Dét, der virker på min aftenhylde

Jeg tror, at vi har talt om rens. Og slået fast, at det er om aftenen, der skal gøres hovedrent (for ingen bliver beskidte i løbet af natten). Det er især makeup og solbeskyttelsesfiltre, der skal af. Hudlæge Janne Touborg siger: “Der er ikke behov for at rense mere end én gang dagligt, hvis du har en normal hudtype. Mange får renset og vasket for meget, hvilket kan give andre problemer som tørhed og irritation”.  På min e på min aftenhylde står der lige nu:

RENS: pHformulas EXFO Cleanse, som min lokale beautypusher har gjort mig opmærksom på: Mild, men arbejdsom (elsker at den indeholder gode fugtmagneter og samtidig er let eksfolierende uden korn)

RO: Jeg er glad for at indsnuse lavendel, inden jeg sover. To dråber æterisk lavendelolie i en våd, lun vaskeklud er den bedste DIY-spa, der findes.

HUDFORNYENDE FRUGTSYRER: Jeg er begejstret for hudfornyende frugtsyrer og A-vitamin, som jeg bruger skiftevis i kurforløb. I øjeblikket er det frugtsyrerne i Ole Henriksens Invigorating Night Treatment, som jeg topper med vækstfaktorproteinet EGF fra Bioeffect.

SNUP TIPPET: En anden god aften kombination er at nøjes med Bioeffect om aftenen og så lade huden marinere én gang om ugen i Environs frugtsyremaske. Mens Bioeffekt bygger op, forfiner Environs frugtsyremiks hudoverfladen uden at irritere (med mindre du er meget sarthudet).

28/04/2015
Hvad virker for dig?
04/05/2015
Danish Beauty Award 2015

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ann – Jeg venter den tid, det tager at børste tænder.

  Stor hilsen Anette

  17/05/2015
 • Ann

  Når du skriver at du “…topper med vækstfaktorproteinet EGF fra Bioeffect.” – er det da umiddelbart efter OH Invigorating Night Treatment eller venter du noget tid? Mindes at have læst et eller andet sted at man gerne måtte vente ca 30 min hvis man bruger andet end bare EGF fra Bioeffect i natpleje…??!

  13/05/2015
 • Christina Hansen

  Så er den tilbudsavis i sikkerhed!
  Indtil vi får den sag opklaret 🙂

  Jeg sender gerne et screen shot på insta, hvis det er.

  04/05/2015
 • @ Rikke – Tag fat i Environ direkte her: http://www.mbh-dermasupply.com

  @ Katrine – En behandling skiftevis med A-vitamin og frugtsyrer vil hjælpe med at øge mængden af kollagen og forfine huden. HVIS det ikke hjælper, så er der laser.

  Stor hilsen Anette

  04/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Hansen – Mange tak for dine ord, jeg svarer lige på alt om lidt, men nej, de renseservietter har jeg ikke omtalt på Go’ Morgen. Du må meget gerne lige gemme ‘avisen’, hvis du har mulighed. Stor tak og KH anette

  04/05/2015
 • Christina Hansen

  Godmorgen Anette

  Jeg håber, I havde en fantastisk søndag igår til din dattes konfirmation. Som tiden dog flyver!
  Tror, vores børn er ca lige gamle. 🙂

  Lige nu sidder jeg med ugeavisen fra Lidl i sidste uge. Der er renseservietter på forsiden fra Beauty Iseree – og over billedet står der:
  ‘Blev omtalt i Go’Morgen Danmark 17. Marts 2015’.

  Er det mon dig, der har godkendt dem? 🙂
  Min datter har nemlig købt dem og jeg kender dem slet ikke.
  Der står også, at de i starten af marts blev omtalt som ‘placeret i top 5 blandt 30 testede renseservietter på markedet.’

