fbpx

Hypede alternativer til kaffe

greendrinks

Jeg drikker ikke varmt, bittert vand, siger min ven Sally altid, når jeg hælder min tredje sorte kop op. Meningerne er mange, men som kaffeelsker blev jeg alligevel glad, da hudlæge og professor Christian Grønhøj tippede mig om det her i går (se opslag nummer to). Sally ville derimod ha’ det godt i USA, hvor de dyrker trendy alternativer til kaffe. I øjeblikket hitter især: 1) Matcha latte med mandelmælk, kokosmælk, grøn matcha te-pulver, kokosolie, vaniljepulver og kanel (LA’s Elissa Goodmans opskrift får du her) 2) Gurkemeje latte efter nogenlunde samme opskrift, og her er det i øvrigt ikke længe siden, at jeg hos Naturskøn i Aarhus varmt fik anbefalet det ingefærlignende krydderi. I LA taler man ligefrem om hud med gurkemeje-glow. Lidt fakta finder du her. Og endelig er såkaldt bulletproof coffee endt i bulletproof kakao te.

Med risiko for at lyde gammeldags, så holder jeg mig til kaffen, men skal have afprøvet matcha latte, som indeholder for mange gode ting til at lade være.

NY PÅ BEAUTYSPACE? Hvis ja, kan du få hele beauty-baduljen leveret dagligt i din indbakke eller vælge Bloglovin’.

08/06/2015
Din hud er veltrænet, sagde hun
10/06/2015
Glem alt, hvad du vidste om bryn

Kommentarer

 • Pernille

  Anette – kornkaffe kan man købe i helsekostbutikker, ellers helsam.dk. Det smager ikke præcis som kaffe, men det er ok til mig – det er bedre end kakao-te, det smager meget vandet..

  14/06/2015
 • Helle Rick

  Godt jeg drikker meget kaffe 😉
  – men skal da lige prøve Matcha latten.

  11/06/2015
 • @ HeLene – HERLIGT og det er et godt site.

  @ Annesofie – Måske trænger man (måske ikke) til lidt afveksling en gang i mellem ;o)

  @ Pauline – Det tror jeg desværre ikke.

  @ Pernille – 1000 tak – linket skal tjekkes og kornkaffe smages. Hvor køber du det?

  @ Marie R – Det samme her faktisk og Pukka har så mange fine varianter.

  @ Jette V – Lyder som en plan.

  @ Cecilia – For mig må den grønne te godt have lidt smag.

  @ Anette J – Jeg er helt enig og omtaler ikke kaffe som syndigt.

  @ Tanya – Jeg tror nydelse er undervurderet.

  @ Vibe – Jeg må indrømme, at jeg slet ikke er med mht gurkemeje, men jeg skal prøve det med æggene.

  @ Pernille S – Den slipper jeg heller aldrig.

  Stor hilsen Anette

  11/06/2015
 • @ Sanne – Lad mig vide, hvad du synes.

  @ HeLene – Det er det absolut og godt med grønne snaps.

  @ Louise L – Vil gerne vide, hvad du synes.

  @ Christina – Jeg har ikke smagt kakao te og har hånden på hjertet heller ikke lyst. Dette er en ren trend-post ;o)

  Stor hilsen Anette

  11/06/2015
 • HeLene

  Dette er jeg nødt til at sige på engelsk: I totally LOOOOVED the link to the article on Byrdie! VERY inspirational! BIG THANKS!
  Nu adderer jeg endnu mere citron vand til min rutine! Tager allerede magnesium om aftenen-så skøn søvn!

  10/06/2015
 • 1000 tak for jeres ord. Jeg vender tilbage torsdag morgen, er på farten. Sorry. Stor hilsen Anette

  10/06/2015
 • Det ser rigtig lækkert ud:)

  09/06/2015
 • Pernille Sparsø

  Tror bare jeg tar’ mig en ganske almindelig kopkaffe..!

  09/06/2015
 • Vibe kjaedegaard

  Jeg ææælsker kaffe…eller, espresso. Min morgen Cappuccino “betyder meget for mig”.men som HeLene, drikker jeg også Mate. Jeg, kan vildt goodt lide det. Og ja, det er fyldt med antioxidante, men også vitamin B1,b2, C, potassium, sodium og magnesium. Og så indeholder det meget lidt caffein… Sååå så kan man jo godt tillade sig at snuppe en lille fræk espresso mere, ikke. … Gurkemeje, ja det skulle være så godt, også Dr. Andrew Weil er vild med den rod. Jeg putter det på røræg og sådan, istedet for salt.

  09/06/2015
 • Tanya

  Det ser lækkert ud alt sammen, men jeg blev altså lidt træt i håret af at læse AAAALT det Elissa Goodman gør på mad- og drikkefronten i løbet af en dag. Helt så besværligt skal det helst ikke være for mig.
  Jeg elsker te, helst urte-, grøn eller hvid, så det er vist ikke så tosset. Og så stornyder jeg en latte engang imellem – og tænker at nydelsen alene må være godt for helbredet 🙂

  09/06/2015
 • Anette J

  Måske skal te ikke omtales som alternativ til kaffe, så kaffe bliver “syndigt” og te “sundt” Nogle gange er det rart at drikke kaffe, andre gange er det rart at drikke.

  09/06/2015
 • Cecilia

  Jeg drikker ikke kaffe, så det kunne være sjovt at prøve. Kan heldigvis rigtig godt lide te (især grøn og hvid), selvom jeg i mange år bildte mig selv det modsatte ind 😉

  09/06/2015
 • Den der Matcha latte tror jeg godt, jeg kunne hoppe på. Ellers er jeg glad bare jeg får min morgenkaffe, og min grønne te med granatæble i løbet af arbejdsdagen 🙂

  09/06/2015
 • Marie Rasmussen

  Sort kaffe og grøn puka the, så er jeg dækket ind ☕

  09/06/2015
 • Pernille

  Jeg er nu også glad for den sorte kaffe, men indimellem erstatter jeg den af kornkaffe – så kan jeg drikke lidt mere kaffe 😉
  Angående gurkemeje så kunne dette måske være interessant læsning: http://foodpharmacy.se/2014/10/far-vi-presentera-antioxidanternas-zlatan/ og http://foodpharmacy.se/2015/02/2593/ . Det er lidt det samme i begge indlæg, men i det første er der også en masse gode kommentarer. Det er dog en svensk blog

  09/06/2015
 • Pouline

  Virker de også som vågnevand ligesom kaffe? Har brug for en kickstarter ind imellem 😉

  09/06/2015
 • Annesofie kjeller Larsen

  Haha – det er en hype jeg ikke kommer til at hoppe med på 🙂 Black power til mig, ja tak! Amen…

  09/06/2015
 • Christina kragh

  jeg kan ikke lide kaffe og te er heller ikke min favorit menjeg har forsøgt at øve mig haha det der cacao te hmm smager det af cacao ? og hvor kan det købes og endnu vigtiger er det godt for systemet haha altså huden og kroppen 😉

  09/06/2015
 • Louise L

  Jeg kan heller ikke med kaffe. Men jeg elsker te, og jeg skal helt klart prøve matcha latte! Hurra for gode tips 🙂

  09/06/2015
 • HeLene

  Mate the har jeg drukket i perioder, vildt meget antioxidanter så måske noget for sommer-huden at guffe på!?
  Men som dig kan jeg også lide kaffe, og matcha får jeg en lille skummet kop hver dag som du sikkert set på Insta 🙂 Det er min grønne snaps.

  09/06/2015
 • Kakao the lyder da også som noget der skal afprøves. 🙂

  09/06/2015