fbpx

Hvor hurtigt kan du være på Origins-standen til et gratis pick up?

Jeg er fan af dr. Andrew Weil. Manden er ikke bare Harvard-læge og botaniker, men har viet sit liv til at udbrede integrativ medicin, hvor alt hænger sammen mellem krop, sind og ånd. Som velværeguru har han toppet Times top-100 liste over vigtigheder med indflydelse, er forfatter til flere bøger – senest Spontaneous Happiness.

Så. I hans efterhånden mangeårige parløb med Origins synes jeg, han gør det mere end godt (en begejstring de to skrappe madammer bag bogen No More Dirty Looks i øvrigt deler). Synes derfor det er værd at holde øje med nyt fra ham. Som Danmarkspremieren af Weil for Origins Mega-Bright Serum – en oplysende sag til 525 kroner (30 ml), som 200 Beautyspacere kan få huden i uden at betale en krone. Godt nok en selvhenter og  i halv størrelse – altså 15 ml.

SNUP TIPPET: Hop i Magasin Kgs. Nytorv hvis du bor tæt på København og Salling, hvis du er fra Aarhus-området. Alt hvad du skal gøre, er at sige BEAUTYSPACE. Og jeg lover dig, at selvom der blot er lagt 200 til side, er der altid dem, der ikke trodser regn og blæst – og uanset om Mega-Bright slipper op, vil du blive taget godt i mod og ikke gå tomhændet derfra. Gælder til og med 27. februar. 

NB: Jeg vil så gerne vide mere om DIG og har derfor i dag i højre side på bloggen (længere ned) lagt en lille BeautyspacePoll ud, hvis du har et ekstra sekund.

21/02/2012
Japansk manicure, glade negle & vindere
24/02/2012
Det tager kun fem minutter, men jeg vil så gerne…

Kommentarer

 • min svigermor siger mange tak! smaddersødt personale derinde i øvrigt. den slags kan være en mangelvare! tak-tak-tak.

  25/02/2012
 • Helt tilfældigt skulle min datter til Århus i dag, så hun var naturligvis i Salling og hente serum til mor her; så nu skal jeg stifte bekendtskab med Origins for første gang og ih, hvor jeg glæder mig! Datteren fik i øvrigt en god snak med den søde Origins-ekspedient omkring hendes egen hudpleje og fik således også en gratis prøve på creme til sin egen hud! Fin service! 🙂

  24/02/2012
 • sidsel

  Kunne ikke selv nå forbi Magasin idag men pludselig ringede min mor helt tilfældigt derindefra, så hun blev seføli straks sendt over til Origins-standen – og vupti, nu er vi begge en prøve rigere! 🙂 Tusind tak og go weekend til alle!

  24/02/2012
 • Nipuni julie

  Jeg plejer altid at skynde mig ind og hente de prøver du lægger til os, men denne gang må jeg undvære. Distancen mellem Syd Thailand & Århus er simpelthen for lang idag 😉 men har svaret på din Beauty poll istedet. Nyd Origins prøven for mig, så ‘nøjes’ jeg med den Origins creme jeg har hernede 😉

  24/02/2012
 • Mette Schou

  Tak for det, dejlig lille treat

  24/02/2012
 • Havde sådan håbet på at man kunne have hentet den i onsdags, der var jeg i København – noget som ikke sker så tit… men så er der jo mere til jer andre 😉

  24/02/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg vil hjeeeeeeem 😉

  Kan være ved Origins- standen om 10 dage, så jeg ligger desværre sidst i en spurt 🙁

  24/02/2012
 • Mia Clement

  Øv, hvor er det surt at bo i Odense, når tilbuddet ikke gælder i “vores” Magasin…

  23/02/2012
 • Marie Rasmussen

  En ordenlig røvfuld influenza har sendt mig tilbage til stenalderen. Ikke desto mindre vil jeg glæde mig over alle jer der får glæde at den gratis pick up.
  Personligt vil jeg bare her fra sygesenge smile over, at jeg er SÅ HELDIG, at jeg kender til VERDENS BEDSTE BLOGGER – DIG ANETTE ! Du er sgu helt igennem fantastisk og forkæler os ikke kun med nydheder, din fantastiske viden – men også med en lind strøm af lækkerier !

  23/02/2012
 • pia

  Taaaak for prøven, som jeg har hentet i eftermiddags.
  … Glæder mig meget til at prøve 😀

  23/02/2012
 • Kira B.

  Lækkert vil helt klat se om det kan lade sig gøre i morgen i København 🙂 elsker små prøver, det er super, så kan man teste inden man køber – syntes det er så fint, så man ikke køber noget man ikke ved hvad er…(det er sket for mig op til flere gange at produktet ikke var hvad det lovede, og det er en dyr lærestreg i længden).

