I LOVE IT – og nu er det din tur!

Ham Johan Bülow med lakridserne gjorde en vis goodiebag ekstra god under Beautyspace Live (og jo, der sker snart noget igen på den front). På onsdag er lakridsmanden aktuel med en sød lakrids overtrukket med hvid chokolade toppet med sødtsure bær. Noget, der vel også er en slags looooove? Jeg glæder mig i hvert fald…næsten lige så meget som til min kaffe i morgen tidlig, der skal drikkes i godt selskab med Ole H. Og det er nu, du kommer på banen. For hvad ville du tale om, spørge om eller bare sige i selskab med netop ham? Jeg pakker alle spørgsmål og ord i tasken og får (forhåbentlig) svar på de fleste.

SNUP TIPPET: Hvis du ikke har fået nok negleri de sidste par dage på bloggen, kan det være du har lyst til at hapse den nye udgave af ELLE. I min artikel THE CURE er der nemlig et par ekstra velafprøvede tricks til fingerspidserne. Men frem for alt får du en sjov trendbibel med i købet døbt Årgang 2012. Virkelig cool lavet. Reklameindslag slut.

Coming up: weekend-konkurrence, makeover & foto-session der ikke koster dig en krone, Ole-ord, føljeton på NuFace, CPH Fashion Week (backstage med bl.a. Søren H) og så siger jeg ikke mere.

25/01/2012
Lak love så det holder # 2
27/01/2012
Lady lak

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle, 1000 tak for jeres kommentarer og gode spørgsmål. Svar lander på bloggen i morgen tirsdag. Stor hilsen Anette

  30/01/2012
 • Ann-Marie

  Hej.. Er desværre nok lidt sen på den, men ville nu alligevel gerne have spurgt Ole om hvordan han har det med, at man lige nu kan købe hans produkter i Super best??? Jeg ønsker man kan købe fra hans hjemmeside i usa, og få de mange gaver der altid er :O)
  God weekend…

  28/01/2012
 • Louise T.

  Jeg er enig med Ragga – Lakrids B er en himmerigsmudfuld 😀

  Håber du får en rigtig dejlig kaffe-date med Mr. Ole H.

  Hils og sig tak for Black Currant Oil og Nurture Me – som jeg har fået i fordi-du-er-dejlig-gave af min fantastiske mand, der (åbenbart) har kigget mig over skulderen i min søgen efter noget til mine røde (som ser ud til at være en mild rosacea) kinder.
  Knus og tak 🙂

  28/01/2012
 • Først og fremmest må du hilse Ole og sige at jeg beundrer hans livssyn meget. Og så vil jeg gerne høre hvordan han holder den slanke linje uden at falde i! Hvad forkæler han sig med når det nu skal leve op til at være sund forkælelse? 😉

  28/01/2012
 • jeg ville nok spørge (hvis det ikke er alt for privat) om han tror på en gud. han virker nærmest lidt budistisk i sin fremtoning og mødet med mennesker (dette er altså positivt ment) eller hvor han dog får den fantastiske livsglæde fra- har han aldrig en “røv” dag, og hvad gør han så? og rigtig god fornøjelse med kaffen, er sikker på at det i komp. med ole H. må tanke ens glædesvitaminer op for en stund 🙂

  27/01/2012
 • Anette J

  Tror han på, at mørk chokolade er en skjult grønsag – som der står i det seneste ELLE?

  27/01/2012
 • Ditte H.

  Eeelsker Bulows lakrids – der er også en lakrids sirup af samme mærke, som er total vanedannende at hælde henover vanilleis …. Mmmmm ….

