fbpx

Ikke ét ord om Roskilde

I min familie er vi ikke typen, der ligner hinanden. Faktisk tror jeg slet ikke min søster er familie. Hun har altid holdt fest frem for at lave lektier, er stadig typen der konsekvent går sidst, for ikke at gå glip af noget (jeg planlægger derimod altid mine exitmuligheder). Hun har hængt ud på festivaler, siden hun blev konfirmeret og er selvfølgelig også efterskole/højskoletypen. Hende, der spillede guitar, når vi andre gik om juletræet. Nu er der så Roskilde igen, og alle blogger om beauty-festival-lister og festival-fashion outfits á la Kate Moss, mens jeg storfryder mig over ikke at ha’ billet. Det absolut eneste, du får senere i dag bliver en festival-shampoo (med mere selvfølgelig), fordi hende her har efterlyst en vind-og-vask-konkurrence til øverst oppe.

SNUP TENDENSEN: Næh du. Jeg er mere St. Tropez-typen, der drømmer mig væk i Alber Elbaz optegnede Lanvin-univers fra i forgårs eller Diors nye Eau Délice-kampagne her (den duft er SÅ fin – hold øje med iPad-versionen af Beautyspace). Og se så i øvrigt old-school rollerball lip glossen fra Lauder, som fluks i går sendte en fra Instagram tilbage i 8.klasse. Læberne bliver vitterlig kølige og bløde, mens turen går ned af memory lane. I det hele taget fortsætter læbefesten, hvor MAC i begyndelsen af august kommer med en cremet glosslæbestift døbt So Supreme.

NB: Fik jeg sagt, at min søster er den sjoveste og bedste i verden og også hende, man ALTID kan regne med.

@Beautyspace på Instagram

02/07/2013
Undskyld!
03/07/2013
Vind og vask

Kommentarer

 • Tinna

  Jeg tror faktisk det er sådan i de fleste familier ….husker nu altså, at du også godt kan feste igennem – eller er jeg helt gal på den 😉 Sjovt nok er det dig og ikke din søster jeg mødte for mange år siden …..skyggesider bum bum ……jeg har vist en fest med søster Lene tilgode – og jeg lukker og slukker gerne, men men jeg har nu altid lavet mine lektier – flinkeskolen ..uuuhhhh!
  Anette ses vi ikke til Prince på Skanderborg….det har jeg taget som en selvfølge – tror du vil elske det, stemningen er fantastisk …kom nu let´s party KISS <3

  05/07/2013
 • Marie Rasmussen

  Kom og fest med Anette. Kom og rock under bøgen med os andre tosser. Du bor jo ikke så langt væk – du kan jo bare køre hjem og putte bagefter. Thomas Helmig går på lige før Prince – han er da okay at varme op til “Det er midnat nu i europa” tra la la …
  Kom frisk 🙂

  04/07/2013
 • @ Marina – SÅ ved du, hvad det er jeg snakker om. Det gør jeg jo faktisk til gengæld ikke selv, da jeg aldrig har været på nogen festival.

  @ Jette V – åhhh St. Tropez. Hils dernede.

  @ Mette G – Så det KAN vende…de her rollerballs klistrer ikke. I promise.

  @ Dorte – enig. Vig kan ikke tælle. Det gør Bakkefesten/og Visefestivalen i Brædstrup heller ikke (og DA var jeg som teenager).

  @ Birgitte B – ja, jeg forstår det ikke ;o)

  @ Sanne – de her er virkelig fine.

  @ Henriette – Godt jeg er ude af skabet. Er jo langt fra alene, kan jeg se.

  @ Lise – Enig! Uden skubberi og andet klammeri.

  @ Carla – HA. Roskildesyge!

  @ Charlotte K – jeg har udtjent min værnepligt på et liggeunderlag. Endda i flere måneder i træk.

  @ Lene – så det du prøver at sige er, at du er sådan en hygge-festivals-type? Du ville nok ikke være til at slæbe hjem fra Roskilde.

  @ Linda – Jahhhh.

  @ Birgitte – Fortæl ?!?!

  @ Marie – Åh Smukfest. Jeg ved jo, Prince kommer og ham har jeg en svaghed for. What to do?

