fbpx

Hvis jeg skulle gemme 175 kroner …

_mg_0642_1

….til noget godt. Snart. Så ville det blive en af de nye Chanel-lakker. Der kommer tre til august og hele trioen har metalliske og glitrende reflekser: Péridot (531) er som et par slyngveninder, hvor den ene er guld og den anden grøn. Graphite (529) er et dyrt miks af sølv, guld og platin og endelig Quartz (525), der som bronze også tager farve af pink.

SNUP TENDENSEN:  Lakkerier er blevet det hurtige (og prisfornuftige) fashion statement,  alle kan hoppe med på. Et område hvor kendere (sådan en havde jeg i øvrigt besøgt af i søndags) kun taler i lak-kække tal-koder. Og der er altid en særlig hype omkring Chanel. Hvilken af de tre tror du mest på (det er Péridot, jeg har på)?

collage-til-beautyspace3130711

NB: Har du nogensinde været forbi hende her? Hun lakerer negle rigtig tit …og fint  

12/07/2011
Ole H’s ryste-teknik og lidt feriesnak
14/07/2011
Rikke skrev om noget negle-bøvl

Kommentarer

 • Linda Juul Petersen

  Ej, altså. Er lige kommet hjem fra skøn ferie i Spanien (prøvede at undgå for meget sol i ansigtet….) og skal selvfølgelig opdateres på BS. Og det første jeg skal forholde mig til er de tre nye lakker – må snart se nærmere på dem alle……

  20/07/2011
 • @Anne E – hvor ER du heldig. Det er tidligt de er fremme i USA (ca. en måned før DK). Og herligt de faldt i så gode hænder. kh Anette

  19/07/2011
 • Anne E

  Min mand kom hjem fra USA igår med Peridot og Graphite i tasken. De er helt fantastiske! Graphite er lysere end jeg troede – mere sølv i farven end jeg troede. Peridot overraskede virkelig positivt. Den har en guld bund men har både grønt og lilla i sig. De er super at lægge og Graphite dækker især rigtig godt. Jeg skal have dem på hele efteråret! Bidt af en gal Chanel:-). Jeg blir nok liiige nødt til at tjekke Quartz også når den rammer butikkerne….

  19/07/2011
 • Wauv Anette, det er virkelig en fed farve. Men men men… har hele 3 lakker fra Chanel og ingen af dem har jeg haft gode erfaringer med. De skal have mange lag for at dække, skaller efter 2 dage (modsat andre billigere lakker) og så er der jo prisen… Farverne finder man dog ingen andre steder. Hvordan de bliver ved med at have fingeren på pulsen og ramme tendensen sæson efter sæson er godt nok værd at tage hatten af for.

  15/07/2011
 • susanne jensen

  Tak for info om Peter Thomas Roth produkter :o) Kender du også til Philosophy produkterne – man bliver total grebet når man ser indpakningerne og konceptet er også helt specielt :o)

  15/07/2011
  • Anette Kristine Poulsen

   Kære Susanne, ja det gør jeg og jeg er også – med skam at meddele – forelsket i de sjove navne og selvironien (HOPE in a jar osv.). Faktisk har jeg to produkter stående fra dem, som jeg skal ha’ testet. Du hører nærmere. Mange hilsner Anette

   18/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Sanne – Chanel har et brand-DNA, der ikke er sådan at kimse af. Der er så mange anekdoter forbundet med mærket, at det er svært for andre at hamle op med (tænk bare på Marilyn og No. 5) – og mht. lak fik de en firstmoover fordel for få år siden – og den hænger stadig ved. kh Anette

  15/07/2011
 • Nu er jeg jo neglenørd, og jeg synes Peridot er den der skiller sig mest ud fra alt vi tidligere har set. For tit er det jo bare gammel lak på nye flasker. Hvad jeg ikke helt forstår er at der er så hype omkring lige præcis Chanel, for der er da så mange andre superfantastiske lak-kollektioner, som er værd at nævne. Måske har Chanel bare nogle særdeles effektive PR-folk?

