Jeg er billig, at du ved

For 125 kroner er da okay billigt – vil du ikke sige det? Og det er præcis prisen på de aftenarrangementer, som mit forlag har fikset sammen med Jyllands-Posten i slutningen af januar. Det er et re-run af september-foredraget, som blev hurtigt udsolgt (tænk, hvor populær jeg der fik lov at føle mig for en kort stund). Nå, men med udgangspunkt i den her får du: skønhedstendenser serveret med de hudtricks, der virker (og jo, det bliver sjovt). Derudover kommer der et gæstevisit fra en af landets dygtigste makeupartister, som vil demonstrere de bedste snydetips til huden – og endelig er der en goodiebag, som langt overstiger entréprisen, hvis den slags betyder noget.

Det kunne være en julegave måske. Til 125 kroner.

Bookning foregår med et klik til Aalborg, Aarhus og København.

SNUP TIPPET: Dagens chokoladelækre-kalendergave kan du i dag få fat i hos DitteDe heldige vindere af Ole Henriksen-konkurrencen trækkes fredag kl. 14 sharp , hvor der også vil blive tippet om andre priskærlige julegaver. For jeg vil ikke være alene om at være billig.

@Beautyspace på INSTAGRAM

17/12/2013
VIND lidt af en fyr, jeg tror, du vil falde for
20/12/2013
Lille pris, stor effekt

Kommentarer

 • Ej det kunne være en god aften med tøserne, men det går nok ikke med baby… Heldigvis har jeg bogen 🙂

  22/12/2013
 • Marie Rasmussen

  Der skal købes billet ….. helt klart. Nøj hvor jeg glæder mig 🙂

  21/12/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette S. Nielsen – Årrhh, kom til Aarhus eller Kbh, vil du ikke ?

  @ Kirsten – Det må lykkes snart.

  Stor hilsen Anette

  20/12/2013
 • Jeg vil bare så gerne med ! 🙂

  20/12/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Årrrhhh for filan, hvor jeg glæder mig til at se jer. Tak for pæne ord.

  Kh
  Anette

  20/12/2013
 • Sissel

  Annettes foredrag kan absolut anbefales – også som gave…har været til et par stykker af dem 🙂

  20/12/2013
 • Mette Slott Nielsen

  Søde Anette – hva’ me’ O’ense??
  Vi vil også rigtig høre dig og hilse på dig 🙂
  Håber du på et tidspunkt kommer forbi!

  20/12/2013
 • Jeg er klar ! Billet købes snart – Vi ses i januar ! <3

  19/12/2013
 • Ja jeg kommer sgu!. Og billig i drift det er du måske men en dyr dame at se på oveni. Og tricket er jo at have lækker hud, smukt hår og en blanding af råt og dyrt på kroppen. Et 12tal til dig min skat

  19/12/2013
 • Juhuuuuu – så er der købt billet! Vi ses i København 😉

  19/12/2013
 • Dorthe

  Weee endelig nåede jeg at købe inden der var udsolgt.
  Glæder mig allerede – og ser frem til at give bedste-veninden billetten som bonus-julegave. 🙂

  19/12/2013
 • Linda Juul Petersen

  Kan godt anbefales – super aften sidst!

  19/12/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.