I’ll have what she’s having

Dengang for 100 år siden da jeg var hos Dior, spejdede vi altid efter nye talenter. Og sådan et eksemplar sad der bl.a. hos Clinique (jep, damen på billedet, som senere blev big shutter i New York og nu – i dag – kører sin egen helt anderledes business). Hendes svar dengang lød: Uha nej, det går ikke. Clinique ligger i mit dna. Kan (hun mente VIL) ikke andet.

Der skulle åbenbart en hudlæge og cirka 13 år til at ændre det svar. For hun sagde OK til at teste Murad forud for BEAUTYSPACE LIVE (med streng instruks på at være 100 pct. ærlig). Here she goes:

Møgforkælet: Jeg har været beautyjunkie, siden jeg fik mit første 3-trinssystem fra Clinique som 14-årig og har, for det ikke skal være løgn, også arbejdet 10 år for Clinique. Så jeg er forkælet, utaknemmelig og forvænt, når det gælder hudpleje. På shoppingferie i Paris ser du mig oftere i Sephora end i Isabel Marant. Altid på jagt efter det næste, nyeste mirakelprodukt. Nu har jeg testet Murad i 6 uger and here’s the verdict.

Flot i betrækket: Min hud er glad. Den er pæn. Glat, gennemfugtet uden at være fedtet (meget vigtigt). Hader når cremer er for mættende. De skal forsvinde ind i huden uden at efterlade nogen form for film. Jeg er ret vild med Energizing Pomegranate Moisturizer SPF 15. Dels er den på tube, hvilket er overraskende rart, praktisk og hygiejnisk. Har perfekt konsistens (og du ved sikkert, hvor sindssyg svært det er at finde en god, let dagcreme med SPF OG i perfekt konsistens). Og så dufter den godt. Meget diskret – måske af granatæble? Er ekstra glad for SPF og tilskriver min (forholdsvis) rynkefri, 39-årige hud, at jeg dagligt har brugt SPF og foundation i 20 år. Efter mange år hos Clinique er jeg blevet afhængig af daglig eksfoliering. Det gør virkelig underværker og derfor har AHA/BHA Exfoliating Cleanser været perfekt hver aften. Den gør huden superren og blød og efterlader ingen film. Hydrating Toner på spray er fin, men jeg springer den tit over, da toner er opreklameret. Rart, tja. Resultatskabende, nej. Til gengæld springer jeg aldrig serum over. Elsker konsistensen af Age-Diffusing Serum, som dufter mildt af æble og lynhurtigt smelter på huden. Den har konsistens som en let creme og er ikke for tynd, som serum tit er. Renewing Eye Creme er et must. Den er let, fugter godt og kan bruges helt tæt på øjet uden at genere. Igen lækker konsistens og i pumpeemballage, hvilket er praktisk – også på rejser. Hydro-Dynamic Ultimate Moisture er i en lidt stor, ikke så praktisk krukke. Til gengæld er konsistensen SÅ luksuriøs at jeg gerne ofrer kuffertplads på den. Den er egentlig både til dag og nat, men den ville være for tung for mig om dagen og uden SPF er den heller ikke optimal til dagbrug.

Alt i alt, kan jeg rigtig godt lide Murads no-nonsense tilgang til hudpleje. Produkter, der virker. Ikke så meget guld og glimmer, men aktive ingredienser og fokus på SUND hud. Og ja, jeg er glad for, at det er en hudlæge, som står bag.

SNUP TIPPET: Du kan købe Murad her…og ja, så er alt det gode Murad i goodiebagen til Beautyspace LIVE.

25/08/2011
Lakomani og noget om gode priser
29/08/2011
En Beautyspace-læser får sig en makeover

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Catrine – tak for dejlige ord. Susanne Vissing i Hørsholm og Jørgen Esmann i Hellerup vil jeg anbefale (sidstnævnte er ekspert i laser bl.a.). Kh Anette

  29/08/2011
 • Catrine

  Hej Anette!

  Først, tak for en fantastisk blog – jeg har endnu ikke fundet nogen i det danske blogland, der blogger så seriøst og nuanceret om hudpleje og anti-age som dig – tak for det!

  Derfor et lille spørgsmål herfra: Kan du anbefale en god hudlæge i København?

  Kunne godt tænke mig at sætte lidt ind på anti-age fronten, eksempelvis med noget tretinoincreme og senere måske noget laser, men ved dog ikke hvor jeg skal vende mig – det skal jo gøres rigtigt!

  Mange hilsener Catrine

  28/08/2011
 • Linda Juul Petersen

  Helt enig vedr. Murad – dyrt men godt….. Pernilles bøger har jeg ikke stiftet bekendtskab med, men kan se jeg har en på hylden, så måske jeg skulle kaste mig over den

  27/08/2011
 • Rositta Maria Jensen

  lyder som noget jeg MÅ afprøve <3 gode artikeler og news <3 kram til dig 😉 😉 og hils omkring dig

  27/08/2011
 • Tak, tak for de pæne ord! Altid skønt at høre, når noget er blevet “flyttet” i den rigtige retning …og jeg må straks ud og have mig en “Resurgence” serum fra Murad!

  26/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Louise – det gør den. Vaskekluden. Og er faktisk det hudlæge Leslie Baumann anbefaler …som det eneste, når det gælder eksfoliering. Dog er det jo forskelligt, hvad ens betræk har brug for.
  kh Anette

  26/08/2011
 • Er fuldstændig enig med den smukke dame, ikke med Murad, men med konsistens mv.: og så godt at vide at det med eksfolieringen virker. Det skal jeg straks igang med: og må jeg høre om en god gammeldags vaskeklud kan gøre noget godt?

