Jamen det er jo ingen alder, Anette

Om lidt fylder prins Henrik 80 år. Firs år! ”Det er jo INGEN alder”, sagde Ole Henriksen til mig for ikke så længe siden i telefonen. Det var nu ikke prins Henrik, han talte om, men en 80-årig kvinde, han kender – én, der var begyndt at slække lidt på det med bevægelse og energi-givende kost.  Og det er for tåbeligt, mente Ole. For 80 er jo ingen alder, som han sagde.

Sagen er da også, at vi holder længere. Og udover de hudforbedrende (og forlængende) ingredienser, som det betaler sig at holde øje med (Ole Henriksen er især vild med smørbar A-vitamin, frugtsyrer og C-vitamin), så tror jeg på havet som fremtidens skønhedsapotek med evnerne fra især alger og tang til at kaste ro og beskyttelse af sig. Noget, vi vender tilbage til.

SNUP TIPPET: Jeg har fået en del mails vedr. mine favorit-kosttilskud, og dem skal du få, men først får du et billede af Oles. Jeg var nemlig heldig at få lov til at gå i hans skuffer under et tidligere LA-besøg hos ham.

NB: Jeg ved godt, at jeg ser overdrevet, kunstig glad ud på det foto. Sorry. Men hvad er den vigtigste ting, der giver dig følelsen af … ohhh yes, hvis jeg bliver ved med det her, så holder jeg længere på den gode måde ?

@Beautyspace på INSTAGRAM

06/06/2014
Sidespring du ikke fortryder
10/06/2014
Den kan vel nærmest redde dit parforhold

Kommentarer

 • Bente Hansen

  Hvor kan jeg købe Whole Foods Vitamin E + Q10, C, Beta Karoten m.m.

  11/06/2014
 • Anette
  Tager du alle de forskellige kosttilskud? Det er da omfattende. Ved sgu ikke rigtigt om jeg har den store tiltro. Har du skrevet et indlæg om det?

  Anne

  10/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Mange tak fordi I deler – lige fra alenetiden @helle A og synet af hav @Karoline (jeg er selv DRAGET af hav) og Imedeen @Charlotte K.

  @ Tina H – Ham vil jeg tjekke noget mere ud.

  @ Gitte S – Nemlig. Og det er faktisk også noget, den gode Ole gør en del i. Det med at kunne grine af sig selv.

  @ Inge – Vi spør’ ham.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Lene Jespersen – God kombi, er jeg sikker på.

  @ Lovisen – Det er morsomt med de knæ…du hører fra mig.

  @ Janie – Jeg tror netop på, at skjuleri får en til at se krampagtig ud eller ‘trying too hard’-agtig.

  @ Dorthe V – Har sendt dig en separat mail, men hvor er det ærgeligt, når noget ikke kan tåles.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2014
 • Helle Andersen

  Daglig meditation, alenetid og træer. Hvis jeg mentalt er lidt ude af balance, er en tur i skoven eller parken, den allerbedste kur. De der kæmpe træer, de har en ro som forplanter sig i mig.

  10/06/2014
 • Karoline

  En tur i havet. Og lange gåture ved vandet. Gerne om efteråret – det er ren sjæleterapi for mig, sådan at blive rusket igennem af vinden med lækker musik i ørerne!

  10/06/2014
 • Så skønt et foto af du og Ole:-)

  For mig er sundhed at trives med sig selv på alle livets felter: fysisk,mentalt,socialt osv.

  Og så synes jeg læge Carsten Vagn-Hansen har ret i utroligt mange ting hvad angår sundhed: http://www.radiodoktoren.dk

  Og ja 80 år er ingen alder hvis man er åndfrisk, rimelig sund og trives i livet.

  Tina
  Team Hoffbeck Blog

  10/06/2014
 • CharlotteK

  Motion, sund mad og imedeen

  10/06/2014
 • Gitte Salling

  Det er at være glad for livet,- og være positiv indstillet. Derudover skal man altså grine rigtig meget hver dag. Osse af sig selv.

  10/06/2014
 • Dorthe V

  Hej Anette,

  Jeg har prøvet den fantastiske M2 vippeserum og efter 3 dage måtte jeg stoppe. Der kom en rød stribe på øjenlåget og det sved – øv!

  Hilsen Dorthe

  10/06/2014
 • Inge

  Synes helt sikker du skal spørge Ole om knæøvelser – ku’ godt bruge nogle go’e nogen af slagsen! Mine knæ er bestemt heller ikke hvad de har været… :-/

  10/06/2014
 • Jeg synes ikke det handler om at skjule sin alder, den er der jo over hele kroppen. Det handler om at være sund og se sund ud.

  Det betyder motion og sund kost. For mig er det som virker bedst på min hud masser af frugt og grønt og så selvfølgelig en creme som fugtmætter huden.

  ILYG

  10/06/2014
 • lovisen

  Ja du må meget gerne spørge. Synes egentlig benene er ok, da cyklen er mit transportmiddel, så de bruges meget. Men de knæ afslører altså virkelig ens alder.. 🙂

  10/06/2014
 • Lene Jespersen

  Jeg har tænkt mig at blive gammel.. Så jeg fortsætter med mit positive og glade sind. Prioriter altid masser af bevægelse, samt pleje af ansigtet hver dag!! Så tror jeg da “Lagen-gymnastikken” er godt for ALT 🙂 Ha ha

  10/06/2014
 • @ Sanne – Omvendt 5:2’er. Haha…

  @ Lovisen – Åh ja, knæ og knæflæsk. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at han har gode knæ-øvelser (skal jeg spørge?).

  Stor hilsen Anette

  10/06/2014
 • lovisen

  Jeg skal vist have gang i de kosttilskud. Er ret god til at købe dem, men knap så god til at få dem spist…
  og så skal jeg have fundet en øvelse til at give unge knæ… For første gang i mit voksne liv, er jeg begyndt at gå i kjoler og nederdele, og er da lidt i krise over hvor gamle sådan nogle knæ kan komme til at se ud… måske vi skal have Oles knæ på bloggen snart, så vi kan se om hans overskud og sundhed også hjælper på knæ og knæflæsk 🙂

  10/06/2014
 • Hmm, lige nu prøver jeg at tabe mig. Er i gang med en omvendt 5:2’er, suk.

  10/06/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte B – Ja, det virker. For mig virker det også at prioritere at lave noget HELT andet, end hvad jeg normalt gør. Og at holde computerfri dage.

  Stor hilsen Anette

  10/06/2014
 • Når jeg tager mig sammen til at løbe og spise sundt… Så tænker jeg at jeg er på rette kurs 😉

  10/06/2014