fbpx

Insta-love og fristende klik

Med hurtige klik fik jeg i sidste uge købt lidt for heftigt ind i den virtuelle butik her. For jeg har en svaghed for miniaturedufte, og her har de dem alle. Da jeg så stod der (i et i øvrigt splinternyt beauty-slaraffenland) fem-minutter-i-flyveafgang fik jeg øje på herligheden her. Hvor smart er det lige? Engangsbørster til mascara-test. Det burde være et must for alle, der sælger mascaraer.

Og det er så her, der sniger sig en lille ekstra pointe ind. For selvom blogging er hurtigt, så giver Instagram alle en let mulighed for at mikroblogge lynhurtigt med ’instant’ uundværligheder og indtryk. I billeder med ganske få (og forhåbentlig) rammende ord.

SNUP TIPPET: Det sidste nye på den sociale lystavle er Snapchat, som jeg ganske enkelt ikke fatter meningen med. Man sender et billede, som modtageren så har 10 sekunder til at se, inden det sletter sig selv. Why? Udover at jeg kan komme i tanke om et par personer, for hvem den tjeneste havde være nyttig, er det så bare mig, der er for langsom? Instagram derimod holder, og jeg håber, vi ses på @beautyspace.

02/06/2013
Intet er helt det samme bagefter
04/06/2013
Derfor skal du ikke gå i seng med silikonerne

Kommentarer

 • Snapchat er vel nyttigt hvis man vil sende nøgenbilleder. Hæ hæ! 🙂

  04/06/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Berit C – det har du helt ret i. Men….man kunne jo evt. lave dobbeltbørster.

  @ Anne Aller – det gør det. Engangsbørsterne har jeg set før (husker bare ikke hvor).

  Stor hilsen Anette

  04/06/2013
 • Anne Allers

  Det er virkelig smart fundet på¡ Gad vide, om det findes andre steder end i lufthavnen – ville elske at kunne “teste” børsten inden køb af en ny mascara.

  03/06/2013
 • Det er da super fedt med nogle små mascara-prøver. Men ofte er det jo samspillet mellem børste og mascara der er afgørende. Så der skulle da produceres mange børster. Men kunne da være fedt.
  Og så kan jeg da ikke se fidusen i, at man kun kan se et billede i 10 sekunder – det er da kedeligt! 🙁

  03/06/2013
 • @ Lise – det er ikke sjovt det med de hurtige, der kan få mere (jo, det er).

  @ Birgitte B – lige så overvældende fabelagtigt det er, lige så ‘too much’ kan det også føles.

  @ Lene Nehlsen – uha, så er Københavns Lufthavn et farligt sted for dig. Spændende med din nye virksomhed.

  @ Simone – det er nemlig genialt på den betænksomme måde.

  Stor hilsen Anette

  03/06/2013
 • Det er jo virkelig genialt det der! Jeg har i hvert fald ofte haft brug for at prøve en mascara – og hvis man kan det i butikken, så gør man det jo ikke rigtig. Man ved jo ikke, hvor mange der har prøvet den før, og hvad de evt. har haft med øjnene 🙂

  03/06/2013
 • Hehe… Det er nok en del af tendensen med at tingene ikke skal være så tilgængelige… A la limited Editions og hemmelige butikker.. Hvis det giver mening..?

  Nå men mini-dufte???? Jeg tør ikke bevæge mig derind… Søger altid på Ebay efter “sampler” “tester” “travel” og “miniature” i parfume-kategorien… Jeg er dybt afhængig af dufte, og kan ikke engang beslutte for om jeg skal købe, ved at besøge Matas for et tester-sprøjt. Der skal testes maaange gange 😉 Jeg er seriøst en duft-nørd (deraf mit nystartede firma DuftVerket haha)

  03/06/2013
 • åh mand, jeg forsømmer også min blog på baggrund af Instagram. Det er bare så meget… nu 😉

  03/06/2013
 • Lise

  ha ha – det må være noget med at … de hurtige får mere…
  Men ja – jeg fatter det heller ikke – hvis det er flot, godt eller anvendeligt, så lad det dog være tilgængeligt all-time…

  03/06/2013