  14/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Susanne Jensen – det er Peter Thomas Roth du spørger til, og YES, jeg er helt vild med mærket, som desværre ikke fås herhjemme. Prøv hans træt-hud-genoplivningsmaske: Radiance Oxygenating Masque – eller hvis du søger på navnet på bloggen får du også noget op om verden bedste solcreme (fra samme mand).
  @Tille (og Susanne)- jeg ved ikke, hvad der er sket, men væk er den. Jeg laver et ‘holdbarheds-indlæg’ snarest.
  @Anette J – åhhh hvor godt at høre. Især fordi prisniveauet er så rimeligt.
  @Rikke, Henriette, Stina – håber I har lyst til at se dagens nye blog-post om emnet.
  Kh Anette

  14/07/2011
 • Line

  Hmm… Er generelt super glad for Chanel lak, men hopper nok ikke lige på deres nye farver denne gangHar fundet ud af, at jeg er mest til de rødlige, orange og pink nuancerFår dem simpelthen ikke brugt og ender med at forære dem væk

  14/07/2011
 • sus

  Uha- det bliver Peridot- den bliver jo for skøn til brune sandaler….

  13/07/2011
 • Stina

  Jeg nåede aldrig at få Black Pearl, så jeg er meget glad for at se Graphite i kollektionen – den skal jeg have! Med hensyn til flossede negle (som jeg kender til hudløshed – arbejder i øjeblikket på et hospital og afspritter hænder flere gange i timen. Det er neglene ikke glade for, skulle jeg hilse og sige) så vil jeg anbefale Dermatologica’s håndcreme. Du får de blødeste hænder og den gør virkelig gode ting ved neglene. KH Stina

  13/07/2011
 • Henriette Odderskov

  Hej Rikke – kender dit negleproblem; har selv døjet en del…
  Jeg har god erfaring med at bruge Sally Hansens “Nail growth revitalizer” og negleolien – det er billigt og effektivt og du får både fugt og fedt til neglene..
  Du skal bruge begge dele samtidigt og for bedste udbytte 2x dagligt…
  Jeg så resultater efter kort tid.

  Hilsen Henry

  13/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Håber jer med spørgsmål lige hænger på…svarer i morgen tidlig – er på vej ud at plukke hindbær nemlig. Kh Anette

  13/07/2011
 • Rikke

  Hej Anette
  Jeg skriver til dig for at få et godt (beuty)råd! Jeg bøvler med at mine negle opfører sig irriterende. De er meget bløde og spalter (i flager), hvilket gør det svært at lægge en flot lak (som jeg jo er blevet helt tosset med pga din skønne blog). Og ja – jeg spiser meget sundt og varieret og får mine vitaminer og mineraler dækket ;-). Er der et negleplejepridukt, du kan anbefale? Eller et andet godt råd?

  13/07/2011
 • Jeg er helt sikkert mest til Péridot. Så bliver det jo bare spændende om det kan lade sig gøre at få fingrene i den, inden den bliver revet væk.

  13/07/2011
 • Dorthe

  Ihh tak for tippet. Jeg vil klart gå all in på Peridot. Endnu en grund til at glæde sig til august – skønt!

  13/07/2011
 • CharlotteK

  Jeg er vild med Quartz, den er lækker. Og Peridot er heller ikke dårlig – fede farver alle tre, omend Graphite ikke lige er mig…Den virker meget mørk på en eller anden måde.

  13/07/2011
 • susanne

  Elsker elsker elsker Chanel lakker –
  mere fordi at de lige som laver trenden men jeg synes ikke de holder så godt …

  13/07/2011
 • Anette J

  Peridot…helt klart. Men jeg er dog i tvivl om den går til min hudtone på hænderne. Jeg har tidlgere prøvet lak med grønne toner, og det så bare sygt ud.

  PS til øjnene (og evt. rynker) vil jeg lige anbefale Olay Total Effects Eye Creme, som jeg vandt på favoritbloggen forleden:) Jeg synes faktisk, at mine rynker er mindre synlige efter et par ugers brug. Jeg er ellers svær at begejstre, når det kommer til øjencreme, fordi det tit er skrappe sager og derfor irriterer huden mere end de gavner, men her er en god creme, der vist også er rimelige billig.

