Jeg er flyvende

Og jo, det må man godt sige, når man er det. Og jeg er lige nu. Flyvende. I går aftes løb arrangementet her af stablen på Aahus Teater. 114 kvinder var vi, og stemningen føltes magisk. I hvert fald for mig. Der var højt til loftet, teater i luften og kunst i lange baner med alt fra Holberg-figurer til billedkunstner Karl Hansen Reistrups udsmykninger. Alt klappede med professionelle lydmænd og smukke, hjælpende blæksprutter – og det gav ro til at få ekstra lipgloss på og til at fokusere på indhold. En ting er at møde jer Beautyspacere ude i virkeligheden – både i går og i mandags på Aalborgs fine Comwell Sport – noget andet er at finde ud af, hvor mange der virkelig er sultne på skønhed. Der blev snakket hudforbedrende vitaminer, opstrammende strøm og så så vi på ben – i hudens tjeneste naturligvis. Mere siger jeg ikke af hensyn til København i morgen.

Tak til alle der kom i både Aarhus og Aalborg. Tak fordi I ikke bare er de bedste mennesker herinde i cyberspace, men også ude i virkeligheden. Og mange tak til Origins og Ole Henriksen, som har fyldt goodie-boksene.

SNUP TIPPET: Der er modeugestof på vej – og en længere ventet konkurrence.

28/01/2014
Hvad hvisker PR-paverne om lige nu?
30/01/2014
Gæt lige hvad der er tilbage

Kommentarer

 • HSBP

  Åh ville så gerne ! Men dagen passer bare ikke rigtig… Håber virkelig du gør det igen!

  30/01/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Hansen – Jeg er på vej og glæder mig mindst lige så meget. Herligt I kommer to.

  Stor hilsen anette

  30/01/2014
 • Christina Hansen

  Så blev det endelig torsdag d.30/1 🙂
  Min datter Laura på 12 år ville SÅ gerne med, så hun har også fået billet. Ja, hun er hurtigt ude, men kan lige så godt tage ved lære af de mest professionelle fra start.
  Med dig som guru fra den spæde teenagetid, får hun sunde vaner vaner og jeg ved, hun er i trygge hænder. 🙂
  Vi skal have en rigtig tøse-hygge-dag og glæder os helt vildt. ♥♡♥

  30/01/2014
 • @ Maria – Det kan du selv være, men JA, du må med!

  Stor hilsen Anette

  30/01/2014
 • Åh din babe – du er bare en succes! 😉
  Jeg må med i Kbh en dag…
  KH

  29/01/2014
 • @ Sanne – Det sker en dag.

  @ Kira – Åhhh, jeg labber det hele i mig, 1000 tak.

  @ Gitte – Tak – hvor er du sød. Og 1000 tak fordi du kom i aftes.

  @ Nadia – Det er jeg SÅ glad for at høre. Har du nogensinde prøvet Murads Oil-free sunblock? Den har jeg set så mange fine resultater på (den har vist fået et nyt navn).

  @ Dorthe – Selvfølgelig ku’ jeg kende dig. Det var SÅ dejligt du kom. Jeg blev virkelig glad – og godt endelig at møde dig.

  @ Pernille og Helle – I lige måde !

  @ Rie – Mange tak fordi du kom. Vi fik ikke hilst ???

  Stor hilsen Anette

  29/01/2014
 • Rie

  tak for sidst i Århus 😉

  29/01/2014
 • Ja, jeg glæder mig også helt vildt til i morgen 🙂

  29/01/2014
 • Pernille Sparsø

  Glæder mig til i morgen!

  29/01/2014
 • Dorthe

  Kære Anette. Ét er at du takker, men vi takker bestemt også.
  Du er jo mindst ligeså fantastisk varm og positiv i real life, og sikke et show du leverede på Comwell! Virkelig godt og lærerigt – og herligt med Kenneth som surprise, der var gode tips at hente.
  Må jo sige, at jeg blev utrolig smigret over, at du kunne kende mig – du laver jo virkelig god reeseach og sætter en ære i dit job.
  Anette, keep up the good work – jeg er vild med dig, og det er bestemt ikke sidste gang vi to ses! 🙂

  29/01/2014
 • Nadia P

  Kære Annette
  Tak for et fantastisk og lærerigt foredrag på Comwell i mandags. Jeg fik fornøjelsen af at hilse på dig i pausen, hvor vi talte om, at jeg ikke benytter produkter som indeholder solfaktor (hvilket ikke er mange)fordi jeg får uren hud af det. Jeg fik også købt din bog og jeg kan slet ikke lægge den fra mig – den er super inspirerende og dejlig ærligt skrevet!

  29/01/2014
 • Hej du skønne Anette.
  1000 tak for en hyggelig og inspirerende aften i skønhedens tegn. Du er nøjagtig ligeså dejlig i virkeligheden. Tak for din “overraskelse” det var både informativt, lærerigt og vildt underholdende.
  Kram og god fornøjelse i København – de kan glæde sig.

  29/01/2014
 • Kira Bjørnestad

  Jeg ville så gerne have været med!!! Er også sulten på skønhed og min hud har aldrig været pænere (hvis vi lige ser bort fra graviditet og rest hormoner deraf), efter jeg har “lært dig at kende”. Har sågar flere gange fået af vide at jeg må have gode gener, da min hud ser yngre ud end min alder (NOT, det meste er gode solide beautyspace tips). Så snart bettemus er start i vuggestue, så er jeg der fluks og labber skønhedsfif i mig!

  29/01/2014
 • Jeg ville også gerne møde dig i virkeligheden, smukke. En dag gør jeg alvor af det, hanker op i veninde og bli’r skønhedsklogere. Tillykke med successen. 🙂

  29/01/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.