  Stor hilsen Anette

  04/07/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg er til fest og ballade og festival. Smukfest naturligvis. Den får en over nakken med både drinks, ulækre toiletter og alt for lidt solcreme. Og så pludselig vender hverdagen tilbage og så skal der renses gud og bruges cremer og lakker. Selv om de 40 år nærmer sig med faretruende hastighed, mener jeg ikke at det ene udelukker det andet 🙂

  03/07/2013
 • Birgitte

  Kender også din søster som festaben….. Og er nok lidt på begges hold

  03/07/2013
 • Lene

  Tak søde Søs – tror jeg nok! 😉

  Men hallo hvorfor er det kun dine medsammensvorne der svarer på indlægget??? Du må da have bare to læsere der er på mit hold??? 😉

  Men vil godt pointere at Roskilde aldrig rigtig har trukket i mig. Midtfyns for ca100 år siden og nu Jelling og Skanderborg. Er vokset fra at ville sove der…..

  PS min søster er nu også meget sjov og når hun ENDELIG gir den gas er der grinemateriale til flere år (nævner i flæng orm og hukommelsestab)

  03/07/2013
 • Linda Juul Petersen

  Helt enig i det med din søster…!

  03/07/2013
 • CharlotteK

  Anette, du er ikke alene – jeg tror også det hænger sammen med det at være storesøster. Festivaler er heller ikke mig, næh, du, giv mig luksus og en god seng at sove i – ikke mudder og liggeunderlag:-)

  03/07/2013
 • Hehe – Roskilde er i min verden noget der kommer lige før “syge” og ikke noget jeg betaler i dyre domme for!:) Nej, så hellere en ny libgloss og en tur til Nice. Oh yes!:)

  03/07/2013
 • Ha ha… måske vi skal lave en forening for oprettelse at Roskilde på Luksusmanér. Jeg gad godt alt musikken, men vil heller have ordentligt mad, rene toiletter og ingen “dopede” folk, der skubber…:)

  03/07/2013
 • Henriette

  Helt klart på dit hold!!Hellere en tur til Californien eller Spanien end festival!!
  Flotte farver på lip gloss og lipstick, de må prøves 🙂

  03/07/2013
 • Tag mig med! Jeg kan absolut heller ikke se mig selv på Roskilde. De der glosser, det må være 7. Kl. I 77. Hold da op, måske man sku prøve igen. Jeg husker bare at de flød ud, så man tørrrede sig om munden hele tiden og blev lettere hudløs! Men det kan jo være forbedret nu. 🙂

  03/07/2013
 • Har arbejdet på Roskilde Festival i mine unge dage – nu er jeg sgu blevet for magelig 😉 Det gibber dog lig som også @MetteG skriver, og festaben er også på retur (selv om den kom frem lørdag til en 40-års fest, hvor jeg ‘holdt ud’ til kl. 04 om morgenen)

  03/07/2013
 • Dorte Daugaard

  jeg melder mig også under fanerne 🙂 Har faktisk aldrig været på festival andet end en enkelt dag i Vig, og det tæller jo dårligt 🙂

  Jeg vil meget hellere sidde hjemme og læse blog om beauty 🙂

  Men jeg har ofte følt mig misundelig over dem, der var gode til sådan noget 🙂

  03/07/2013
 • MetteG.

  Jeg elsker – eller skal måske sige elskede – festivaler og har været af sted en million gange. Første gang i 84 som 14-årig. Men de sidste gange jeg var af sted tænkte jeg mere på ubehaget ved snavset, toiletforhold og trængslen end på den fede musik. Så besluttede jeg at holde op. Det gibber altid lidt i mig når festivalsæsonen begynder men jeg savner det ikke! Og festaben er i det hele taget pakket noget væk. Ikke af tvang men jeg fordi jeg værdsætter andre ting i dag.

  Mht lipglossen med roll on så har jeg hat rigtig mange af dem – ofte med en eller anden lettere klistret konsistens og syntetisk smag af fersken eller jordbær. Ikke rart men mon ikke de i dag er blevet opdateret og bare er lækre?

  03/07/2013
 • Jette V

  Ååhh, sikke da en lettelse at jeg ikke er den eneste med et ‘planlæg exit’gen… jeg er ligesom mere tilstede og nærværende når jeg ved, at klokken dét og dét kan jeg trække mig. Kan godt lide at være på, men nyder ligeså meget at trække mig helt (HELT) tilbage.

  Har i øvrigt en 21-årig datter med et udtalt festabe-gen, som jeg simpelthen ikke ved, hvor hun har fra… Det kommer ihvertfald ikke fra hendes forældre…

  (Tager apropos til St Tropez om 14 dage – og HAR pakket solcremen 🙂 )

  03/07/2013
 • Er helt klart på dit hold, Anette. Har været af sted på Roskilde tre (eller fire?) gange som samarit. Kunne aldrig drømme om at skulle af sted som almindelig festivaldetager. Tog kun derover for de faglige udfordringer, men dem sørge de stive starutter til gengæld også for, at der er nok af 🙂

  03/07/2013

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!