Hvad virker for dig?

Hvor jeg aldrig helt har fattet Twitter, Snapchat og Pinterest, så er jeg fuldstændig bidt af Instagram og den labben inspiration i sig, som der her er mulig. Men sig mig lige, hvad du synes, der virker bedst på Instagram. Og hvad, der irriterer dig? Og kan du finde på at afmelde folk, hvis de bliver for meget, for lidt, for ligegyldige?

NB: Tip gerne, hvis du har Insta-sites, vi skal se, og del og tag gerne tips og aha-info på @beautyspace

28/04/2015
Dét, der virker på min morgenhylde
30/04/2015
Dét, der virker på min aftenhylde

Kommentarer

 • Mariann

  Instagram og Pinterest!!

  30/04/2015
 • lovisen

  Jeg forsøger mig nok med det meste, og nogle medier fanger bare slet ikke. Twitter synes jeg virker meget amerikansk, dengan gjeg prøvede det, så det blev skrottet igen. Pinterest har heller ikke fanget mig, og er nok også bange for hvor meget tid den vil røve… Instagram tog mig også noget tid, men nu er det sammen med blogs, min yndlingsoverspringshandling (langt ord, ha ha).
  FB er jeg ret træt af efterhånden, gider ikke folks Endomondo opdateringer, og indtjekninger i diverse fitness centre, overvejer at tjekke ind på min cykel hver morgen og eftermiddag, når jeg kører til og fra arbejde. Også alle dem med hvad ens navn betyder, hvilken sang man er osv. får mig virkelig til at droppe FB mere og mere, er dog ikke klar til helt at skippe det.
  Følger meget forskelligt på IG, en masse skønhed, mad, mode, musik, haveliv…. Har egentlig aldrig været særlig visuel, men det har IG hjulpet mig med at træne 🙂

  30/04/2015
 • Helle Rick

  Jeg har konto alle steder, men Twitter og jeg blev aldrig venner. Den er træls. Pinterest kan jeg godt lide for alle de smukke billeder. Det er så dejlig afslappende at se skønne fotos. Det er mest natur, have og DIY projekter jeg søger der. Facebook og Pinterest er tidsrøvere. Man vil jo gerne følge med i mange ting og det giver meget i løbet af en dag. Desværre en skam de samme ting bliver postet begge steder. Det er træls. Der burde være stof nok til at poste forskellige ting. Ved godt det ikke er alle, der har konto begge steder 😉 Jeg kan godt lide de korte beskeder og ofte smukke billeder.

  29/04/2015
 • Pernille Sparsø

  Er glad for IG. Et fedt sted for “interesseklubber”. Er vild med have og blomster. Gennem IG har jeg fået kontakt til mange lidelsesfæller – til gensidig inspiration. Ligeledes, henter jeg megen inspiration fra akvarelmalere. Gode mad bloggere samt håndarbejde. Eller blot nogle som lægger smukke og anderledes billeder på IG. Jeg er meget selektiv med hvem jeg vil følge. Orker ikke en masse reklamer hvor man skal reposte for at vinde. I det hele taget, er jeg meget selektiv med hvad og hvem jeg følger. Og indrømmet – fra tid til anden går der lidt babyspam i den. Sådan er det at blive farmor
  På skønhedsfronten er Beautyspace, Rudolph Care og Pai noget nær det eneste jeg følger på IG. Seriøsitet, alsidighed og professionalisme, krydret med skønne billeder er det som fanger mig.
  Er på Pinterest, som er et genialt udstillingsvindue som en all-round ønskeliste. Venner og familie er aldrig i tvivl om hvad de kan give som gave. Er dog ikke så ofte herpå. FB bruger jeg næsten nu kun til at se hvem der har fødselsdag samt til lukkede interessegrupper.
  Øver mig på at være lidt mindre på de sociale medier, når nu døgnet desværre kun har 24 timer

  29/04/2015
 • Mette

  Jeg følger for det meste folk med samme interesser som mine, men også mange andre søde folk. Må dog sige, at jeg bliver træt, når der er billeder af børn, mad og konkurrencer på alle billeder. Men det er udelukkende fordi at det ikke er min interesser og dermed, muligvis, egoistisk sagt, men sådan er det 🙂

  29/04/2015
 • Susie

  Eeeeelsker Instagram og synes at det er meget afslappende – især i forhold til Facebook som vrimler med møgfald og grimme ord:-( Men sommetider bliver det lidt for dyrt for mig fordi jeg bare MÅ eje noget beautyværk jeg ser et billede af……

  29/04/2015
 • HeLene

  Jeg er ret vild med instagram, og kan lide udtrykket micro blog. Kan lide at det er mest billeder og mindre tekst. Det føles meget i tiden og rammer mig som kreativ ret i hjertet (højre hjerne orienteret person). Har ikke tid til for mange sociale medier i øvrigt. Læser et par udvalgte blogs som fritidsinteresse og så er resten arbejde og familie for mig! Mindfulness rocks!

