Hvem havde troet det?

Ja, hvem havde troet på øjenskygge helt op til brynene? Men det holder. Især hvis man hedder Chanel og kan bære farverne, som de langbenede kunne under modehusets seneste ready-to-wear show for foråret. Pastellerne gør sit, men se lige hvad brillerne gør. Wow altså. Jeg vil have briller! Måden farverne spiller både under og over øjet kan næsten ganges med 100 i lækkerhed i det øjeblik, brillerne kommer på. Jeg kender ét sted i Danmark, hvor du får den fineste makeup-service i forhold til briller, og det er hos Profil Optik , hvor min partner in crime, makeupartist Kenneth Adelhardt kører one-to-one.

SNUP TIPPET: Hvordan de vandfarveagtige smokey eyes laves, tager vi, når foråret er tættere på. Lige nu måtte jeg bare dele billederne og en reminder – i forhold til det sidste billede – om at passe godt på sine bryn. Plus ét lillebitte tip om, at du på Instagram @beautyspace i dag vil få et kig til den VIP-bogpakke, der ryger ud denne uge. Det sker via Beutyspace hotlisten HER.

FOTO: Chanel

27/10/2014
Følg flokken
29/10/2014
Drop dem

Kommentarer

 • 1000 tak for jeres kommentarer.

  @ Gitte N.O – Åh, jeg elsker mine læsebriller og er vild med det ‘kloge look’ de helst gratis kaster af sig.

  @ Tanya – Uha, der er du inde på noget brilleteknisk, som jeg ikke skal gøre mig klog på. Jeg hiver fat i Kenneth.

  @ Sanne – Måske en mulighed, ja.

  Stor hilsen Anette

  29/10/2014
 • Gitte N.O.

  Helt enig med Sanne – det bliver også et nej tak her fra. Også enig mht. briller; det er bare så meget øv, når man når til at skulle have læsebriller 🙁
  Overvejer seriøst en øjenoperation, men er også lidt af en kylling i den retning.

  28/10/2014
 • Tanya

  Jeg tænker at årsagen til at det første billede ikke holder så godt, netop er at hun ikke har briller på. Med andre ord kan man formentlig bære lidt kraftigere makeup hvis den skal ses gennem glas? Så er der lige det at brillerne vist ikke har refleksbehandling, og så vil det nok se temmelig anderledes ud med den slags briller som de fleste har (MED refleksbehandling).
  Men flot ser det ud!

  28/10/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Randi – Det er en rigtig god idé. E-vitamin er det bedste smidiggørende gymnastikvitamin, der findes. Massér det ind i huden, når den er let fugtet med mist eller vand.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2014
 • Nej tak, det er for meget for en halvgammel dame som mig. Både øjenskyggen og brillerne. Og jeg ville ønske at jeg IKKE brugte briller, men du kan jo altid investere i nogen med vinduesglas. Det kender jeg flere der har gjort, og forstår det ikke. 🙂

  28/10/2014
 • Randi

  Hej anette
  Er det en god ide at prikke hul på en kapsel med e-vitamin fra Helsekostbutikken og smøre det i ansigtet efter din mening?
  Med venlig hilsen Randi

  28/10/2014
 • @ Marina – Ring til din Profil Optik og spørg, hvornår han kommer. Mener han er på ROAD TRIP.

  @ Sofie – Liiiiidt tilvænning hos mig vil der nok også være tale om.

  @ Christina – Er vild med iSClinical. Du får nyt om dem fra mig om 48 timer.

  @ Eva B – VIP-bogpakkerne kommer en gang om måneden. Hverken mere eller mindre ;o)

  Stor hilsen Anette

  28/10/2014
 • Eva B

  kære Anette!
  Kommer der ikke snart et godt tilbud fra dit gode forlag? Især det m M2 beaute; øjenvippeserummen trak kegler…nu mangler vi bare brynene! Ku du ikke arbejde på det…
  KH Eva

  28/10/2014
 • christina

  Hej jeg kiggede lidt rundt på blokken for at se om du i tidligere indlæg havde skrevet om is clinical produkter men kan ik lige finde noget ..kendee du deres ting og hvordan er de ? 😉 kram

  28/10/2014
 • Sofie

  Det kræver noget tilvænning for mit vedkommende. Synes den første ligner en der har fået to sæbeøjne, men jeg kan godt se det flotte hos de andre.

  28/10/2014
 • Det er pivpænt, er det!

  Og lige et spørgsmål… er det alle Profik Optik’er, man kan få den slags råd i? I “min” Profil Optik i Aarhus har jeg ikke set/hørt noget om det.

  28/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.