  Jeg ville spørge Ole H., hvad hans yndlingsret (spise) er, og spiser han ris og spaghetti? Hvad er hans yndlingsmotion? Hvor finder han ínspiration til udvikling af sine produkter? Hvad er det hotteste lige nu inde for hudpleje?
  Det er vist nogenlunde det, jeg ville spørge ham om 🙂

  God kaffe-slabberas i morgen ….. – og fortæl os alt! Ik’? 🙂

  27/01/2012
 • Jette

  Jeg blev for nylig lokket til at smage Bülows lakrids med alm. chokoladeovertræk. Det var en blandet smagsoplevelse – chokolade og lakrids skal efter min mening nyder hver for sig. Min farvorit er Bülows lakrids m/ chili – mums!

  Jeg ville spørge Ole om, hvad han gør for at holde fokus på det positive når livet er svært. Har hørt ham fortælle sin livshistorie, og det er ikke småting han har oplevet. Hvad har hjulpet ham derhen hvor han er nu?

  27/01/2012
 • Joan

  Vil da løbe hele vejen ned til kiosken – det er da et must-have det blad!

  27/01/2012
 • Lene

  LAKRIIIIIIDS denne vej tak! :O) Åh den lyder lækker!

  27/01/2012
 • Anette Scharling

  Jeg tænker også bare det var mig der skulle drikke kaffe med Ole!

  Jeg er viiiiild med ham – hans dejlige humør og hans super indstilling til livet!

  – Jeg har lige siden han var med i videon “dope” med PULS tænkt på hvorfor han valgte at sige ja?

  – Jeg vil også gerne vide hvad han synes om produkter som NuFace?

  God kaffetur Anette!

  27/01/2012
 • Nipuni Julie

  Jeg synes du skal tag mig med i tasken sammen med dine spørgsmål – hvor ville jeg dog elske at møde Ole ‘Guru’ Henriksen! Men nu hvor jeg bor her i Thailand for tiden, så må du gerne spørge ham om ikke han mangler en elev?

  27/01/2012
 • De spørgsmål jeg ville stille Ole er der allerede spurgt om, så jeg ser frem til svarene.

  Stort knus til jer begge. 🙂

  27/01/2012
 • Daniela Fraser

  TAK; jeg var så heldig at have spiste en af deres lakridser hver eneste dag i decmber
  (julekalender)
  -og NU savner jeg dem gevaldigt!
  XXX :-Daniela

  27/01/2012
 • lækker lakrids[mmmmmmmm]

  27/01/2012
 • JK

  Åh, Anette, hvor lyder det skønt med morgenkaffe med Ole.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvordan man gør porer mindre (eller får dem til at syne mindre).

  🙂

  27/01/2012
 • Sidse Pipi

  Hej Anette! Jeg vil bede dig hilse Ole fra mig, tænker stadig på den energi han frembragte ved at komme på besøg i min salon i Helsingør for år tilbage. Kunderne var ellevilde og i de to timer besøget varede,summede det vildeste liv og varme rundt i lokalet.
  Stort knus til Ole og dig.
  De kærligste hilsner fra Sidse

  27/01/2012
 • Diana

  Hej Anette,

  Det lyder som den hyggeligste kaffe-date du har i vente.

  Jeg ville spørge Ole om følgende:
  – Hvis du har haft en dårlig start på dagen eller mødt modgang, ”tænker” du dig så glad, så du fylder dit hoved med glade og positive tanker fremfor at blive i den triste sindstilstand?

  – Oplever du nogensinde en negativ reaktion på dit fantastiske humør og hvis ja, hvordan reagerer du?

  – Hvordan ser din hverdag typisk ud – finder du altid tid til motion?

  Hvis du med en tryllestav skulle gøre de danske kvinder lidt mere lækre ”the Hollywood-way” hvad synes du så de skulle gøre mere ud af? – kost, motion, make-up, hår, ansigtspleje?

  Hvad er der på din iPhone/iPod når du træner eller danser hjemme?

  Har du forslag til et skønhedsprodukt alle kvinder burde benytte?

  Nyd din kaffe Anette er sikker på I får den hyggeligste dag!

