fbpx

Hvis nu nogen kom forbi med en flybillet

Siden i går morges har jeg drømt om flybilletter, ferietid og ugevis af den der slags tid, der rummer masser af bøger, nærvær til at vende hver sten på vejen og tænke på ingenting. Heller ikke beautygrej. Næsten.

Det hjalp ikke på udlængslen, da juli-nummeret af ELLE dukkede op, for se lige hvor fint og åh-lad-os-rejse-nu-nu-nu… min ’Go Easy’ rejse-sag er layoutet.

SNUP TIPPET: Mini-sagen handler om…ja, mini’er. Om at det er en dårlig idé at gå ned på velvære-grej – også på rejsen. En samling jetset-tips, der også er camping-venlige, med råd for bærbar fugt, røde øjne, betontunge ben og hud, der føles et nummer for lille.

NB: Jeg har glemt at fortælle, at der er 25 procent rabat at lune sig på for alle Beautyspacere, når det gælder Elizabeth Gierus’ produkter. Koden er SPRINGSALE som skrives i feltet ’facebook kode’, når du går til betaling.

22/06/2012
Opløftet eller tynget?
25/06/2012
Beautyspace elsker sådant et herre-hoved på bloggen

Kommentarer

 • Mie

  Åhhh ja, de billeder dufter af sol, sommer og livsnydelse……….

  01/07/2012
 • Tirsdag næste uge skal jeg afsted i 1 uge sydpå. Jeg er allerede begyndt indkøb af de små størrelser (elsker dem nu ellers også til træning, weekends væk hjemmefra mm.)

  25/06/2012
 • CharlotteK

  Det er langt det nemmeste med rejsestørrelser – så skal man ikke slæbe så meget og har bedre plads i kufferten på vej hjem til alle nyindkøbene 🙂

  25/06/2012
 • Louise

  Et hit med rejsestørrelser! Eneste aber dabei er at de lokker også uden for ferierne!

  25/06/2012
 • Hurra for rejsestørrelser! Jeg synes simpelthen det er så skønt at næsten alle mærker laver mini sizes nu om dage. Før i tiden var det jo nærmest kun de stribede fra Matas der kunne fås.

  24/06/2012
 • Gitte Salling

  Ahhhh om halvanden uge 🙂 sol, sommer og dejligt varmt badevand.Glæder mig bare max 😉

  24/06/2012
 • Frederikke

  Er lige vendt hjem fra Kretas bagende sol til rendyrket dansk depressionsskabede grøn vinter. Nå men Origins faktor 50 var med mig familien – til stor glæde for kindben, næser, ører mv. Kan anbefales. Opkvikkende var Middelhavets bølger, solmodne tomater og de lækreste meloner i verden (de skulle efter sigende indeholde antiage enzymer og antioxidanter). Må afsted igen snart inden al feriestemning og glæde er opbrugt… Så kom forbi med en flybillet til mig også – please 🙂

  24/06/2012
 • Åhh, jeg trænger i DEN GRAD også til ferie, og der er fem fucking uger til, suk! Jeg må købe Elle, jeg elsker nemlig at samle ALT i miniformat! Er helt enig, der skal absolut ikke mangle nogetsomhelst, når man er på ferie. Rigtig go’ søndag, smukke. 🙂

  24/06/2012
 • Dorte Daugaard

  Jeg er p.t i Seoul (men må da lige tjekke beautyspace alligevel) 🙂 og har ikke lige læst elle – men jeg kæber ind af b.b.cream og andre lækre og vildt billige sager 🙂

  24/06/2012
 • susanne

  Fedt må hellere få købt Elle har du skrevet noget i det Anette det er jo altid dejligt at læse noget fra dig 🙂 og hvor fantastisk du lige skrev om % hos Gierus skulle lige til at bestille mange tak
  og god søndag

  24/06/2012
 • Jeg er så heldig selv at skulle rejse her senere på sommeren, og i går dumpede der et tax free katalog ind ad døren. Så VED man altså bare, at det bliver en god sommer/ferie <3 🙂
  Btw, jeg var på forretningsrejse i denne uge. 2 overnatninger. Med HÅNDBAGAGE! Så jeg måtte lade min håndcreme og bodylotion blive hjemme. Har ikke svøbt i andet, siden jeg kom hjem. Næste gang må shampoo'en blive hjemme, haha 😉

  24/06/2012
 • Anette J

  Jubii – det nye ELLE er udkommet. Og så med tips til at drømme sig væk fra den danske “sommer”. ELLE står klart nr. 1 på min liste over danske dameblade.

  24/06/2012