  23/02/2012
 • Tine L

  Skøn forkælelse – meget fornemt tilbud! Men ikke Salling i Aalborg? – de har da også Origins…

  23/02/2012
 • Anette J

  nu er der kun 199 tilbage – jeg har hentet en prøve og glæder mig til at gå i gang med den i aften. Tak for det.

  23/02/2012
 • Uiiii, håber det kan mokkes ind i programmet at nå forbi i morgen. Yummi, sikke en weekend forkælelse!

  23/02/2012
 • susanne

  Super den prøver jeg – i i Maga Kbh imorgen – Mange tak for tips den lyder jo fantastisk
  susanne

  23/02/2012
 • Og glem ikke at læse om både det nye serum OG om Dr. Andrew Weil i det nye nummer af IN 🙂

  23/02/2012
 • Hvor lyder det bare lækkert! 🙂

  23/02/2012
 • Åh, hvor lækkert. Må fluks til Salling. Arb. liiiiige i nærheden. Yay. Tak igen!

  23/02/2012
 • Kirsten

  Og jeg som var i Århus i går!

  23/02/2012
 • Heidi Ringbæk

  Skøøønt – håber jeg når Magasin! Tak Anette og skøn dag.

  23/02/2012
 • Som du dog forkæler os, A! Jeg kaster det lige på bloggen med det vuns 🙂

  23/02/2012
 • Maria S

  Altså, du forkæler os. Jeg håber på at kunne nå forbi.

  Ps. Jeg lovede tilbagemelding på den elektrokosmetiske behandling, som jeg fik på Hudplejecenteret i Greve. Altså for de sprængte blodkar på mine kinder.
  Behandlingen gør lidt ondt, brændende i stil med en tatoveringsnål, så ikke noget, der ikke er til at holde til. Og jeg lignede en, der var kommet på tværs af en kat i tre-fire dage efter. Men det helede pænt.
  Der var tjek tre uger senere med i prisen, hvor jeg fik behandlet en lille smule, der ikke var helt væk.
  Og nu er min hud ved at være fin, helet og uden de karsprængninger, der har stjålet al min opmærksomhed, når jeg kiggede mig selv i spejlet.
  Så det er muligvis nogle af de bedste 400 kroner, jeg har givet ud 🙂

  23/02/2012
 • Vist kun min snart 89 årige “bonus”mormor (kærestes mormor), men det vil jeg nu ikke udsætte hende for 🙂

  23/02/2012
 • Æv det lyder ellers lækkert, men befinder mig i Aalborg, så der er lidt langt – og så er det nok billigere selv at købe det.

  En skam det ikke også var Salling i Aalborg.

  23/02/2012
 • Hvem mon man skal sige det til? Jeg kommer nemlig ind til byen i dag!

  23/02/2012
 • Hvem mon man skal sige det til? Jeg kommer nemlig ind til byen i dag!

  23/02/2012
 • Uh jeg ville ønske jeg kom forbi Kgs. Nytorv her til morgen, men jeg skal den anden vej på arbejde 😉

  Ellers lækker sag!

  23/02/2012
 • Ditte H.

  Wuuhuuu! Du er altså fantastisk, Anette! Det skider jeg på!! Sådan 🙂 Jeg har lige købt mig fattig i Origins produkter til sportstasken (så jeg ikke behøver og flytte mine cremer og deo fra det ene sted til det andet sted – og med stor fare! for at glemme noget det ene sted!), og selv om jeg herhjemme bruger Murad, som jeg æælsker, så er jeg nu også blevet ret stor fan af Origins, og bruger vist anti-age serummen aalt for hurtigt i forhold til prisen, men kors, hvor gør den mine kinder bløde!
  Jeg har desværre også fuldt program, så når desværre ikke ind til Maga på Kgs. Nytorv, , men til jer andre – prøv det, prøv det! 🙂

  Med ønsket om en god dag til jer alle! 🙂

  23/02/2012
 • Origins laver altså nogle gode sager! Denne her vil jeg dog overlade til én der har væsentlig mere brug for den end mig. Men hvor er det fedt med de prøver, for giverne plejer at være gavmilde- og hvem elsker ikke at det koster gratis;-) god dag allesammen!

  23/02/2012
 • Jeg er også super fan af dr. weil, og har de fleste af hans bøger, han er så vidende. Sidder desværre her med lille frk. opkast, så ingen serum her, men held og lykke til alle dem der når det:)

  23/02/2012