Hvis nu ham derhjemme ikke ser helt sådan her ud…

Hjælper Molton Brown så? Tjaaaa. I hvert fald er der tale om flasker så herregode, at mærkets Naran Ji Liquid Hans Wash blev samtaleemne blandt mændene til en fancy fest på Skt. Petri. Det fortæller Mikkel mig i den seneste udgave af Børsen Pleasure. For sæbe er ikke bare sæbe. Og slet ikke når der står Molton Brown på mavebæltet. Jeg har en ven, der for nylig købte MB-sæber til de næste 20 år, fordi der var fem procent at hente på prisen. Helt sikkert (tror jeg) en undskyldning for at bo i favoritmærket. Lidt i samme dur tjekker en veninde altid hotelbadeværelser først – med ordene: Står der Molton Brown, ved jeg, at resten er spitzenklasse.

Er bare lidt nysgerrig nu. For har du det sådan med noget. Overhovedet ? (og nej, nej, jeg tænker ikke på, at Beautyspace ligefrem har en læser der kalder sig frk. Clarins).

Illustration Larsen Et Rasmussen / Børsen den 15. marts 2012

16/03/2012
Hvor interessant og interesseret er du?
19/03/2012
Vil du vide, hvad Andrea går udenom?

Kommentarer

 • Heidi Ringbæk

  Jeg kan ikke huske om den har været blandt de mange jeg har prøvet, men den skal da have en chance – tak!
  🙂

  19/03/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Hulemor – med sådant et trio-køb må du love at melde en favorit tilbage på bloggen, ok?
  @Anette J – jeg er også Elnett-fan, men har ikke set tilbuddet i min Netto.
  @Heidi – jeg synes Bifacil fra Lancôme er genial. Men den kan måske ikke fylde pladsen ud i forhold til den gamle?

  Stor hilsen Anette

  19/03/2012
 • Heidi Ringbæk

  Min favorit øjnmake up fjerne fra Lancome – en tube med gele, der meget nemt fjernede al mascara, udgik, havde jeg vidst det havde jeg hamstret til 20 år ! 🙂 Nu er min ynglings vandfaste øjnskygge fra YSL også ude, så jeg spørg alle steder jeg kommer om de evt har nogle tilbage – og det er lykkes mig at få en enkelt hist og her, men tror desværre det er ved at være slut nu.
  Jeg må da til Århus på det hotel 🙂

  19/03/2012
 • Anette J

  Den lokale Netto havde Elnett (de store) til 12,5O kr. forleden. Jeg slææbte hjem og har hele fire styks stående i mit skab nu.

  18/03/2012
 • Jeg kommer altså for lidt på hotel, kan jeg mærke! Vidste slet ikke, at man skal tjekke deres shampoo ;-). Derudover har jeg faktisk noget med shampoo og hårgrej. I går købte jeg ikke mindre end tre forskellige tørshampoo’er!! (Hedder det det i flertal?). Jeg var kommet i tanke om, at jeg ville have sådan en, og så kunne jeg pludselig ikke vælge…
  Nu må jeg IKKE købe flere,før de er brugt op (hvis jeg kan lade være :-))

  18/03/2012
 • susanne

  Dejligt at hører at mænd også kan have det som os 🙂 Sjov med de forskellige kommentarer nogle gange har jeg lyst til en knap der hedder “synes godt om ” for jeg mener også som Joan – har nu aldrig gjort det men når man kommer på hotel er det, det første jeg kikker på 🙂 hvad har de at tilbyde i badeværlset – er det noget man kan tage med hjem Tænker jeg altid …MEN de har aldrig min favorit som er LA MER 🙂
  god søndag …

  18/03/2012
 • Birgitte

  Ja jeg køber vildt ind når der er bleer på bud! Men det var nok ikke lige det du mente? :O)

  18/03/2012
 • Lene

  Lækker duft på Padden (om jeg så må sige)

  18/03/2012
 • Ann-Marie

  Jeg er og bliver Ole fan, men prøver da af og til nye mærker…. Køber bestemt når der er tilbud :O) Dejligt at kunne tage en ny dåse frem fra skuffen.

  18/03/2012
 • Joan

  Hvis et hotel ikke har lækker shampoo – skrider jeg igen! :O)

  18/03/2012
 • Jeg har mine favoritmærker men binder mig ikke fast på at alting til alle tider skal være bestemt og regelfast – for ellers kan det jo være jeg ender med at gå glip af et eller andet? 😉

  18/03/2012
 • @Frederikke – ohhhh ja, Guldsmeden i Aarhus er dejlig. Har du prøvet Guldsmeden på Vesterbro i Kbh.? Morgenmadsbuffeten er her i en XXL udgave.
  @Con 9 – jeg føler mig faktisk præcis også rigere ved at have flere favoritter.
  @Frk. Clarins – utro på cremefronten er en alvorlig sag.
  @Lullumut – må alligevel have gjort et indtryk siden du husker det blandt alle NYCs herligheder.

  Stor hilsen Anette

  18/03/2012
 • Det var på The Time Hotel i NY, dengang jeg var der 🙂 Men jeg kendte det ikke, så jeg brugte bare løs 🙂 Men lækkert kan jeg godt huske, at det var 🙂

  17/03/2012
 • frk. Clarins

  Nej nej, ha ha, jeg er da utro masser af gange mod hylden derhjemme. Men jeg vender aaaaaltid tilbage til Clarins og har mest ro i kroppen, når hele arsenalet er in da house! (Og jeg hamstrer også vildt, når jeg kommer i nærheden af et godt tilbud :-))

  17/03/2012
 • Mit svar er umiddelbart nej, fordi jeg derved ville føle, at jeg begrænsede mine egne muligheder alt, alt for meget. Men er der supergode tilbud på produkter, som jeg godt kan lide at bruge, kan jeg da sagtens finde på at hamstre.. omend ikke til 20 års forbrug! 😉 Når det er sagt, så har jeg da nogle helt klare præferencer, når det gælder eksempelvis kaffemærker – man er jo ikke kaffeholiker for ingenting! Og inspireret af Frederikkes svar kan jeg nævne, at manden og jeg også har en klar favorit B&B i Ebeltoft, som vi altid benytter, når vi er derovre. 🙂

  17/03/2012
 • Frederikke

  Oh ja da, vi bor altid Hotel Guldsmeden, når vi er i Århus. Ikke alene har de en genial økologisk morgenbuffet, lækre værelser (tænk badekar på løvefødder og blød himmelseng) de har søreme også deres egen serie af bade- og smøreprodukter. Særligt deres sæbe dufter skøøøøønt og føles stimulerende på huden. Elsker det og kunne ikke forestille mig at bo andre steder i Århus.

  17/03/2012