  29/04/2015
 • Dorthe

  Me too – er Insta-holic! Jeg er dybt fan af Instagram. Finder meget inspiration derinde til alt lige fra beautyprodukter og beautytips til boligindretning, madlavning og modeoutfits.

  Jeg er vild med hashtags og elsker, at jeg fx kan få inspiration til aftensmaden ved at søge på “broccoli” eller tip til hudpleje ved at søge på “lavendelolie”. Love love love it! 🙂

  Hvis jeg pludselig unfollower folk på Instagam er det enten fordi de fx konstant poster konkurrencer, alt for mange ens billeder (8 billeder af samme ting/begivenhed men fra forskellige vinkler) eller fx kun poster ting der ikke interesserer mig.

  Snapchat er også meget festligt – en hyggelig måde lige at følge med i hvad veninderne, ens søster, mand eller forældre lige laver. 🙂

  Pinterest er jeg også fan af, dog i mindre grad da jeg synes det er mere uoverskueligt en Instagram – og der er flere ligegyldige posts, når jeg søger på noget.

  Hvad får dig til at unfollowe på Instagram, Anette? 🙂

  29/04/2015
 • Inge

  Jeg har utrolig svært ved at få mening ud af de der vildt kort ikke-sætninger som følger med på Instragram og til dels også på twitter. Holder dog øje med twitter (til tider) for ja, det er her de allerførste opdateringer om anything kommer…

  29/04/2015
 • Salli

  Jeg kan melder folk af hvis der er for meget mad, med mindre det er de fantastiske “Meringue Girls”, jeg bliver også træt af lyserøde træer og pink skyformationer, når det virker som om at det er det alle tager billeder af. Og Konkurrencer, det er død irriterende, med ligegyldige screendumps af præmier.
  Jeg elsker at grine af “thefatjewish” og “boywithnojob” og bliver inspireret af Beautyspace, “Maneaddicts” “ShaneBrox”, “Icedrop” “Cimmahony” og “Nicciwelsh”
  Jeg følger også flere forskellige grafiske kunstnere og har købt fine originale ting af dem til mine vægge bl.a. “Iamyapyap” “Loefberg_dk” og “Myminmy” 😀

  29/04/2015
 • Christina kragh

  jeg elsker instegram ..men jeg hader når der ikke bliver svaret på spørgsmål eller det virker som om man bare er ude efter at få likes og ellers fermstå pisse perfekt det får mig til at føle mig forkert sådan har jeg det også på fb med dem der evigt opdater om hvor lykkelige de er eller hvor perfekte deres mand børn er osv.og det værste er opdateringer om deres børns diarre mm i dont care 😉

  29/04/2015
 • Marie Rasmussen

  Har en profil på Twitter. Fatter intet af hvordan det fungere og kan ikke finde ud af at slette profilen. Har en facebook profil … Hvem har ikke det … Og det eneste der virkelig er øv på facebook, det er at andre kan se hvad man liker og hvad man kommentere på :'( Det kan man ikke på IG hvor jeg også er at finde. Er blevet ret glad for IG. Men ingen tvivl om at jeg helst vil se folks egne billeder, fra den virkelige verden, frem for en masse fine prof. billeder … Aner ikke hvad Pinterest er, og det er fint nok. Magter ikke flere medier … De er ret tidskrævende 😉

  29/04/2015
 • Ann-Katrine

  Anette, min guru 🙂 🙂 Du er bestemt ikke i modvind 🙂 Det er jo smag og behag hvilke “medie” der lige taler til én 🙂 Og hvad man har det godt med 🙂 Plus at jo mere man vælger at følge med i/på, jo mere tidskrævende er det, og livet er trods alt (og heldigvis) andet end sociale medier og blogs 🙂
  PS Kan godt fornemme, at du ikke er så vild med Pinterest – Jeg følger dig nemlig (også) der, og der sker ikke så meget på din profil 😉 😉 😀

  29/04/2015
 • Anja C

  Jeg er heller aldrig blevet suget ind af pinterest. Virker på en eller anden måde uoverskueligt. Instagram er jeg tosset med -hverdagspoesi og humor når det er bedst. Og så elsker jeg når folk har modet til at dele de skæve og upolerede vinkler også. Konkurrence-screendumps og firmaer der kun poster billeder af intetsigende solnedgange er irriterende…

  29/04/2015
 • @Ann-Katrine, kan se at jeg efterhånden er i Pinterest modvind.

