nej, jeg husker dig kun som en smilende dejlig Fynbo.

  Stor hilsen Anette

  24/06/2015
 • HeLene

  Du gør det igen! Perfekt timing, du får mig at tage op gamle gode vaner som jeg tabt på vejen.
  Svømning og gerne en tur sauna efterfølgende… En gave til krop og sjæl.
  Hvordan kunne jeg glemme det? Og desuden-ganske vigtigt-man kan ikke tage mobilen og internet med!!! (omend jeg set folk i svømmehalen prøve…)
  Går direkte til Saxo efter den bog, og skønne inspirerende billeder!
  Lige hvad jeg havde brug for!

  24/06/2015
 • @ Birgitte B – Det skal siges, at der for enden af den vej, Pernille Aalund bor på, ligger en svømmehal…

  Stor hilsen Anette

  24/06/2015
 • Christina kragh

  ps. jeg gad godt vide hvor i verden man kan få en bikini der minder om den pernille har på haha dog foretrækker jeg små shorts bikini trussen er vidst lige i overkanten i mit tilfælde 😉 men hold nu kæft hun ser sund og rask ud ! 😉

  24/06/2015
 • Christina kragh

  hej anette som du nok husker da vi mødtes var jeg en “stor” pige ..det er faktisk ved at følge pernille ålund på insta jeg er blevet inspireret og har på nuværende tidspunkt tabt 11 kg 😉 ved at juice og jeg har også lige læst hendes bog om svømning så nu er det mit nye mål ud over at tabe mig lidt mere så når min pension lander på tirsdag på kontoen står den på bade tøj og så i svømmehallen trods jeg har det svært med at vise mig uden tøj pga min hudsygdom MEN nu skal det være ny tanke gang nyt liv møzz <3 ps jeg gad godt høre om pernille ålunds hudpleje rutiner 😉

  24/06/2015
 • 1 time om dagen er godt nok meget… men på den anden side, så ville jeg ikke sige nej til en krop som hendes 😉 kh. Birgitte

  24/06/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.