fbpx

Hvis det her var noget

Instagram kører Beautyspace lige nu en aktivitet sammen med Jurlique, hvor du kan få huden i hele den nye Calendula Redness Rescue serie, som tæller serum, face mist og ansigtscremen. Tanken er at tage et foto af den plads, som serien vil få på din hylde – hvis du vandt. Der er allerede kommet sjove og sigende billeder, som kan ses, hvis du søger på hashtagget #beautyspacejurlique. Vinderne bliver trukket af Jurlique og offentliggøres her på bloggen torsdag denne uge.

Og jo, jeg er glad for serien, som blandt andet indeholder beroligende aloe vera, morgenfrue, agurk og kamille kombineret med hybenkerne- og natlysolie

SNUP TIPPET: I morgen lander dilemmaet med kridhvide ben på bloggen. For er det ikke som om, at især ben har det svært med farve?

NB: På Instagram er Jurlique døbt @jurliquedk

13/06/2014
Er du der, Karen? For det er nu, vi slår ned på blomkåls-lår
17/06/2014
Dagens dilemma: Hvide ben

Kommentarer

 • Fru. Mir

  Det lyder skønt, jeg vil gerne vinde de lækre produkter.

  17/06/2014
 • Har ikke prøvet serien endnu, så det vil være SKØNT at blive den heldige, så jeg kan afprøve dem på min hud :0)

  God sommer :0)
  smil Lene B.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  17/06/2014
 • Det vil være fantastisk at vinde. Nu har jeg instagrammet pladsen og så krydser jeg fingre (:

  17/06/2014
 • Lis Vinter

  Jurlique produkter er skønne – jeg deltager med glæde !

  17/06/2014
 • karin petersen

  Vil så gerne være med så jeg prøver lykken her.

  17/06/2014
 • Skinneben har indbygget solfilter! De bli’r ALDRIG brune. 🙁 Jeg bruger en kombination af selvbruner et par gange om ugen og så ellers Rimmels benbruncreme hver morgen. Det er skønt at være dronning. 😉

  17/06/2014
 • Louise L

  500 år i solen kunne ikke få mine blegfede stænger til at få anden farve end en svag rødmen… Så jeg håber på gode tips! 🙂

  16/06/2014
 • christina

  Hey anette jeg har lige set et billede på instagram af shirly’mave ..ja du læser rigtigt 😉 bar mave og en meget lille trus haha men når der så er smiler er jeg da mega misundelig for det 6 uger siden hun har født wauu ..mit spørgsmål lyder BIO OIL som der skrives om på hendes opslag …hvad er det ? Virker det ? Og på hvad ? Og kan der bruges af en halv gammel krampe 😉 der aldrig har hørt om bio oil for 24 år siden da jeg fik mit første barn ♥

  16/06/2014
 • Lone K

  Jurlique er bare et af mine favoritmærker, så jeg er selvfølgelig med 🙂

  16/06/2014
 • Hvis man kan deltage her, er jeg mere end med !:-) Jeg kan desværre ikke få sat et billed paa Instagram. :-/

  16/06/2014
 • Rikke Ryge

  Jeg kan se på ingredienserne i den jurlique-serie, at det lige præcis er den, der mangler på min tomme badeværelseshylde…

  16/06/2014
 • Helle

  Super dejlig hudpleje serie for sart og overfølsom hud.;0) Let it be me!

  16/06/2014
 • Åhh ja KOM så med det tip til pæne selvbrune ben…sidder bare og venter 🙂

  16/06/2014
 • Berit K

  stooop med at lave reklame for den konkurrence!! – jeg regner bestemt med at vinde den og vil nødig have flere sjove, kreative og uhyre flotte konkurrenter:) Æææælsker Jurlique:)

  16/06/2014
 • Jeg er også mega glad for Jurlique. Men jeg kan bare ikke længere finde den creme, der er god at bruge efter barbering?

  16/06/2014