  @Lene Lykke, vigtig pointe – det ligger som en underforstået forventning at billederne er ‘egne’, gerne med et tvist og gerne inspirerende stadig. Det kan faktisk i selv godt tage lidt af det ‘insta’ af.

  Stor hilsen Anette

  29/04/2015
 • Ann-Katrine

  Ligesom Louise og Sanne er jeg fuldstændig tosset med Pinterest. Og jeg er fuldstændig enig med det du skriver, Sanne :)Der er simpelthen ikke det, du ikke kan finde på Pinterest indenfor ALT hvad der måtte interessere dig. Makeup, mode, parfumer, solopgange, skuespillere, film, bøger, Danmark, design, indretning, sport, dyr, rejser, børn, antikviteter, smykker, portvin (min svaghed), Downton Abbey (en anden svaghed, cykler, biler, haver, blomster, mad, lagkager osv. osv, !!! You name it and it’s there!!! Elsker overskueligheden og hvor nemt det er. I er velkomne til at tage et kig på min Pinterest-profil her: https://www.pinterest.com/trine3004/
  Jeg er også glad Twitter, som altid er først med nyhederne.
  Jovist er jeg skam også på Instagram, men kan ikke finde overblikket der.

  29/04/2015
 • Lene Løkke

  Om ig
  Jeg kan bedst lide personlige billeder – altså billeder som folk selv tager og ikke bare “reklame billeder”.
  Jeg hader de der sfs show for show opslag.
  Nogle gange er jeg dårlig til at få læst teksten til billederne og bare ruller derud af.

  29/04/2015
 • Ann-Katrine

  Ligesom @Louise og @Sanne er jeg fuldstændig tosset med Pinterest!!! 🙂 Nemt og enkelt og simpelthen spækket med inspiration indenfor ALT hvad du måtte ønske dig. Hvis I vil se hvad jeg mener, er I velkomne til et kig på mine Pinterest-profil/foldere her https://www.pinterest.com/trine3004/
  Instagram har jeg skam, men den giver mig ikke samme overblik som Pinterest.
  Twitter elsker jeg – det er her man får nyhederne først 🙂

  29/04/2015
 • @ Birgitte B – Jeg har det på samme måde. Når der en sjælden gang er konkurrence på @beautyspace beder jeg aldrig folk om at reposte eller følge. Det er nødt til at være frivilligt og af lyst.

  Stor hilsen Anette

  29/04/2015
 • Det irriterer mig, hvis folk deltager i mange konkurrencer. Altså der hvor de poster billede efter billede (skærmdumps) fra et eller andet firma, for at vinde noget.

  29/04/2015
 • @Sanne og @Louise, Åh jeg ved godt, at Pinterest også kan noget, og jeg har skam prøvet (og er derinde), blev bare aldrig hooked.

  Stor hilsen Anette

  29/04/2015
 • Jeg er også vild med IG, som jo er en microblog. Så jeg vil lige slå et slag for Pinterest, som jeg har været vild med i mange år, det er nemlig noget helt andet. Pinterest er til hvis man er vild med billeder, og det er jeg. Før i tiden downloadede jeg inspirerende billeder af alt fra filmstjerner til kreative projekter til mange forskellige foldere på min pc. Det gør jeg ikke mere, for nu pinner jeg dem bare på en af mine opslagstavler, og nu vender jeg faktisk tilbage til dem. Mangler jeg lige lidt inspiration til ugens manicure, så tager jeg bare et kig på Pinterest, og så kan jeg nærmest ikke vælge hvad jeg vil lave. Så det er hver sit, men superfedt på hver sin måde. 🙂 På IG har jeg kun tid til at følge dem jeg har i min samling, så jeg sidder aldrig og søger på hashtags. Det kan hurtigt tage overhånd. Og selvfølgelig følger jeg dig. 🙂 Rigtig go’ dag, smukke.

  29/04/2015
 • Louise

  Ikke svar på dit spørgsmål; men hvordan kan du ikke elske Pinterest? 😀 Det er da det bedste sted at søge inspiration til alt fra ny frisure, kagebagning, makeup og… Ja, alt! 😉

  29/04/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.