  27/01/2012
 • Frederikke

  Jeg havde den udsøgte fornøjelse at møde Ole (den vidunderlige lille fugl Fønix) til DBA. Hils ham og sig tak for den skønne kompliment han henrykkede mig med (de bedste kommer jo fra folk uden promiskuøse interesser i en), hils også Lawrence og sig at ham ville jeg gerne bruge en hel masse fritid sammen med. De sødeste to mennesker på denne planet 🙂

  27/01/2012
 • Tanya

  Jeg er med i koret af begejstrede Ole-fans! (og prøver at begrænse mig lidt på lakridsfronten).
  Jeg vil gerne bede dig spørge ham lidt om nogle af alle de behandlingsformer der efter sigende forbedrer hudens udseende en hel masse, hvad enten det er opstramning, udjævning af dybe porer eller rynkeudglatning. Hvad virker og hvad gør ikke? (Jeg er selv skeptisk over for iltbehandlinger, tør ikke rigtig frugtsyrepeelinger (er bange for rød, skællende hud i dagevis), osv. osv.)
  Giv ham en stoooor krammer (og få én igen)

  27/01/2012
 • Melder mig i koret af dem, der siger “BARE DET VAR MIG, der skulle drikke kaffe med Ole H!!”

  Han er en kæmpe inspiration til at vælge lykken. Også selvom livet giver smæk. For det gør det jo ind imellem.

  Jeg tror, jeg ville spørge lidt til, hvordan han transformerer de smæk, han får. Eller hvordan han sætter energien fra de smæk i bevægelse.

  Og så ville jeg give ham et kys på kinden!

  LOVE LOVE LOVE him! 🙂

  God fornøjelse, Anette!

  27/01/2012
 • Maria S

  Lækre lakridser og Ole H. Det lyder ikke som nogen dårlig weekend.

  Jeg kunne godt være lidt nysgerrig på, hvordan hans liv har ændret sig efter, at han solgte sit livsværk og nu i stedet er cheftamtam frem for ejer. Hvis det altså har ændret sig?

  Rigtig god weekend.

  27/01/2012
 • Kære alle,
  Har foreløbig noteret spm. om kost/uren hud, negative følelser i Ole-land, gode aften-ord inden sengetid, mest populære star-treatments,bog-projekt, formulerer han selv.
  @ Ragga – lakridsen er hermed pakket.
  @ Con9 – jep, det er vist en helt ok trio af en lørdagsstart.
  @ Mie – dobbelt op er godt.
  Mange hilsner Anette

  27/01/2012
 • Jeg vil gerne høre om Ole formulere (nogle af eller evt alle) sine produkter selv.

  Lakridserne ser syndig gode ud..
  God weekend!

  27/01/2012
 • Kira B.

  Jeg vandt et glas lakridser med chokoladesmag i pakkeleg, her til jul på jobbet…og da jeg kom hjem var jeg noget skeptisk, for chokolade er jo fantastisk…men sammen med lakrids?? – mine smagsløg var forvirrede!! Men men men chokolade og lakrids fungerede bare overraskende godt sammen.
  Jeg syntes Ole H skulle skrive en bog, dele ud af vejen til et godt liv med potimisme og deraf livskvalitet!!! For nok er han cremegud, men han er jo meget mere end det, han er jo sprængfyldt med energi og livskvalitet så det lyder ud af hver en ikke-synlig porre!!! En meget veltilpasset mand, der virkelig har fundet sig selv her i livet – og hvor kunne det være rart hvis det bredte sig til os andre!!

  27/01/2012
 • Mmmm, glæder mig på onsdag. Jeg synes, at du skal tage Lakrids B (dem med passionsfrugt) med til Ole. Ok, der måske lidt sukker i, men hvem kan sige nej til dem, de smager himmelsk.

  27/01/2012
 • Metteline

  Uhmmmm…Bülow-lakrids, I LOVE IT 😀 Og i kombi med kaffe og Ole H, så blir det vist ikke bedre..