  13/07/2011
 • Anette J

  Peridot…helt klart. Men jeg er dog i tvivl om den går til min hudtone på hænderne. Jeg har tidlgere prøvet lak med grønne toner, og det så bare sygt ud.

  PS til øjnene (og evt. rynker) vil jeg lige anbefale Olay Total Effects Eye Creme, som jeg vandt på favoritbloggen forleden:) Jeg synes faktisk, at mine rynker er mindre synlige efter et par ugers brug. Jeg er ellers svær at begejstre, når det kommer til øjencreme, fordi det tit er skrappe sager og derfor irriterer huden mere end de gavner, men her er en god creme, der vist også er rimelige billig.

  13/07/2011
 • Hej Anette 🙂 Det har nok været mig der skrev om holdbarheden tidligere også. Har prøvet at søge på din blog, men kan ikke lige finde mimosa-indlægget. Det ville ellers være skønt med en guide! 🙂

  13/07/2011
 • Jeg tror Péridot bliver den mest hypede! Jeg ved endnu ikke om jeg skal have nogle af farverne, har de sidste 10 dage kastede en del penge efter alt muligt andet neglelak, he he.

  13/07/2011
 • susanne jensen

  Kære Anette

  Tusind tak for den bedste beauty blog ever…..

  Jeg ville høre om du kender lidt til ovennævnte produkter ?

  Måske endda anbefale nogen ?

  Jeg har hørt de skulle være super effektive, men det er jo lidt svært når man ikke kan prøve dem forinden man køber..

  Jeg kan forstå at man ikke kan købe dem her i Danmark, men jeg tænkte jeg ville kigge i Sephora, når jeg skulle ud og rejse 

  Ha en dejlig dag

  Vh Susanne

  13/07/2011
 • Peridot 😛

  13/07/2011
 • Anja Sand Bjerre

  Jeg synes da, at quartz ser rigtig fin ud – der er jo noget luksuspræget over den, og så tror jeg bare, at den vil være flot til solbrun hud (hvis jeg når at få det denne sommer 😉 )
  Ja, 175 kr. er også en slags penge for en lak, men synes at Chanels holder godt hvis jeg bruger underlak og overlak. Og den koralfarvede er brugt flittigt så det har absoult ikke været et fejlkæb da jeg købte den.. til tider kan det betale sig 😉

  13/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Tille – fik du Chanels opskrift på holdbarhed, da jeg skrev om Mimosa? Mener, det var dig, der dengang kommenterede det med holdbarhed? Kh Anette

  13/07/2011
 • -Jeg er vist mest til Quartz.. og jo mere jeg kigger på den, jo mere tænker jeg, at den nok ender i samlingen i løbet af august 🙂

  13/07/2011
 • Er helt vild med Graphite og Quartz:-)

  13/07/2011
 • Jeg er svært glad for den grønlig/gyldne.. Er det den der hedder Peridot? Den ser virkelig smuk ud, men jeg synes stadig 175 kr er dyrt for en lak. Specielt når de holder så dårligt som Chanels gør.. Men okay, den kan jo bare få en omgang overlak 🙂

  13/07/2011
 • @Mia S – absolut. 15. august. Og ja, du må se dem live. Kh Anette

  13/07/2011
 • kira

  åhhh har nyligt foræret min samling af neglelakker væk, fordi den var overskuelig stor, og på en eller anden måde har det retfærdiggjort en ny tendens som vejer tungt på hylden – Chanel – ville vælge Graphite eller Quartz!

  13/07/2011
 • Mia S

  Jeg tror måske nok jeg er til dem alle sammen.

  Både Peridot og Quartz skal i hvert fald hjem i min samling. Haha. Om Graphite ender der også, må jeg nok lige genoverveje, når de er i butikkerne. Er der noget nærmere info herom end bare august?

  13/07/2011
 • Jeg er mest til Peridot – men Graphite skal nu også tjekkes ud..

  13/07/2011