fbpx

I min taske

Jeg bruger en pæn sjat af min tid på at rejse. Mest på helt ueksotisk vis med DSB frem og tilbage mellem Jylland og København. Ture, der for mig fungerer som et kontor på skinner. Anderledes er det i bilen, hvor jeg bruger køretiden på at tømme hovedet og skråle højt til musikken eller tale højt med mig selv forud for foredrag. Hverken i bilen eller toget har jeg andet skønhedsgrej med end, hvad der allerede ligger i min taske (læbepomader, børste, tyggegummi). Hvis der skal flyves langt, tænker jeg straks uhhh-tør-hud-rescue og gør sådan her.

SNUP TIPPET: Jeg har glemt at tippe om verdens smukkeste silkesovebriller med indbygget, tørret lavendel. Ønsk dig dem, hvis du skal rejse langt.

@beautyspace på Instagram

19/03/2015
Presset til køb
23/03/2015
Lyt til Madonna, hvis du vil undgå tør hud

Kommentarer

 • Jeps 🙂

  22/03/2015
 • Hej Anette.

  Jeg har brugt C.R. Recovery fra pHformula i et år efterhånden og har sådan set været rigtig glad for det. Jeg har fået en mindre rød og sensitiv hud, synes jeg og også færre urenheder (men det kan være lidt svært at sige, fordi jeg stoppede med at bruge hormonspiral samtidig med jeg starede med at bruge pH formulas produkter og behnadlinger for et år siden. Spiralen var skyld i mange af mine bumser og urenheder).

  Mit spørgsmål til dig går på at jeg gerne vil stoppe med at bruge C.R. Recovery, men der står jo på beholderen; “Do not discontinue use during the professional pHformula skin resurfacing program.”
  Derfor ved jeg ikke om jeg bare kan stoppe med at bruge den fra den ene dag til den anden?
  Ud over at bruge C.R. Recovery får jeg også dybderensende behandlinger hver fjerde uge med pHformulas produkter. Jeg har ikke lyst til at fortælle behandleren jeg går hos at jeg gerne vil skifte til nogen andre produkter, derfor spørger jeg dig om du kan anbefale noget andet til min hud?
  Jeg tror måske at jeg har lidt samme hud som da du var omkring min alder, altså 25.

  Den er fedtet i T-zonen, med urenheder engang imellem, sensitiv på kinderne især og ellers så skriger den på mangel af fugt.

  Jeg har utrolig mange skønhedsprodukter derhjemme, mange af dem er stadig uåbnede og jeg kunne måske bruge nogen af dem jeg i forvejen har. Men hvilke ingredienser skal jeg kigge efter i serum og i dagcreme?

  Mvh Viola

  22/03/2015
 • @HeLene – 1000 tak for assistance. Beautyspace har verdens bedste læsere.

  @Marianne G – GODT du rykker i mig. Var det svar nok?

  Stor hilsen Anette

  22/03/2015
 • @HeLene. Tusind at for din hjælp- de svar kan jeg simpelhen ikke finde nogen steder. Rigtig god weekend. Vh Marianne

  21/03/2015
 • HeLene

  Mariannegylding jeg fandt dine svar i de tidligere blog indlæg =)

  Kopierer dem her:

  Anette Kristine Poulsen says: 20. March 2015 at 13:37

  @ Mindyourmakeup.dk – Det er Rønsbøls facemist med glycerin og B3 (den hedder fejlagtigt skintonic).

  @ Marianne Gylding – Serum før olie, og jo, når jeg er rigtig flittig så ført fugtspray, så serum, så en oliedråbe på hver kind og hele herligheden toppet med SPF-creme.

  Stor hilsen Anette

  Hilsen HeLene på detektiv humør i aften!

  21/03/2015
 • Uh altså Anette – jeg føler mig så overset. ;-)Vil du ikke nok svare på mine spørgsmål – stillede de samme i de sidste 2 indlæg ;-). Knus

  21/03/2015
 • CharlotteK

  Hmm, ingen gin tonics når man flyver….. øv!

