Hvad sker der for Olivia Newton John? Og Meg Ryan? Og Anni?

nellyfurtadoattendspremierescorehockeyhswhpsnfhydl

“Hud og hærg” lød en overskrift i Politiken i går. Det var fotograf Per Folkver, der havde fanget et skrækindjagende foto af Anni. Eriks Anni. Et foto der afslører huden som en elastik, der er føjelig i hvad som helst. Han taler om indsprøjtninger af Botox og fillers, som han mener, Fanden har skabt. I hvert fald kalder han resultatet af Annis look for en misforstået cocktail af mindreværd, misforståede skønhedsidealer og dårlige venner. “Findes der noget grimmere end kvindelæber pumpet op med Botox for derefter med deres voluminøsitet at være med til at forvride og forvrænge ansigtet i en hæslig grimasse?,” spørger han og kalder proportionsforvrængningen syg. Og faktisk er han den anden fotograf indenfor få dage, jeg hører rase over to af tidens brugte kanyler: udglattende Botox og udfyldende Restylane. “Er kvinder så naive, at de tror, mænd finder det lækkert eller sexet, at de – altså kvinderne – lader sig stikke i?”, rasede fotograf nummer to (næhhh, men hvem siger, kvinder gør den slags for mænds skyld).  

SNUP TIPPET: Der findes ingen sandhed, men ærgrelsen vil jeg gerne dele med Jer, for det ER da ærgerligt og uskønt, når mennesker bliver desperado. Som 62-årige Olivia Newton John – den smækre Grease-stjerne – som er blevet ukendelig. Eller Nicole Kidmanns pande, som ikke har ændret sig, siden hun var 13…eller friske, sporty Meg Ryan, der også har lagt ansigtet i desperations-folder. Jeg fik lyst til at tage en Børsen-sag frem (døbt ‘Skudt i hovedet’), som du får her – spring gerne frem til Hollywood-ordene.    

NB1: Genkender du Sandy på billedet? NB2: Og ja, fotografen (ham fra Politiken) har misforstået det med, at Botox fyldes i læberne. Botox kan kun glatte – ikke fylde ud. 

Foto: Zimbio

24/09/2010
Skal læbestiften nu også til at passe til tænderne?
28/09/2010
Hønserumpe + sandheden om Sandy

Kommentarer

 • susanne

  Hej Annette
  kan over hoved ikke se hvem det er.
  Og hvis du mener det er Olivia så er hun jo helt ukendelig.
  Super god artikel du har lavet med botox har ikke set den før nu 🙂
  Og jeg vil lige sige til fotograf Per Folkver at kvinderne ikke altid gør det for mændende !
  Jeg kunne godt finde på lidt Botox men jeg turde da ikke fortælle det til min mand 🙂

  28/09/2010
 • Ja, et look, der er helt igennem misforstået og forskruet – for kan de da ikke selv se det? Kig i stedet på Angelina Jolie, Demi Moore, Jennifer Aniston, Michelle Pfeiffer og Courtney Cox – de har tyet til samme midler med fillers og botox, men ligesom med foundation efter devisen less is more – og dem synes vi jo stadig er rigtig pæne naturlig skønhed eller ej…

  28/09/2010
 • Tine

  Ved heller ikke hvem der har bildt nogle kvinder ind, at det skulle være flot og sexet, at have læber der mest ligner et næb. Øjne der ser ud som om man “er på noget” og kindben på højde med en skihopbakke.

  Men må erkende at det da kan være svært, at acceptere at kroppen og ansigtet ændres – meeeen vil dog aldrig ligne en desperado!

  28/09/2010
 • Aner ikke hvem det er. Sidder som flere af dine læsere og tænker det er et forkert foto. Vil helst ikke fordømme kvinder der tror på evig ungdom. Er da også træt af mine rynker indimellem. Mennn 1. jeg er ikke vild med spøjter og kemi, 2. kvinder inkl. Olivia er det der gør at jeg helt sikkert aldrig skal fixes yngre. De ser simpelthen forfærdelige ud og tænk der er en risici for at du ikke kan kende dig selv bagefter. Nu kan jeg pludselig leve med mine rynker igen. KH karin

  28/09/2010
 • Britta

  Er du sikker på det er Olivia? Det var da helt og aldeles uklædeligt.

  27/09/2010
 • Nipuni Julie

  Ærgeligt med den ellers så flotte ‘Sandy’ fra Grease. Hun er slet slet slet ikke til at kende. Du kunne have bildt mig ind at hun var hvilken som helst anden. Hvor er det ærgeligt.

  27/09/2010
 • AJ

  Ja væk med de der Botox-damer og lad os se nogle billeder af kvinder, der er både er naturlige, modne og smukke – Helen Mirren fx.

  27/09/2010
 • Susan

  John Travolta har sikkert købt sig en “Nej til knive” t-shirt… (hvid, stram og ærmeløs – selvfølgelig) 😉

  27/09/2010
 • Joan

  Kan kan heller ikke forstå argumenterne for at vælge botox osv – men må medgive at det da vel for helvede (excuse my french) ikke er for mændenes skyld! Ligesom vi forhåbentlig ikke klæder os og lægger makeup for mændenes skyld???? Am I right?

  27/09/2010
 • Kamilla

  Åh eg fatter ikke de kvinder der gør det. Både at de tør, gider og finder det nødvendigt. Må sgu da også være en smule pinligt at alle bare ved at det er pølsegift hovedet er fyldt med!

  27/09/2010
 • Lene

  Nej hvor er det uhyggeligt at hun er kommet til at se så anderledes ud. Hvad siger John Travolta mon til det?:O)

  27/09/2010
 • Julia Kim

  Ka forstå I ikke rigtig er tilhængere af pølsegift i panden o.lign;o)

  Et billigt naturligt forslag, til folk som ser trætte ud: få en god nats søvn – flere nætter i træk….

  27/09/2010
 • Faktisk ligner hun en forkrampet Tori Spelling 😉

  27/09/2010
 • IM IN CHOK….er det virkelig Olivia…ØV ØV ØV not nice. Jeg tager hellere naturlige skønheder som Susan Sarandon og Meryl Streep.

  27/09/2010
 • Kan overhovedet ikke se, hvem det er! Du kunne lige så godt have bildt mig ind, at det var Renee Zellweger…

  kh
  Puk

  27/09/2010
 • Jeg blev nødt til at læse hele indlægget for at være 100% sikker på, at det var hende. Hun minder mere om et mix af Bette Midler og Renée Zellweger end hun minder om Sandy.

  Lige på det her punkt er jeg mere til kvinder som Meryl Streep (selv om det godt kan være lidt irriterende at hun altid ser så fantastisk ud).

  27/09/2010