fbpx

Hvor let er det lige det der med TV?

66503_443162984819_587979819_5001101_5019717_n

Silkelet. Sådan ser det i hvert fald ud, hvis du af og til lurer med på morgen-TV og tuner ind på hende her: skønne Silke Grane der, udover at kaste glad velvære på seerne, er min gode jury-kollega i Danish Beauty Award og skønhedsredaktør for magasinet LIV. Hør hvad TV-damen gør ved trætte skildpaddefolder i de tidlige morgentimer, og hvordan det er at dumme sig foran to millioner seere:  

Hvordan finder du emner til dine TV-indslag?

Som regel finder jeg selv på emnerne og foreslår dem så til Go’ Morgen redaktionen. De kan godt lide, når jeg har en gæst med som for eksempel viser, hvordan man laver en frugtsyre behandling eller sætter eyelash-extensions på. Det gør programmet mere levende.

Er du blevet beauty-klogere i forbindelse med dit tv-arbejde?

Jeg har lært, at jeg skal lave skarpe vinkler på mine indslag. Som beautynørd har jeg altid SÅ meget at fortælle om et enkelt emne, at det kan være svært at begrænse sig. Jeg har næsten også altid alt for meget med, som jeg så desværre ikke når at fortælle nok om. Jeg burde ha’ mit eget skønhedsprogram. Kom så TV2. Hahaha…

Er der noget, du skal være specielt opmærksom på på TV? Altså skal du smile bredere, have mere makeup på…eller?

Det er jo meget tidligt om morgenen, og jeg er lidt som en skildpadde på det tidspunkt: langsom og med sovefolder i hele ansigtet. Så jeg prøver at stå ekstra tidligt op, så folderne når at lægge sig og hjernen kommer i sving. Og så er concealeren blevet min bedste og helt uundværlige ven på det tidspunkt.  

Har du prøvet at blive hylet ud af den ‘live’, mens to millioner morgenfriske danskere sidder og kigger med?

Jeg har skam dummet mig derinde et par gange. Bl.a. da vejrmanden Peter Tanev pludselig kom med i mit parfumeindslag og begyndte at spørge om noget, jeg ikke vidste på daværende tidspunkt. I stedet for at improvisere mig ud af det, svarede jeg, at jeg ikke vidste det. Meeeen det har jeg lært af nu. For det er pinedød nødvendigt at kunne improvisere på direkte TV – og helst uden for mange øhh’er.

Hvis der er emner, du gerne vil høre og se Silke berette om på TV, så kom…

30/03/2011
Hvad gamle chefer ved om surhed og vilde vipper
01/04/2011
Hip & haps (verdens bedste hårkur-tip)

Kommentarer

 • Silke er så dejlig – selvfølgelig skal hun have hendes eget tv-program

  02/04/2011
 • Lizzen Bach

  Jeg synes, at der alt for kort tid. Silke burde have sit eget program, så det ikke gik så hurtigt kunne nå, at noterer produktet navn og hvordan det skal anvendes korrekt.

  01/04/2011
 • Sikke mange indspark (nogle vil jeg også hapse til udenfor TV her på bloggen)
  @Susanne – jeg tror silke kan alt, hvad der har med forskønnelse at gøre.
  @Hulemor – udfordringen er, hvis man er +30, at foundation sætter sig i hudens linjer og folder. Derfor bare de store flader og ikke som et totalt dække. Jeg må ikke lave smily’er, men har lyst.
  kh A

  01/04/2011
 • Tak for tilbagemelding og tanker, Line og Silke. Jeg har foundations i flere nuancer (altså bare tre, ikke et helt arsenal!) og tror egentlig de er rigtige til mig. Jeg er lys i huden og jeg vælger som regel den lyseste eller nr. 2 i skalaen. Jeg synes mere det er det, at foundation får huden til at fremstå så ensartet og naturlig, at øjenomgivelser og fx næsefløje ser helt forkerte ud og pludselig fremtræder noget uklædeligt! Måske jeg skulle få mig et kursus ;o)

  31/03/2011
 • Birgitte

  Ja Silke er skøn – og med mange super tips. Er også glad for det nye magasin LIV for os over 40. Kan ikke lige komme på nye ideer til hende.

  31/03/2011
 • Joan

  Åh et kursus i flydende eyeliner? Det ville være nice.

  31/03/2011
 • Pia

  Åh det er sjældent jeg ser morgen tv – men nu må jeg da til at prioritere det kan jeg høre….

