Hvem vandt?

vinderrudolph

Med 800 deltagere i Rudolph Care-konkurrencen, så var hatten denne gang fyldt med navne. Derfor et ekstra stort tillykke til de tre hovedvindere, som blev: Tanya K. Christensen, Tine W og Charlotte Jensen. På grund af de mange deltagere, fandt vi også fire mindre trøstepræmier til HeLene, Louise T, Stina Lou og Maj. Send fluks jeres adresse til open-mind@mail.dk, så vi kan få posten sendt af sted.

En ting mere. De sidste fem dage har jeg oplevet, hvordan det er at blive blæst omkuld af god karma. På en måde så rørende, at det stadig er svært for mig at fatte. Det gælder modtagelsen af denne her. Jeg vender tilbage til, hvad lige præcis karma og kollegial kærlighed gør ved en. I mellemtiden er jeg blevet spurgt, om der igen bliver åbnet op for signerede bøger. Og ja, det er der netop blevet i dag med en ny portion, hvor du kan få et eksemplar fragtfrit (og signeret) i postkassen ved at indtaste ’superhud’. Det foregår HER. Hvis det var er noget.

SNUP TIPPET: Hvis du har et favoritkapitel eller et yndlingscitat fra citatsiderne, så vil jeg blive lykkelig for at lure med på Instagram, hvis du tagger #superhud og @beautyspace.

04/09/2015
Et kig på badeværelseshylden hos en helt særlig dame
08/09/2015
SÅ blev der peget fingre

Kommentarer

 • Tine W

  FANTASTISK .. HURRA. Tusind tak fordi du trak mig op af den store hat til denne lækre konkurrence. Tak 🙂

  08/09/2015
 • Når man sender masser af god karma ud, kommer der masser af god karma tilbage 🙂 Din og bogens succes er så velfortjent!

  07/09/2015
 • Pernille Sparsø

  Tillykke til de heldige vindere! Jeg er også heldig, for Anettes bog er omsider på vej fra Arnold Busk’s boghandel 🙂

  07/09/2015
 • Tanya

  Ååhhhh, hvor skønt! Og hvor tiltrængt på en dag hvor jeg er helt flad 🙂 Det giver lige energi til resten. Juhuuu!

  07/09/2015
 • Marie Rasmussen

  Så er bogen bestilt. Det var faktisk planen at jeg ville ønske mig den i julegave, fordi jeg aldrig har nogle juleønsker. Men med den positive omtale, kan jeg slet ikke vente til juleaften 🙂

  07/09/2015
 • amaja

  desværre vandt jeg ikke
  men så glæder jeg mig til at din bog kommer

  07/09/2015
 • Louise T.

  Åh! Jamen, jeg er jo en af dem, der bliver trøstet <3
  Sender dig fluks en mail 🙂
  KH
  Louise

  07/09/2015
 • Dorthe

  Så utrolig velfortjent med ros og god karma – jeg er vild med min nye “bibel”, og så hyggeligt du har signeret den. 🙂

  07/09/2015
 • CharlotteK

  Tillykke til vinderne og til DIG, Anette! Må se om jeg kan finde ud af det med Instagram:-)
  Så dig i morgentv her til morgen – dit hår så fabelagtigt godt ud! Så flot!

  07/09/2015
 • Dorthe

  Tillykke med din nye bog, kommer den også til tablet?

  07/09/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.