Ingrediensen alle taler om

Rigtig gættet. Det er hyaluronsyre, som efterhånden er i alt. Nu også – kunne jeg se i London – i alt fra makeup til hånd- og kropsprodukter. Sukkerstoffet hyaluron er en skattet hudplejeingrediens på grund af en særlig god evne til at tiltrække og binde fugt i huden. Og med papirerne i orden. Men der er tale om ren kosmetik, siger enkelte hudeksperter med henvisning til, at hyaluronsyremolekylerne er så store, så de ikke kan trænge igennem huden, men bare vil tiltrække fugt i overfladen (hey, works for me). Enkelte producenter hævder at have fundet koden til rent faktisk at få hyaluronsyre ned i huden. Her vil jeg anbefale at læne sig op af forfatter og kirurg Arthur Perry, som fastslår, at molekyler med en vægt på 500 Daltons eller mere ikke kan absorberes. De fleste hyaluronsyremolekyler i hudpleje vejer mellem 10.000 og 10 millioner Daltons. Så spørg til vægten, hvis du vil nørde. Af stoffer der kan absorberes, hører bl.a. glykolsyre, C- og A-vitamin. Alt sammen noget der ikke ændrer på, at hyaluronsyre for mig er en hurra-ingrediens. Makeup eller ej.

HURRA – Beautyspace vokser, og jeg er glad som i vildt glad. Og derfor trækker jeg i morgen 5 beauty-godte-pose-vindere til hver en værdi af 1000 kr. fra Beautyspace’ abonnementsliste HER. Hvis du ikke allerede er på, kommer du det HER, og det er selvfølgelig gratis.

17/09/2014
Lyver de?
19/09/2014
Husk hvem chefen er

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stina – Åh jeg beklager, men jeg kan ikke give dig et ordentligt svar. Hvis du hooker op på FB med nogle af de gode makeupartister (Mina Ingerslev, Sine Ginsborg osv., så kan de måske svare). Har ikke haft held til at finde ud af det.
  Sorry.

  KH Anette

  24/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rie – Send mig gerne en mail, hvis ok – så kan vi tage den der.

  @ Vesna – Det er også et godt produkt!

  Stor hilsen Anette

  24/09/2014
 • Vesna Barbu

  Tillykke Anette , ja det er velfortjent <3
  Jeg bruger for tiden en serum fra Wellmaxx som er fyldt med hyaluronsyre, har faktisk købt den over nettet fra Tyskland hvor mærket stammer fra 🙂 Det bliver surt og dyrt med de nye skatte regler om net handel 🙂

  20/09/2014
 • Rie

  Tænkte bare på hvor mange der følger bloggen. Tilmeldte mail adresser??
  Rigtig god weekend.

  19/09/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette Guldberg – Fordi noget kun virker i overfladen kan effekten jo være super fin, og jeg er helt enig. Hyaluronsyre har papirerne i orden for at kunne tiltrække og binde fugt.

  @ Jette Berg – HAN gør det jo godt, og hvis det virker for dig, så …

  @ Stina – Jeg giver spørgsmålet videre til Kenneth Adelhardt, som jeg taler med i weekenden. Du hører nærmere.

  @ Mads – Jeg tager over til Lancer om 1 måned, og SÅ skal der komme nyt.

  @ Rie – Ja da, vil have kliks, besøg eller sidehenvisninger?

  Stor hilsen Anette

  19/09/2014
 • Pia Trampedach

  Lyder godt 🙂

  19/09/2014
 • Pia Trampedach

  Lyder spændende :-):-)

  19/09/2014
 • 1000 tak for jeres ord, kommentarer og spørgsmål. Jeg vender tilbage i løbet af weekenden, da jeg er væk fra min stol i dag. Håber OK. KH Anette

  19/09/2014
 • Malene B

  Tillykke 🙂
  Kan godt forstå du er populær – din blog er eminent 😀
  God weekend!

  19/09/2014
 • Pia hvenegaard

  Til lykke Anette vokseværk på den gode måde.

  19/09/2014
 • h Jensen

  Det eneste minus ved at Beautyspace vokser er at det bliver sværere at vinde. 😉
  Tillykke trods alt 🙂

  19/09/2014
 • Rie

  Vokseværk, det lyder jo dejligt… Må man spørge hvor mange der følger dig?
  Er vild med din blog <3

  18/09/2014
 • Helle Andersen

  Stort tillykke med vokseværket, det er så velfortjent.
  Knus

  18/09/2014
 • Susanne nielsen

  Uh det lyder spændende

  18/09/2014
 • Mads

  Hurra for hyaluron – og for Beautyspace! 🙂
  Er der forresten noget nyt om kaffe og kortisol?

  18/09/2014
 • marianne s

  Selvfølgelig skal vi fejre, at det virker når vi anbefaler dine tips (0g tricks) Alle vil ind og læse NYT på bloggen og tilmelder sig hurtigt. Så er snakken i middagspausen efterhånden også blevet et fælles emne 🙂 (NU OM GODTEPOSER) bedste hilsener fra Marianne

  18/09/2014
 • Stina

  Kære Anette

  Først og fremmest tak for en flot, informativ og underholdende blog, som jeg gæster dagligt.

  Jeg har et spørgsmål og det kan godt være at det falder en lille smule udenfor dit kompetenceområde, men jeg starter som regel på Beautyspace, når jeg har skønhedsrelaterede spørgsmål og derfor denne mail.

