fbpx

If you can dream it…

Aftensmaden er der sørget for. Foto AKP

Aftensmaden er der sørget for. Foto AKP

Nogle gange glemmer jeg, at beautyspace.dk også er født som en rejseblog. I dag bliver det vist mest en drømmeblog. For det er november og mørkt og har regnet så længe, jeg kan huske. Derfor vil jeg tilbage til den plet på jorden, som hører til verdens smukkeste (mangler bare 4 x 7.500 kr. til flysæder). For at rejse til Seychellerne kræver ikke bare 12 timers fly-tålmodighed fra København til hovedøen Mahé, men også et velpolstret kreditkort som vigtigste bagage. Til gengæld handler alt om nuet, for den lokale livsfilosofi tomorrow never comes smitter – sikkert fordi øerne hører til verdens mest velsignede med en skønhed så påtrængende, at de fleste bare overgiver sig. Godt hjulpet af luftens 31 plusgrader og havvandets 29.

OG så er Seychellerne i øvrigt HELT fremme i spa-skoene – mere om 2010 spa-tendenserne i næste uge (som ikke kræver en flybillet, men kan afprøves både i  København, Århus, Frederikshavn og Vejle)

SNUP TIPPET: Alt behøver ikke at være dyrt på Seychellerne. Faktisk er det sjovere og mere originalt, når det ikke er. Jeg fik uundværlige budgettips af en veninde, som har boet på øerne i syv år. Et must er bl.a. de enkle, hyggelige guesthouses direkte på stranden, som koster mellem 350-750 kr. pr. person (fx Augerine Guest House på Beau Vallon), ligesom busserne fungerer fint (i hvert fald på hovedøen) – alternativt lejer Marcello Roussel (Exotic Cars) mini-biler ud til ca. 1500 kr. om ugen.

Hvor ligger DIN drømmedestination ( fortæl på  www.beautyspace.dk) ?  

Det enkle liv

Det enkle liv

Jagten på de bedste kokosnødder

Jagten på de bedste kokosnødder

11/11/2009
Supermodeller
13/11/2009
Gør som de professionelle – eller lur et par staldtips af

Kommentarer

  • Jeg drømmer om en familieferie til Dubai. Ikke at jeg kunne tænke mig at opholde mig i en storby med to mindre børn i dagevis. Men lige i to dage og så resten af ferien på et resort helt ned til havet en times tid fra Dubai. Skønne temperaturer, lækkert vand og kun 6 timers flyvetur fra DK. 🙂

    20/11/2009
  • Joan

    Sig lige til hvis du får plads til en blind passager i bagagen….

    12/11/2009