Hvad pokker er superhud?

signering

Har jeg nogensinde fortalt dig, hvor vild jeg er med aldersspændet på Beautyspace? Blandt de yngste (på 21) hører Karoline, som har læst med siden hun var 17, måske 18, og jeg har endda været heldig at møde hende til mange events. I kommentarfeltet forleden skrev hun, at bogen var forudbestilt. Men. Hun syntes ikke, at titlen, Superhud – no bullsh*t beauty, lød som noget, der kom fra mig. Derfor er der her svar på to af de spørgsmål, som ELLE pt. bringer i forbindelse med bogudgivelsen. Blandt andet det med superhud:

Det er jo din anden bog. Hvornår fandt du ud af, at du ville udgive en bog nummer 2?

Da jeg skrev min første bog lovede jeg faktisk min datter, at det også skulle være den sidste. Hun mente, at jeg havde været lidt for sur under skriveriet – og den slags ord rammer jo. Men det koster at skrive bøger, og der er mennesker, jeg har dårlig samvittighed overfor. Bl.a. min familie. Her anden gang har jeg dog været bedre til at styre min tid, og der har ikke været sure miner. Måske fordi jeg har betalt med virkelig mange ekstra is på hjemmefronten.

Hvad er superhud?

Ja, det er et godt spørgsmål. Det var først og fremmest vigtigt for mig ikke at udgive en blød bog med ’flot hud’ eller endnu værre ’glat hud’ eller endnu endnu værre noget med 10 år yngre på 10 minutter. For mig er superhud noget du kan arbejde dig frem til uanset, om du er 23 eller 63. For mig er der er også noget Supermandsglad, stærkt og positivt forbundet med ordet frem for de nedslående antirynke-begreber. Jeg vil gerne gøre noget ved vores mindset, når det gælder hudpleje.

PS: I forgårs tilbragte jeg dagen på Gads forlag, hvor de søde mennesker havde sørget for vådt og tørt, mens jeg skrev. Og skrev. For du kan få No bullsh*t beauty bogen leveret – signeret selvfølgelig – i postkassen på selve udgivelsesdagen – altså præcis om én uge, den 2. september. Indtastes Karolines nye yndlingsord ’Superhud’, er leveringen endda fragtfri. FOTO i midten er fra bogen og af fotograf Anne Højlund Nicolajsen.

Hvad tænker du på, når du hører ordet SUPERHUD?

25/08/2015
Alle taler om det her. Også hudlægerne
27/08/2015
En advarsel plus noget, du må se

Kommentarer

 • Pia K.

  Kære Anette
  Så fik jeg da også lige bestilt din nye bog 🙂 Glæder mig til at læse dine guldkorn om superhud, og i det hele taget “bare” dine altid underholdende griflerier… Du skriver så dejlig ærligt og i et nede-på-jorden-sprog, som alle kan forstå 🙂
  STORT tillykke med din nye bog 🙂

  31/08/2015
 • Your book sounds fab! Where did you get your top- I LOVE it!

  29/08/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  Hæng på – Jeg vender tilbage i weekenden. Stor hilsen Anette

  28/08/2015
 • Pernille Sparsø

  Superhud? Så popper du straks op i mit hoved Anette. På den gode måde. Du er nemlig blevet min huds fyrtårn. Fra da jeg startede med at følge din blog år tilbage og så til nu, kan jeg se klar forskel på den udvikling min hud har taget! Rødmende rosaceca hud, overfladetør, skallende, irriteret, er nu afløst af smidig grydelågshud. Tak PAI Hybenroseolie. Tak Nilens Jord Serum. Tak vaskeklud. Tak Rudolph Care Sunprotector. Men ikke mindst tak til dig Anette. Dine kærlige indspark har virkelig gjort en forskel.
  Næste kapitel i min hudpleje skal klart være “Hudens Lingerie”. Kropspleje har hos mig ikke helt samme fokus som ansigtet. Det vil jeg nu optimere, og jeg er sikker på at du kan hjælpe på vej! Glæder mig til din bog. Kh Pernille

  27/08/2015
 • Rie Dyrnes

  Jeg håber at få superhud, nu hvor jeg skal læse din nye bog. Har ihvertfald fået en meget pænere hud, efter jeg har mødt din blog :O)

  26/08/2015
 • CharlotteK

  glæder mig til den bog!

  26/08/2015
 • Vibeke Juul Poulsen

  Superhud! Nu, tænker jeg på Anettes nye bog. Og jeg arbejder hårdt på sagen – at få superhud. Glæder mig vildt til bogen.
  And by the way…. I’m sixtyfour
  Mange hilsner med stort tillykke
  Vibeke

  26/08/2015
 • Christina kragh

  Når du skriver du bruger ardend super booster under din BB CREM? Skal den ik bruges først altså booster serum crem BB ? Og PS flere steder på nettet skriver forhandler i indholdslisten på oh night at den indeholder mælkesyre og glukolsyre; -)

  26/08/2015
 • Karoline L

  Åh Anette – jeg føler mig en smule beæret – og griner smørret 😀 jeg lover dig, at det bliver mit nye yndlingsord !

  Jeg kan ikke vente med at læse den,

  Din største fan
  Karoline ! (Som vist nok egentlig var 16 #chok!)

  26/08/2015
 • Ann-Katrine

  Bogen er selvfølgelig bestilt for lææææænge siden – og jeg glæder mig 🙂 🙂 🙂

  26/08/2015
 • @ Charlotte B – Tak for din bogbestilling. Stor hilsen Anette

  26/08/2015
 • @ Carina og Karina – DEJLIGT! Tak. Stor hilsen

  26/08/2015
 • Gitte Salling

  Den skal jeg da ha, altså In real life

  26/08/2015
 • Charlotte B

  Jaaaaa – kan ikke vente med at kigge i min postkasse den 2/9!

  26/08/2015
 • CarinaFinseth

  Superhud er bestemt et skønt ord 🙂

  26/08/2015
 • Karin V S

  Er SÅ enig i at Superhud lyder meget skønnere end noget-som-helst med ‘antiage’ 😀

  26/08/2015
 • @ Sanne – GLAD for at du har forudbestilt. Stor tak. Og skal vi bare sige, at jeg fik slidt et par penne, men det er jo et luksusproblem. Stor hilsen Anette

  26/08/2015
 • Nøj, hvor jeg glæder mig til at modtage min signerede bog. Men jeg håber ikke du får skrivekrampe med alle de fans du har. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

  26/08/2015
 • @ Tina – jeg ved, hvad du mener, men faktisk er det mere vores mindset, jeg gerne vil gøre noget ved. Hudpleje virker, når du gør det – som med sport og tandbørstning. Og så vil jeg gerne væk fra at vi vælger (og sælger) hudpleje på frygt. Vi skal låne fra sportens verden i stedet med energi, sundhed og overskud og glød.

  Stor hilsen Anette

  26/08/2015
 • Det gælder altid om at sætte overliggeren højt – også når det handler om vores ydre…

  26/08/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.