  Helt ærligt, hvis jeg kom one-on-one med Ole, så ville jeg nok fritte ham om sladder om de kendis-mennesker, han har i salonen.. Og hvis det skulle være på den ‘pæne’ sladder-måde, så ville jeg nøjes med at spørge ham, hvilke behandlinger og produkter, der er mest populære blandt hans kendis-kunder 🙂 Hils ham mange gange og giv ham et kram fra mig, ik´? 🙂

  27/01/2012
 • Lakrids, kaffe og Ole.. hvad kan man så mere ønske sig? 🙂 Kan ikke lige komme på nogle intelligente spørgsmål til Ole; men jeg ville gerne fortælle ham, at jeg beundrer ham utroligt meget, fordi han lader til at have taget en bevidst beslutning om at ville se det positive i livet – og holder fast i dén beslutning! Go’ weekend til alle! 😉

  27/01/2012
 • Jeg tror, jeg er den eneste, jeg kender, som IKKE kan lide de der lakridser (alle varianter). Men Ole kan jeg godt lide 😉

  27/01/2012
 • Hvis jeg var så heldig at få lov at bruge tiden i selvskab med selveste hr. Henriksen ville jeg spørge;
  “Ole, jeg er vild med dit humør og din fantastisk udstråling. Du er en solstråle uanset hvornår man ser dig.
  Hvad siger du til dig selv om aftenen inden du går i seng og når du står op om morgenen som kan sætte dig i sådan en smuk sindstilstand? Please share, så en kvinde som jeg der har problemer med at forlade den lune dyne om morgenen, får lyst til at springe ud af sengen og omfavne den nye dag.”

  Og ligesom Mie ville jeg også spørge om lov til at give et rigtig jysk kram, i håbet om at energien ville smitte lidt af 😀

  RIGTIG god fornøjelse med hr. H

  27/01/2012
 • Jeg ville gøre rææætig meget for en kop kaf’ med Ole i dag, så jeg kunne få lidt af hans energi 🙂 At føle sig tyk, grim og uduelig burde være følelser, der ikke findes. Og gør de overhovedet det i Ole-land?

  27/01/2012
 • Mie

  Undskyld, jeg er blevet dobbelt. Ville åbenbart være helt sikker på, at du fik min besked til Hr. Henriksen 🙂

  27/01/2012
 • Mie

  Kære Anette,

  De der nye Bülowske lakridser de lyder meget meget vane dannende………..

  Hvis det nu er mig, der er så heldig at hænge ud med Monsieur Smiley Henriksen, så vil jeg sige. “Du er for mig et forbillede i at dele med din fortid. Være i nuet på en skøn, let og livsbekræftende måde. Når jeg tænker på dig, så tænker jeg livsglæde, kvalitet og troen på det gode i livet. Tak fordi du er dig!” Så vil jeg spørge, om jeg må give ham et kram. For her i Frankrig så rører vi ved hinanden på sådan en kys kys måde………….

  HELDIGE dig
  Må din weekend være skøn på den kærlige måde

  27/01/2012
 • Mie

  Kære Anette,

  De der nye Bülowske lakridser de lyder meget meget vane dannende………..

  Hvis det nu er mig, der er så heldig at hænge ud med Monsieur Smiley Henriksen, så vil jeg sige. “Du er for mig et forbillede i at dele med din fortid. Være i nuet på en skøn, let og livsbekræftende måde. Når jeg tænker på dig, så tænker jeg livsglæde, kvalitet og troen på det gode i livet. Tak fordi du er dig!” Så vil jeg spørge, om jeg må give ham et kram. For her i Frankrig så rører vi ved hinanden på sådan en kys kys måde………….

  HELDIGE dig
  Må din weekend være skøn på den kærlige måde

  27/01/2012
 • Pernille Larsen

  Gid det var mig, som skulle drikke kaffe med Hr. Ole 😉 Du må meget gerne spørge ham hvilken kost, han kan anbefale til en fedtet hud med mange urenheder? Jeg har hørt, det skulle hjælpe at droppe sukkeret, men findes der flere gode råd? 🙂

  27/01/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.