Hvor svært kan det være?

Beautyspace hænger ud i sommerlandet og inviterer en cool samling badegæster på bloggen OG tipper om de bedste skønhedsdestinationer.  Samtidig nyder jeg livet i hængekøjen – så tilgiv længere svartider.

Du kender sikkert den med bagerens børn …og selvom jeg ikke føler, det slår slemt til, så fik jeg mig alligevel en opstrammer i den forgangne uge. På flere plan. I seks dage var jeg heldig at bo ved havet i et helt enkelt træhus med nul tv og udendørs bad & toilet.  Jeg ved ikke, hvad det er, men det gavner at skrælle al flimmer væk. Back to basics giver energi (har lagt et par fotos på Instagram: @Beautyspace). Ugen bød også på et besøg, jeg længe har glædet mig til – nemlig hos Faceness i Helsingør, hvor hudekspert Sidse Andersen holder til. Her er der også helt enkelt med plads til bare en person ad gangen. Og de hænder er hele rejsen værd – uanset hvor i landet du bor. Sidse mindede mig venligt, men bestemt, om tre ting (og det er her, det med bagerens børn kommer ind):

 • Drikker du vand nok? Nææææhhhhh. Ikke altid.
 • Kan du så slappe af mellem de bryn. Det kan være svært at få bugt med et insisterende ét-tal mellem øjenbrynene, men prøv at løsne op i musklen, der sidder ved brynets begyndelse (ved næseroden), når du renser hud. På den måde bliver det en rutine. Prøv også at placere en sten mellem brynene – bare en fra stranden – og mærk hvordan den flytter fokus, så du slapper af det svære sted. Tak.
 • Husker du tørbørstning? Alt for sjældent. Og det er en skam, fordi det vitterlig gør en forskel både for velværen, hudens udseende og måden olie og body lotion fugtmætter på i længere tid.

SNUP TIPPET: Så tak til Sidse. Hvis du vil bestille en omgang, så bor hun her.

@Beautyspace på INSTAGRAM // Beautyspace på Bloglovin’ // Beautyspace på Facebook 

26/07/2013
Derfor lander hybenfrø-olie lunt på hudens hitliste
30/07/2013
Hende med de mange makeup-tricks

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Henriette – det er i hvert fald noget, jeg selv skal gøre en indsats for.

  @ Maj-Britt – Du har ret mht The Body Shop. Tak for reminder.

  @ Jette – 50 km er jo ingenting. Tænk på jyderne ;o)

  @ Julia Kim – uha…ja, mit ene sisal tæppe er ikke behageligt at lande på bar-hudet. 1000 tak for tip. Vil tjekke det ud.

  @ Anette J – Lad os lige se, om Daniela har et link til hendes shop med dem.

  @ Dorthe – TAK…og ja, det lys oppe nordpå kan ingen hamle op med.

  @ Pernille Sparsø – 1000 tak for tip og fordi du deler. Spændt på, hvad du syne som olien.

  Stor hilsen Anette

  02/08/2013
 • Pernille Sparsø

  Vil da lige tilføje, at The Body Shop har en rigtig god BODY BRUSH ROUND til kr.115 som med sine lidt bløde naturhår er god til tørbørstning af en sart hud. Skal der tages mere fat, er deres neglebørste FSH NAIL BRUSH til kr. 45 effektiv til cellulitlår og knopper på arme.
  Herligt at følge din blog Anette. Sikken en grundighed du lægger for dagen:-) Har på din anbefaling investeret i Clarins Body Treatment Oil, men har valgt Huile “Tonic” istedet for Relax, da en ældre model som jeg har godt af at blive strammet lidt op;-)

  30/07/2013
 • Pernille Sparsø

  Praktiserer selv tørbørstning i dampbad efter fitness. Synes det virker mere skånsomt for huden. Anvender en neglebørste med naturhår. For nogen måske besværlig at nå om midt på ryggen, men det er jo samtidig en god smidighedsøvelse;-)

  30/07/2013
 • Hamphandsker og sisal børster, tjek – lad den store jagt begynde.

  Tusind tak for hjælpen!

  29/07/2013
 • Dorthe

  Tak for opsangen – godt at blive mindet om de små ting der kan gøre en forskel. Har dog aldrig praktiseret tørbørstning, så skal da vist have fat i en hamphandske.
  Btw: Du har fuldstændig ret! Back to basics er undervurderet og man glemmer helt, hvor stor en forskel det kan gøre.
  Fortsat lækker søndag i Skiveren, kære Anette – nyd det unikke lys. 🙂

  28/07/2013
 • Anette J

  Complete Me sælger nogle gode handsker med børster på til tørbørstning. Og de holder næsten uendeligt.

  28/07/2013
 • Julia Kim

  Ja lad os komme mere back-to-basic….

  Siden jeg i sin tid studerede på biopatskolen for ca. 14 år siden, og fik at vide at hamphandsker “smadrer” = småflænser huden, har hamphandsker aldrig rørt min hud (med mindre man måske har elefanttyk hud;)….tilgengæld er en planskåret sisalbørste effektiv og samtidig med nænsom huden….hvilket minder mig om at jeg skal i en Helsam helsekost og hører om de stadig sælger dem.
  Det er vist noget med, at det man bruger til hamphandsker bare er det billigste overskudsprodukt fra Sisal (ret mig endelig hvis jeg tager fejl:)

  Tak for reminder og fortsat god sommer:-)

  28/07/2013
 • Jette

  Det eneste problem med Faceness er, at man bliver totalt afhængig af behandlingerne, så jeg kører gladelig de 50 km derop jævnligt. 🙂 Produkterne kan heldigvis rekvireres på på Faceness.dk.

  28/07/2013
 • Maj-Britt

  Hov resten kom ikke med?… Men altså Body Shop har fine bløde tynde hamphandsker til ca 80,- – bruger én på hver hånd- så er det hurtigt klaret. OG deres børste med langt skaft er ud i ét og skøn til ryggen

  28/07/2013
 • Maj-Britt

  Åh ja det kære værktøj… Hamphandsker syns jeg skal skrubbes til- med uskønne ridser til følge

  28/07/2013
 • Henriette

  Back to basis!! Hvor glemmer vi bare hurtigt, at disse råd altid har virket, specielt dette med at drikke meget vand!! Bestemt et besøg værd!!

  28/07/2013
 • @Katrine – haha, kender de børster. Jeg bruger en almindelig hamphandske fra Matas.

  28/07/2013
 • Hvad tørbørster vi med?
  Jeg vil så gerne, men de her fancy børster med træskaft og hoved, der kan tages af, de har det med at falde fra hinanden efter ganske kort bekendskab med mig… (er jeg den eneste?) og så taber jeg modet, eller tålmodigheden er det jo nok, og giver op, fordi værktøjet ikke er i orden.
  Så, kan nogen anbefale noget godt værktøj, til sådan en omgang tør-børstning?

  28/07/2013
 • Jo, meget smuk – og en imponerende hud…no hanky panky. Bare klar besked.

  27/07/2013
 • susanne

  Fantastisk,… gad god hører mere om back to basis:)
  men giver dig helt ret et fantastisk sted Faceness i Helsingør – og er Sidse Andersen ikke bare en smuk kvinde ?

  27/07/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.