fbpx

Ikke råd til Chanel?

Afdæmpede smokey eyes som alle selv kan lave...

Afdæmpede smokey eyes som alle selv kan lave...

Hvis du drømmer om smokey eyes fra Chanel, men har brugt pengene på noget andet, så er det mere end godt at kende til Bourjois (som er Chanels prisbevidste kusine). Normalt vil makeupartisternes råd være at finde en helt mørk øjenskygge til de tågede ’smokey eyes’, hvor der skal tænkes på en røgring, når farven lægges på hele øjenlåget (men med ekstra intensitet ved vippekanten). Lyder det som for meget eller bare noget, der kræver øvelse, så tjek de nye pædagogiske Effet Smoky Eye Pencils ud, hvor du først slår farvestregen på øjenlåget i grøn, brun, lilla eller sort og derefter toner let ud med blyantens skumpude.

SNUP TIPPET: Bourjois’ blyant til de vampede øjne koster 69 kr., og har du penge i overskud, så spørg efter en mini-demo af 1001 Lashes Mascara (til 119 kr.), som visuelt kan et trick, så det ser ud som om, vipperne bliver meget længere og kraftigere, end virkeligheden har forudbestemt.

Foto: Bourjois

Foto: Bourjois

02/11/2009
Nail it
04/11/2009
Herregodt

Kommentarer

 • Tinna

  1000 tak Anette … vi arbejder videre med det 🙂

  19/11/2009
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Tinna,
  Bourjois finder du i Magasin…og mht. øjenpaltter så er Bobbi Brown genial, fordi du lave din egen palette afstemt efter dine faver (eller i tilfældet her din datters). Netop nu er Estee Lauder en anden mulighed, fordi de har virkelig prisgode paletter med masser af guf. God fornøjelse. kh Anette

  18/11/2009
 • Tinna

  Kan du hjælpe med hvor 1001 Lashes Mascara kan købes – havde tænkt den som adventsgave til pigerne …
  Så lige et andet spørgsmål som du måske kan hjælpe med – ved du hvor jeg kan finde en make-up palette med en masse forskellige farver, det er igen til Sofie….
  Tak 🙂

  17/11/2009
 • Anette Kristine Poulsen

  JA – én blyant…du skal bare vælge farven :o) God arbejdslyst.

  07/11/2009
 • susanne

  Hold da op hvor er det lækkert
  skal man bare købe en blyant for at blive så lækker ?
  Så må jeg ha en blyantpen ?

  06/11/2009