  31/03/2011
 • Nipuni Julie

  Det har jeg slet ikke set før, jeg må vist til at stå en smule tidligere op 😉

  31/03/2011
 • Britta

  Hvor ærgerligt at jeg ikke ser morgentv, jeg kører hjemmefra når det starter – ellers kunne det være fedt med hvad der klæder ens hovedform – frisure, bryn, briller osv. Kan Silke ikke lave en dvd med alle hendes indslag på, så kan vi købe den og se det hele når tiden er til det? KH B

  31/03/2011
 • susanne

  Er det kun kosmetik hun kan ?
  jeg synes jo det ville være fantastisk at få det program tilbage hvor man satte hår og laved en hurtig Makeover.
  Men det ville jo også-
  Ellers er det vel snart tid til konfirmations make over – scrub, og solcreme – bare fortælle om de sidste nye trends. jeg synes nogle gang at når der bliver præsenteret noget så er det mere hvad der er på marked men ikke hvad der er nyt!

  31/03/2011
 • Silke Grane

  Tak for jeres søde kommentarer, jeg bliver SÅ glad for at der er så mange andre, som har det med skønhed, som mig. 🙂
  @Lone, jeg har faktisk lige lavet noget om vipper sidste torsdag. Men ad mig på Facebook, hvor jeg altid lægger Go Morgen klippene ud.Så kan du se lidt der.
  @Maria: Ja, jeg bruger den concealer som hedder Ideal Light i farven Light/Medium fra Estée Lauder. Den er cremet, men alligevel ret tynd i konsistensen.
  @Johanne, det var en virkelig god idé, som jeg vil se at få gang i.
  Og m.h.t. foundation,s å vælger jeg en, som passer til min egen hudfarve og matcher halsen. Men som regel lægger jeg den kun der, hvor jeg har brug for det som f.eks. kinder og næse. (På tv kommer der også lidt pudder på, men ikke i det virkelige liv).
  Kh, Silke Grane

  31/03/2011
 • Line

  Lige en hurtig kommentar til Hulemor ang. foundation: Passer farven på din foundation til farven på din hud-altså huden i ansigtet? For så burde du sagtens kunne nøjes med at kun at komme det på nogle steder i ansigtet. Mange køber nemlig deres foundation lidt for mørk:-)Bare lige en hjælpende tanke;-)

  31/03/2011
 • AD

  Ja, ja, ja Silke – lad os få et beautyprogram på TV!

  31/03/2011
 • Aj, jeg skal da til at se meget mere morgen-tv åbenbart. Lyder fedt! 😀

  31/03/2011
 • Jeg kunne vildt godt tænke mig nogle tricks til foundation. Anette, du har flere gange nævnt, at foundations iflg. Søren Hedegaard fx, kun skal bruges på de store “flader” i ansigtet, og…I just don’t get it!! Samtlige af mine foundations er lette og nemme at arbejde med, men jeg synes ikke det giver et pænt resultat at nøjes med kinder og pande??

  31/03/2011
 • CharlotteK

  Hun er så smuk, hende Silke 🙂
  Hvad med noget om øjenbryn? Der er jo masser af skrækeksempler = things not to do….?

  31/03/2011
 • Line

  Jeg er stor tilhænger af, at Silke burde have sit eget skønhedsprogram på TV2, måske i samarbejde med en vis ejer af denne blog;-)Alle har da krav på professionel beauty rådgivning på 😉

  31/03/2011
 • Er næsten flov over at indrømme at jeg ikke ser morgen TV og har aldrig gjort det. Men NU er jeg blevet inspireret til at gør det!

  31/03/2011
 • Jeg elsker når Silke fortæller og viser på tv! Mere af det 😀

  31/03/2011
 • kira

  syntes klart at Silke skal have sit eget program! bakker op om det med tandblegning, vil gerne have den med frugtsyre endnu engang, for det er en verden der er lidt kompliceret for os uvidende, har forsøgt med internet research, men det gjorde det ikke bedre!Hvordan man ligger den perfekte mascara-guide!lyder simpelt, men er træt af damer der ikke ved hvad de sælger, og påstår at alle skiller og løfter (og nu vi er ved det…hvorfor bliver det ene øje altid bedre end det andet?)!

  31/03/2011
 • Hvis jeg måtte vælge en ting som meget smukke Silke Grane skulle bruge tv-tid på, skulle det være laser tandblegning versus almindelig tandblegning. Kh fra Jo

  31/03/2011
 • Britt

  Jeg bliver aldrig kendt!! Ingen consealer kan dække mine soverynker 😉

  31/03/2011
 • Marie K

  Må jeg få navnet på din concealer?

  31/03/2011
 • Lone

  Jeg ser Silke på TV og er vild med hende. Så faktisk også det sjove dengang med Tanev. Vil gerne se, hvordan man jonglerer med kunstige øjenvipper. Smil fra Lone

  31/03/2011