Hvem Cannes? # 1

Jeg har været heldig at være 24 timer i Cannes. Godt nok nogle dage efter den røde løber var rullet tilbage i skabet og stjernerne rejst hjem – dem med fuldfed olivenhud, ødselt glinsende hår og drengehofter, som Michael Bo skriver i søndagens Politiken. Men jeg svælgede alligevel i stjernestøv, for overfor bygningen, hvor al filmhurlumhejet foregår, ligger prægtige Majestic, hvor du kan snige dig rundt på gangene og lure på billederne af de stjerner, der har sovet i sengene – lige fra Jack Nicholson til Angelina Jolie. Det er også stedet, hvor det hurtigt løbende fænomen med top-spaer, der gifter sig med top-hoteller (eller omvendt) kan opleves på det nyåbnede U-Spa Barriére (rasende lækkert fordi deres terapeuter har trance-hænder). Alle behandlinger foregår med Sisley, som kan vindes lige her, hvis du kigger med inden kl. 18.00 i aften.

hollywood-copy1

SNUP TENDENSEN: Det er muligt at bo billigt som dyrt i Cannes – og den fine spaoplevelse på Majestic kræver ikke en sengeplads. Ham her har billetter hele sommeren fra 1400 kr. til det sydfranske, hvis det frister…

Har du oplevet et spahotel i Danmark, der er værd at tippe videre?

01/06/2010
VIND lidt opdragelse
02/06/2010
Vinderne

Kommentarer

 • Helle

  Ohhh yes, the life of a beauty journalist is a tough one… 😉

  03/06/2010
 • Pia

  Waou jeg ville gerne et smut til Cannes!
  Kan desværre ikke anbefale nogle lækre spa-steder – men jeg kan se her at det er et område jeg skal til at erhverve mig noget erfaring med!

  02/06/2010
 • Joan

  Kellers Park er også lækker – specielt deres restaurant! Maden er guddommelig. Morgenbuffet med så mange lækkerier at jeg ikke kunne komme i tanke om hvad der også kunne ha’ været der – og der skal altså noget til!

  02/06/2010
 • Lene

  Jeg er også helt solgt til Vejle Fjord Kur og Spa – Aqua-balance med Charlotte er alle 900 kr værd! Hun er helt speciel og den eneste der udfører den behandling!

  02/06/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg var i påskeferien på Comwell Borupgaard i Nordsjælland – rigtig lækkert og vi blev forkælet . Kan varmt anbefales 🙂

  02/06/2010
 • Cannes can-can? Skodsborg kurbad er skønt og traditionelt – og restauranten er mums lækker

  02/06/2010
 • Charlotte

  Hej Anette,
  Cannes, det lyder og ser utrolig lækkert ud – bare det var mig:-)
  Herhjemme sværger jeg til Vejlefjord Kur og Spa – det er fantastisk lækkert! Skønne omgivelser, flot spaafdeling med mange spændende og lækre behandlinger, samt en eminent afdeling med termiske bade. NICE!
  KH Charlotte

  02/06/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  Mini-ferie eller opsøgende filmarbejde, Helle? ;o)

  02/06/2010
 • Helle S

  bye bye – er på vej til Cannes nu 😉

  02/06/2010