fbpx

Jeg er forelsket. På den slemme måde

For min kærlighed ligger 12 timers flyvning og mange tusinde kilometer væk. Og når jeg endelig er der, er forelskelsen dyr, krævende (hvad gælder opsparing og planlægning), men også fuldstændig vidunderlig pirrende. Taler selvfølgelig om LA. Som af rejsemål har en særlig (nej, den særligste) plads i mit hjerte, fordi byen gav mig et af de bedste år i mit liv. For ca. 1000 år siden. Det var også dengang i slut 80’erne, at jeg mødte Ole H for første gang. Jeg, en teenager med hovedet fyldt af knopper og Palm Springs-fyre, og han langt mindre berømt end i dag.

Nåmen derfor har det været en F.E.S.T. at lave LA Confidential til ELLEs martsudgave med alle de listige beautyfif, der findes bedst i englenes by. Som eksempelvis de tre her: 

 • Nail-bars, brow-bars og efterhånden alle slags skønhedsbarer findes i LA. Drybar er forbeholdt håret, hvor prisen i West Hollywood for et såkaldt blow out er 35 dollars. Køen langs Sunset Boulevard er som regel lang.
 • Måske husker du add on-tendensen? Det er nemlig ikke kun øjenvipper, du kan tage af og på. Applikationer everywhere er hippe, og derfor er det værd at kigge forbi Santa Monicas Violent Lips, hvor du kan købe vitaminmætte tag-af-og-på-læber.
 • Dr. Sex kaldes han. Hollywoods ’down there’ læge, dr. David Matlock, der styrer The Laser Vaginal Rejuvenation Institute med løfte om at peppe den del af  livet op.

Vil du ringe, hvis du hører om en konkurrence, hvor man kan vinde en tur til LA?   

VIL DU VINDE? For en kaffejunkie som mig er det grænseoverskridende at skyde en tea time konkurrence af i dag. Men når nu det er smukke Kusmi – og mange dåser og mange vindere, så er det vel okay. I hvert fald foregår festen lige nu ovre på Beautyspace The iPad version.

29/02/2012
Ved du, hvorfor de 3 her virker?
03/03/2012
Vinder-chancer og mere om A-vitamin og receptfætteren

Kommentarer

 • Susanne Jensen

  Super indlæg. Drømmer om LA <3 🙂

  02/03/2012
 • Marie N

  Hej Anette. Jeg gætter på du er en meget travl dame, men jeg krydser lige fingre for at få et råd med på vejen; jeg skal have fundet mig en øjencreme, da huden omkring mine øjne af mystiske årsager er begyndt at vise små, tørre plamager. Har du et tip til en god én? Det må meget gerne være med solfaktor, og eventuelt en der minimerer sorte rande da jeg har en grim tendens til dette. Har søgt lidt på din blog men desværre ikke fundet nogen artikel om emnet (måske søger jeg ikke godt nok). Håber du kan hjælpe mig 🙂 Kh Marie

  02/03/2012
 • susanne

  Hold da helt op hvor er det bare en fed artikel …har lige fået læst Elle:)
  Dejligt med noget nyt

  02/03/2012
 • @Anette – nu tror jeg ikke mange københavnere vil betragte Brøndby som en del af København 😉
  Men hvis jeg skulle bo i udlandet i en storby, blev det med garanti London (Europa) og Sydney eller Singapore (verden)…

  02/03/2012
 • Kære Tinna – hvor heldig er man lige at have en kærlig bloglæser som dig der går hele vejen tilbage til LA og hjem igen.

  02/03/2012
 • Tinna

  LA is fantastic – I remember …men 1000 år Anette – husker det jo som det var i går 😉 I går mødtes jeg med en gammel ven, og vi skulle prøve at finde frem til hvornår vi sidst sås …øhhh ihvertfald over 20 år siden – og muligvis også mere …men aldre er jo heldigvis bare et tal!!!!
  Naturligvis ville jeg ringe …wouw
  For f…. da, jeg må da bare til LA snart, det er mit mål, når jeg lige har fået styr på mit “nye” liv.
  Solskinshilsner ……snart weekend 😉

  02/03/2012
 • Hvor ville det altså bare være fabulous at komme en tur til L.A. Jeg forstår dig godt Anette – og jeg har endda aldrig været der 🙂

  01/03/2012
 • Hooold da op en dametur, man kunne lave der. Vi ses i baren!