  Det er jo en ret god pris, så hvis eksperten har sagt god for den, så vover jeg også skindet. 🙂

  Forresten, i forbindelse med snak om instagram forleden, så er jeg for nyligt begyndt at følge @sissesejr , som også er journalist. Lov mig, at tjekke hende ud! Jeg kan næsten ikke vente, til hun poster det næste nede-på-jorden billede med hylende grinagtige hashtags. Hun kan virkelig få mine mundvige til at vende opad. 🙂
  Som ellers ikke meget andet kan for tiden…

  Det var bare det, jeg ville sige! Hej!! Og god dag ♥

  04/05/2015
 • Katrine

  Hej Anette.
  Jeg har en del røde og hullede ar i ansigtet fra acne. Min hudlæge påstår at de vil gå væk af sig selv inden for 24 mdr, men de 8 mdr. er gået og jeg ser ikke den vilde forandring. Erfaringsmæssigt har jeg huller i huden fra skoldkopper som ikke er helet op. Jeg er stødt på Kelo-cote og overvejer at give det et forsøg. Hvad er din holdning til dette problem?

  04/05/2015
 • Mette

  Hej Anette. Vil høre om du har prøvet den nye CC creme fra Estee Lauder? Overvejer at kæbe den, men ville lige tjekke med dig først 🙂

  04/05/2015
 • Rikke

  Hej Annette,

  Hvor køber man Environ produkter?

  Mvh Rikke

  02/05/2015
 • HeLene

  Tak for at vise dine hylder frem, meget inspirerende.
  Jeg bruger også ikea vaskeklude mange gange, men jeg har også købt nogle microfiber klude i kvickly som jeg synes er meget gode, og de tørrer hurtigere når man er på rejse. Man skal dog nok være mere forsigtig i sin æen med dem da de eksfolierer mere end bomuld, men bløde og fine er de.
  Er spændt på at prøve den cleanser du nævner, og undrer også hvorvidt den passer med brug af aha syrer, som jeg bruger i dagtimerne, under serum. Go lørdag!

  02/05/2015
 • Randi

  Hej Anette,

  Du skriver, at du bruger pHformula exfo cleanse sammen med frugtsyrer. Det undrer mig lidt, da min kosmetolog siger, at PHformulas produkter IKKE må bruges sammen med frugtsyrer. Er det noget, du har hørt?

  01/05/2015
 • Ann

  Tak for svar……
  Jeg mener Beaute Pasifique CLINICAL Super3 Booster som kun fås hos hudlægerne – den er en del stærkere end BP Super3 Booster.
  Men du bruger altså frugtsyre cremen samme aften som Bioeffect?
  xxx

  01/05/2015
 • Karen

  Hej Anette
  Hvor køber jeg den lavendelolie til aftenwellnessoplevelsen

  01/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina K – Den ER nemlig rigtig fin. Helt enig.

  @ Ann – En microfiberklud er også fin. Når du siger BP’s A-vitamincreme, mener du så Booster3? Hvis ja, så bruger jeg den alene om aftenen i de perioder, hvor jeg ‘kører’ A-vit. Og Ja, det bud du nævner fra Tromborg har mange gode ingredienser (de er især dygtige på peptider).

  @ Nina – Det er en beskyttende antioxidant. Mange hævder at den har udglattende effekt, men det er ikke dokumenteret.

  @ Anne Pahl – Spændt på, hvad du synes.

  Stor hilsen Anette

  01/05/2015
 • Christina kragh

  hej smukke fru poulsen du skal prøve is clinical nye youth serum uiee den er fin 😉 hvis du ikke allerede har

  01/05/2015
 • Ann

  Hej Annette. Du skriver altid bomulds-vaskeklud…..hvad med Jane Iredales microfiber-klud?
  Kan jeg bruge Beauty Pasifique Clinical A-vitamin creme sammen med Bioeffect?
  Og lige et spørgsmål mere – har du prøvet Tromborgs nye Anti-Aging Molecular Messenger Cream?
  Super dag til dig
  xxx

  01/05/2015
 • Nina

  Hej Anette. Måske ikkeop relateret et spørgsmål… Mange produkter til under øjnene indeholder koffein. Jeg synes dog netop jeg får poser under øjnene i de perioder jeg drikker meget kaffe. Hvad tænker du koffein gør ved huden (under øjnene)?

  01/05/2015
 • Har netop i dag købt den rrens du omtaler. Glæder mig til at tage den i brug og se rsultatet.

  30/04/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.