  26/08/2011
 • Det lyder jo alt sammen helt fantastisk. Glæder mig virkelig til at kigge i den goodiebag 😉

  26/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Kan se, at både Pernille, Pernilles bøger OG Murad allerede HAR fans.
  @Anja…fuld forståeligt.
  @Charlotte K…ja, jeg skulle også lige til at løfte brynet der.
  @Jette – Redness Therapy fra Murad vil være et godt bud.
  kh
  Anette

  26/08/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Jeg bruger murads AHA/BHA Exfoliating Cleanser hver morgen, den er fantastisk og den er med til at give huden en flot glød 🙂

  26/08/2011
 • Pernilles bøger,gav mig i dén grad afklaring på hvilke passioner jeg I VIRKELIGHEDEN har rent arbejdsmæssigt – og det strammede i den grad op på retningen af min karrierevej som selvstændig erhversdrivende, og det er ikke så ringe endda – det har osse sin skønhed at finde sin livsvej!

  Og hudstram op – jeg er vild med “Resurgence” serum fra Murad, som jeg er blevet fuldstændig afhænig af! Genial, især hvis man har tendens til lidt uren hud lige op til sin “periode”. Blev 100 % overbevist da resultatet (fra dum bums – til nul bums) viste sig i løbet af 48 timer efter brug af dette vidunder-serum! Tak til Hr. Murad for den opfindelse!!!

  26/08/2011
 • Anette J

  Kender kun Murads Blemish Target (lille tube) – it works.

  26/08/2011
 • Trine

  Jeg vandt et sæt fra Murad sidste år 🙂 Og faldt helt og aldeles for det, det er uden sammenligning de bedste produkter jeg nogensinde har bruge. Jeg er hooked….

  Trine

  26/08/2011
 • CharlotteK

  Det lød forkert – jeg mente at goodiebag’en blev endnu mere tiltalende efter at have læst artiklen;-)

  26/08/2011
 • CharlotteK

  Spændende læsning – jeg må nok hellere se, om jeg ikke kan finde nogle moneter frem fra kistebunden og tilmelde mig arrangementet – for goodiebag’en er da sindssygt tiltalende!
  God weekend:-)

  26/08/2011
 • @ Jette: Jeg har også altid haft sart hud. Blev rød og stram i huden af Clinique, selvom jeg brugte det helt som forevist. Så det skal jeg aldrig prøve igen. Efter dette har jeg været meget nervøs for at prøve nye produkter. Murads har jeg til gengæld ikke reageret på, men har fået blød hud, der føles skøn, uden svien, rødmen eller fornemmelse af stramhed i ansigtet.. så synes du skal prøve det. Er du i tvivl kan du finde mere på Murads hjemmeside, hvor du også kan få en chat med en medarbejder (på engelsk) hvis du er i tvivl om, hvilken serie du skal bruge.

  26/08/2011
 • Jette

  Jeg har ikke prøvet Murads produkter, men det lyder bestemt som værd at afprøve.Men med min sarte hud, skal jeg være varsom med hvad jeg kaster mig ud i. Fx er Clinique ikke lige serien for min hud, da jeg reagerer ret voldsomt på nogle af deres produkter med udslæt. Hvordan er denne serie i forhold til sart hud?
  Jeg ser også frem til at Beautyspace kommer til Kbh., og MEGET gerne med en lignende goodiebag!

  26/08/2011
 • Åh jeg har været forelsket i Murad siden jeg prøvede et lille startkit i Vitalicserien før sommerferien. Min hud er blevet skøn – uden jeg bliver stram i betrækket (som det faktisk var tilfældet da jeg brugte Clinique – tro det eller ej!)
  Så dette her virker.. med masser af MUMS-effekt:D
  Jeg ville også gerne have været med til arrangementet i Århus, men ØV.. hvis pengepungen ikke tillader det, så er det en anden sag :/ Forhåbentlig næste gang!

  26/08/2011
 • Nipuni Julie

  Hvis bare man ikke havde fødselsdag samme dag som beautyspace live. Jeg ville SÅ gerne med og lære en masse samt få sådan en lækker goodiebag med hjem 🙁 øv øv. Men håber der kommer flere af sådanne arrangementer.

  26/08/2011
 • Pernille Bølkov

  Murad`s produkter, er absolut et bekendskab værd, ” en gang prøvet og man vender altid tilbage” 🙂
  Tak Annette, for en super skøn artikel.

  Jeg håber alle får en super weekend 🙂

  26/08/2011
 • Spændende læsning, jeg kan godt lide den slags anmeldelser.

  26/08/2011
 • Lene

  Det er vi jo så bare nogle der kan gå og glæde os til! Vi ses i Århus!

  Kan i øvrigt også anbefale Pernilles bøger – SÅ inspirerende og tankevækkende i både stort og småt.

  26/08/2011
 • Tinna

  Stor fan af den skønne kvinde, hun har fået mig til at flytte nogle ting (kunne nu godt bruge hende igen til at flytte lidt fokus) ….interessant læsning – og ja, ville SÅ gerne med til dit Århus arrangement, men ved ikke lige om det lader sig gøre 😉

  26/08/2011
 • frk Clarins

  Hmmm. Interessant. Hvis en clinique-addict kan prøve noget andet, kan jeg vel også…måske i første omgang det dér Århus arrangement ;o)

  26/08/2011

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.