  01/03/2012
 • Nipuni Julie

  Mine tanker er allerede placeret i L.A., hvor ville jeg dog gerne derover! Jeg har aldrig rejst i den del af verdenen, men krydser ALT og jeg mener ALT! Hvor vil jeg gerne!

  01/03/2012
 • Gitte Salling

  Jeg ringer da selvfølgelig :-). Har været i L.A. og ja der er fantastisk.

  01/03/2012
 • Anette J

  Ring gerne hvis der lige pludselig bliver vinderchancher. Tester gerne diverse barer (næsten alle :)) for beautypace.dk, hvis det skulle være.
  Jeg var der i starten af 90’erne, så det er vel på tide med et gensyn.

  01/03/2012
 • Nu har jeg været inde og lure på de læber der – og hvor er de bare vilde! 😀 Dem må jeg prøve når de kommer hertil (det gør de jo nok engang?)

  01/03/2012
 • Har aldrig været i LA (eller USA for den sags skyld)… men kender godt det med at være forelsket i en by 🙂

  01/03/2012
 • Annemarie

  Spot on, Anette. Er vild med det nye Elle og skal til LA for første gang om små 3 uger!!! Men det er nu en anden doktor som skal besøges… Dr. M.

  01/03/2012
 • Charlotte

  Jeg er, som du ved, en lige så inkarneret LA fan. Jeg mødte godt nok aldrig Ole H. tilbage i 80’erne, men har for nogle år siden besøgt han spa. I love it :O)
  Elle står på dagens indkøbsliste!

  01/03/2012
 • Jeg er i øvrigt lige kommet hjem sidste weekend efter 2 uger i Florida, men det charmerede mig overhovedet ikke. Jeg var slet ikke “wow, der skal jeg bare tilbage igen”. Det tror jeg faktisk slet ikke at jeg skal. Nå. Nu er det prøvet, og jeg har stadig jetlag. Føler mig syg af træthed, suk.

  01/03/2012
 • The Laser Vaginal Rejuvenation Institute

  … hvadialverden???!!!??? 😀

  01/03/2012
 • Kira B.

  og fedt med i-version til ipad og iphone 🙂

  01/03/2012
 • Kira B.

  Er først og fremmest i kaffepige… Har set Rachel Zoe (reality program) og tænker at det er sundt for mig at starbucks ikke ligger om hvert hjørne herhjemme…var blevet fattig og havde udviklet mavesår på ingen tid. Så efter kl. 17 er jeg på urthe (da det skulle have lavere indhold af koffein). Har ALDRIG været i LA, har hørt både godt og skidt om den by, men tror på egne indtryk…så ja jeg ville ringe!

  01/03/2012
 • CharlotteK

  Vil du ringe, hvis du hører om en konkurrence, hvor man kan vinde en tur til LA?
  – om jeg ville? – you bet, girl!!!!
  Har altid drømt om at komme til LA – og har i øvrigt en lillebror som også tilbragte et år der i slut firserne som au pair i Orange County…

  01/03/2012
 • Lea

  L.A. er i mine drømme big time. Håber det en dag bliver virkelighed.

  01/03/2012
 • Looooove LA!!!! Og Californien i det hele taget – LAD VÆR MED AT FRIST MIG!!!!!;-)

  01/03/2012
 • Labber jo bare det hele i mig som du har at fortælle om LA. Har desværre ikke været der selv. Hvad var det du var i LA efter for de der mange år siden? Sikke mange tendenser samlet på et sted. De der læber du taler om, er det sådan noget geléagtigt noget eller hvordan fungerer det? Jeg skal nok ringe hvis jeg Ser noget der står Anette på;-)

  01/03/2012
 • Dorthe

  SÅÅÅÅ lækkert! Og netop den slags lækkert besutystuff i Elle, er en af grundene til, at jeg abonnerer på magasinet – så får jeg jo lige alle de gode beautytips lidt før dem der køber det i butikkerne. Fabelagtigt, Anette.

  01/03/2012
 • Pia

  Åh ham Ole er jeg altså forelsket i….Men han er jo afsat til anden side. Det er jeg forresten også selv.

  01/03/2012
 • Joan

  Jamen jeg løber ned efter det ELLE – jeg skal derover til sommer! If you would like to know:)

  01/03/2012
 • Altså det er jo præcis det forhold, jeg har til NY! Med den mentale kuffert sprængfyldt med skønne minder og dejlige venskaber:-) Bare minus en vis Ole H…
  Og jeg venter bare på at de unger der blir et par år ældre så de kan komme med på slæb og få del i alle de skønne oplevelser!

  01/03/2012