  Jeg bor i en lejlighed, som er meget stor men også meget gammel og derfor kun indeholder et (mikro-)badeværelse. Med to teenagesønner (som bader, føner, styler og poser foran spejlet) er der efterhånden blevet lidt trængt på førnævnte badeværelse om morgenen (hvis man overhovedet er så heldig at komme ind).

  Jeg har derfor besluttet at indrette mit eget hellige make-up sted i soveværelset – med ro og plads til at hygge med morgenmakeuppen (og kaffe). Men for at kunne lægge gode skygger har jeg brug for godt lys, og nu kommer spørgsmålet, som du måske kan bringe videre til alle de kloge make-up mennesker, du kender: Hvordan laver man god belysning ved et makeup spejl? Hvor skal lampen/lamperne placeres? Hvor mange watt er ideelt? Er der andre tips og tricks, som jeg kan gøre brug af, når jeg indretter min perfekte make-up krog?

  Jeg foretrækker altid at lægge make-up i dagslys, men det næste halve års (vinter-)tid er det jo ikke rigtig realistisk.

  Jeg håber meget, at du (og/eller beautyspace læsere) har gode råd til mig.

  KH Stina

  18/09/2014
 • Jeg tænker lidt at det da kan være at de en dag kan trænge ned. Jeg mener, engang troede vi jo jorden var flad. Så who knows!?

  Also, lækkert med en lille konkurrence 🙂 Jeg har været med på nyhedsbrevet for ageees. 🙂

  18/09/2014
 • TILLYKKE Anette, det er velfortjent.

  Jeg forstår godt Beautyspace vokser !

  Jeg kan jo umuligt være den eneste der er afhængig. 🙂

  Beauty-godte-poser. Sounds great:)

  18/09/2014
 • Jette Berg

  Tabte desværre noget i mailen

  18/09/2014
 • Jette Berg

  Har i mange år brugt Ole Henriksen, men bør måske prøve noget nyt?
  Er 55 år og har normal/tør hud uden de store problemer (undtaget de uundgåelige rynker

  18/09/2014
 • Miyuki Sakamoto

  En godtroserhvervelse lyder spændende at vinde.

  18/09/2014
 • @ Berit – Vi kommer til at se endnu mere med hyaluronsyre fordi det lyder og smager af ‘virkning’.

  @ Cecilie – Jeg har ikke set tilstrækkelig dokumentation for, at det virker. Men du har ret, og hyaluron findes også som drikkeligt kosttilskud.

  @ Sanne – ;o)

  Stor hilsen Anette

  18/09/2014
 • lene

  Tillykke med et større beautyspace!
  Love it!
  Jeg bruger glycerol som tilsats i min tonic for at fugtbooste, men skal måske på jagt efter noget hyaloron at bolstre mig med 🙂
  Tak for altid sjove OG nyttige blogindlæg, som jeg altid kaster mig over!

  18/09/2014
 • Anja

  Tænk…. hvis jeg skulle være så heldig at vinde…. 😉

  18/09/2014
 • Sisi

  Ja der blir godt nok snakket meget om hyaluronsyre allevegne, plus en masse andre mirakelingredienser, og jeg synes nogle gange jeg bliver mere forvirret end klog, jo mere jeg læser/hører. Men dine indlæg plejer at være klar besked, som jeg kan hitte rede i – så tak for det! 🙂 Måske er det én af grundene til at Beautyspace vokser – og tillykke med det i øvrigt! Krydser fingre for en godtepose, men bloggen er en godtepose i sig selv hehe

  18/09/2014
 • MetteGuldberg

  Det er muligt, at molekylerne er for store til at trænge ned i huden. Men det må gælde for andre, for jeg har kunne konstatere en synlig forskel – og det har andre også kommenteret på – i de perioder hvor jeg bruger produkter med meget hyaloron (Eucerins serie har især været mærkbar).

  18/09/2014
 • Louise T.

  Fugt er vel fugt? Jeg tænker, at det giver effekt i en eller anden form uanset 😉

  18/09/2014
 • Karina Paulsen

  Ønsker mig helt sikkert en godtepose fra Beautyspace 🙂
  Nyder forøvrigt min M2 serum og Neo Stem 🙂

  18/09/2014
 • kiss Jacob

  Tak for nyttig info….Altid spændende læsning Anette….

  18/09/2014
 • Maiken C

  Åhh, sådan en godtepose ville være dejlig at vinde 🙂 🙂

  18/09/2014
 • Anja

  Jeg venter spændt. Jeg læser altid din blog. Jeg bruger selv drugstore produkter. Jeg er 41 men får tit at vide jeg ser yngre ud. Så et eller andet må jeg gøre rigtigt☺

  18/09/2014
 • Anne H

  Det lyder meget fristende med en godtepose:) Håber…

  18/09/2014
 • Ann

  Tænk hvis man vinder 😉
  xxx

  18/09/2014
 • lykke tøfnæd

  Uhh godter! Jeg vil forkæles i min eksamens stress:-) Jeg krydser alt hvad der kan krydses..

  18/09/2014
 • Godtepose, jeg krydser fingre. Kan snart ikke huske hvor mange år jeg har været tilmeldt, og fan! 🙂

  18/09/2014
 • Jeg har købt noget hyaloronsyre i pilleform i Tyskland. Er ikke begyndt på det endnu og tænker: Tror du det virker i pilleform? Og ville det være dumt at spise når man ammer?

  18/09/2014
 • Det lyder spændende. Glæder mig til at se hvad der kommer på markedet og evt nørde lidt 😉

  18/09/2014