  21/03/2015
 • @ Helle Rick – Hahahahaha. Altså hvor sjovt. Kigger lige på dit tastatur og kan se, at E er helt væk, og S og N på vej. Sidst sled jeg et tastatur op, så det var måske en idé.

  @ HeLene – Veksler mellem en fra Aveda og en fra Braun og en fra Mason Pearson ;o)

  Stor hilsen Anette

  21/03/2015
 • HeLene

  Hvilken børste har du i håndtasken?

  20/03/2015
 • Pernille Sparsø

  Spændt på at læse dit indlæg om beauty quick travel guide når linket bliver fixet!
  God idé med lavendelbriller. Har kilometervis lavendel i haven. Måske man selv kunne sy et par af slagsen? 😉
  Anette jeg synes at Balance Me håndcreme (den orange) er super effektiv, men jeg døjer virkelig med duften! Kan du anbefale et godt alternativ? Rigtig god weekend.

  20/03/2015
 • Helle Rick

  Hæ hæ, et sekund troede jeg du havde ekstra taster med i tasken af de bogstaver der slides mest 🙂

  Jeg bruger også tiden i bilen til at synge med og tømme hovedet før jeg kommer hjem.

  20/03/2015
 • Lækre sovebriller:-)

  20/03/2015
 • Dorthe

  Jeg er fan af denne slags indlæg, altid spændende at se hvad andre ikke kan leve uden på beauty-fronten. Hvad er det nu for en lipbalm den dér?

  I øvrigt fik jeg straks bestilt masken fra Holistic Silk efter du nævnte den i Børsen.
  Og wow jeg er fan – modtog den i lørdags og har sovet med den lige siden. Og ja, så er den jo virkelig bare pæn, blød og lækker. 🙂

  20/03/2015
 • Julie

  Kære Anette,

  Jeg ved godt, at du her på bloggen normalt taler mest om huden i ansigtet, men kan du for en kort bemærkning komme omkring huden på hænderne? Måske der ikke er den store forskel, men det vil jeg lade dig som eksperten afgøre. Jeg døjer nemlig med rigtig tørre hænder hele vinterhalvåret og mere til. Jeg smørrerer med al slags creme og ofte også med olie og det hjælper for en kort bemærkning, men problemet kommer jeg aldrig til livs. Jeg er tilmed begyndt at bruge fast sæbe, da jeg en gang har fået fortalt, at det, der gør de flydende sæber flydende er med til at ødelægge hudens barrier. Det hjælper lidt, men det er jo meget få steder ud over mit eget hjem, hvor der er en fast håndsæbe, og at man har lyst til at bruge. Hvad skal jeg gøre?

  Tusinde tak for en fantastisk blog, og altid god og saglig vidensdeling!

  / Julie

  20/03/2015
 • Jeg vil gerne se hvad du gør inden du flyver langt. Men jeg kan desværre ikke komme dertil ?

  20/03/2015
 • Det var en spændende artikel om female flying 🙂 jeg er stadig så vældig spændt på at høre hvad din favorit mist er ( med hyaleronsyre eller det andet du nævnte) og hvordan er det nu med serum? Før eller efter ansigtsolien? Knus herfra og ha en dejlig weekend

  20/03/2015
 • HeLene

  Elsker den her slags indlæg!

  men en link går forkert
  http://thecopenhagentraveler.com/beauty-travel-a-quick-gui%E2%80%A6/

  Elsker din malende måde at beskrive, jeg var helt med i både bilen og på toget når jeg læste!

  Jeg er også vildt med at rejse med småt men effektivt skønheds bagage så jeg kikker ind igen når linket funker, da jeg tror det handler om sådan noget.

  Jeg er oplært af Allure i 90:erne men nu er jeg gået over til Alluring-Anette P

  20/03/2015