fbpx

Hvem Cannes? # 2 APOTEKET KAN

p5302930_01-copy

Skal du til Frankrig – eller kender nogen, der skal – så lov mig at bruge god tid på apoteket dernede. For der er prisvenligt skønhedsguf at hente med hjem. Tre af mine uundværlige favoritter er:

Embryolisse
Über-fugt-ansigtscremen, hvor stjerneingrediensen er stearinsyre, hvilket måske ikke lyder specielt lækkert (men ikke desto mindre befinder sig på top-5 listen over de fugtbevarende ingredienser, som den anerkendte hudlæge dr. Leslie Bauman taler så varmt for). Stearinsyre kan komme fra bl.a bomuld, kokos, palmekerneolie og oksefedt – og findes også i sheasmør. Cremen koster under 100 kr., og jeg oplevede – på hele 3 apoteker – at de skulle ud i baglokalet efter Embryolisse.

Phyto
Yes, det er upraktiske glasflasker, men indholdet er enhver hårloks drøm – sorry for sådan en svulstig vendig, men de plantebaserede hårprodukter fra Phyto ER bare lækre, drøje og velduftende.

ROC
Hvis du er fyldt 29 er ROCs A-vitamincremer til glatstrygning om natten blandt de bedste, der findes for huden.

SNUP TIPPET: Hold øje her og her, når det gælder Embryolisse. Lotte B anbefaler at købe Phyto her, og ROC skulle vel bare tage at finde vej igen til de danske apoteker.

Jeg vil blive SÅ glad, hvis du vil dele dine franske – og danske – apotekerfavoritter

02/06/2010
Vinderne
03/06/2010
Peter & Karl

Kommentarer

 • Helle

  Ny og superlækker øko serie på danske apoteker er O.N.E til rimelige priser. Jeg har prøvet deres 3 i 1 rensemælk som er effektiv, velduftende af æteriske olier og let at arbejde med. Desuden skintonic med Appelsinblomst og olivenekstrakt. Dagcremen er rigtig god med grantæble/papaya. Alt i mat hvid nedbrydelig emballage med gode låg som holder tæt ved ferier.

  09/06/2010
 • AM

  Jeg kigger altid efter Crealine H2O Cleanser, super make-up fjerner. Den er rigtig god til sensitiv hud, og der er ikke parfume i.
  ps. tak for god blog, jeg lurer altid med, men dette er min første kommentar 🙂

  06/06/2010
 • Min søster skal lige straks til Frankrig, så jeg må da lokke hende forbi et apotek, så jeg kan få fingerne i Embryolisses vidundercremer. Tak for tippet, Anette. Jeg har endnu ikke kastet mig over så mange apoteker-produkter, at jeg rigtig har nogle anbefalinger at dele ud af.

  05/06/2010
 • Jeg bruger Avene i perioder – lige nu bruger jeg kun solprodukterne derfra. En oliefri solcreme spf 30 til ansigtet og en spray spf 20 til kroppen. Jeg lærte det at kende i Grækenland og blev så glad, da jeg fandt det på apoteket her hjemme 🙂

  05/06/2010
 • Jeg har tre favoritter fra Ingli Pai. Muddermasken (2 in 1 produkt), alkoholfri ansigtstonic og creme til følsom hud. Om vinteren supplerer cremen med ansigtsolien og voilá babyblød hud garanteret:-). Er mega vild med tonicen. Bruger den som kompres på trætte øjne. Hvor vil det være dejligt hvis der var flere”skæve hudplejeprodukter” på danske apoteker.

  Kristi
  http://everydayandluxury.blogspot.com

  03/06/2010
 • Anne

  kildevandspray fra avéne er rigtig god! Den er lille og god til at have i tasken og så er den bare rigtig god når man lige har trænet eller bare har brug for en lille opfrisker. Jeg brugte den til mine forbrændte hud i går og den kølede også min hud helt ned :)og så koster den kun 30 kr.!

  03/06/2010
 • Jeg er til Elysambre naturlig makeup uden konserveret med rød the og Gamarde økologisk hudpleje med arganolie!

  På DANSKE apoteker!

  Marianne der ønsker alle en herlig dag 🙂

  03/06/2010
 • Nemlig!!! Phyto holder hele vejen med lækkert hår vej fra Frankrig.
  Og i vinters levede min hud af vitamincremen fra Embryolisse. Den er mættende og fed…
  Lige nu er jeg i gang med at teste Biodermas ansigtvask, som er ret mild og simpel at bruge.
  Danske apoteker..hmm…jeg er glad for Klorane (som jo så også er fransk…haha…)

  03/06/2010
 • Jeg har Avène’s ‘Cleanance Soapless Gel Cleanser’ i brusekabinen, til de dage, hvor huden skinner/blomstrer/fedter og bare skal renses “i bund”! Min hud er ellers tør og kan slet ikke tåle produkter med sæbe og alkohol, men denne cleanser renser blidt og effektivt uden at udtørre huden. Den koster under 150 kr, og der skal kun bruges en dråbe eller to, så den er virkelig drøj i brug.

  03/06/2010
 • Britta

  Hvor er det altså superskønt når du deler insider-tips ud skønne Anette 🙂 Tak og ha’ en dejlig solskinsdag!

  03/06/2010