Jeg er ret vild med ham her

fotos-af-jp1

Fordi han kan skyde helt uforudsigeligt
Fordi han er skæv uden at blive über-uforståelig-finkulturel
Fordi han (også) får mænd til at kigge på mine cremekrukker
Fordi han aldrig bliver tøsefornærmet, når jeg bliver umulig

SNUP TENDENSEN: Hvis du gerne vil undgå at dufte som naboen, så håber jeg, du har lyst til at stikken næsen i duftene her.

NB: Billedet ovenfor er sakset midt i processen…Foto: Jens Peter Engedal for Børsen Pleasure.

Har du allerede en mening om duftene?

29/05/2010
Pro-favoritter #2 ELLEN HILLINGSØ
01/06/2010
VIND lidt opdragelse

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Ville ønske man lige kunne dufte igennem computerskærmen, men indtil videre må jeg en tur ud og se på nye dufte til hylden 😉

  01/06/2010
 • Joan

  Pyha – jeg har lige været på festival – det havde været skønt om nogle flere mænd havde haft sådan en duftgarderobe! :O) Spændende ser det ud – kender desværre ikke dugtene – endnu. VED bare de er bedre end festival-duft!

  31/05/2010
 • Lene

  Hey hey hey – den overskrift havde da krævet et stort billede af PER! :O)
  Men okay når det er sagt er det fede billeder! Der skal god fantasi og dygtighed til at skille sig ud i den verden!

  31/05/2010
 • Faktisk så er jeg blevet heeelt vild med den der Ineké Chemical Bonding jeg vandt hos Mikkel. Præcist hvad jeg har ledt efter længe, og tænk så kom den helt af sig selv. Syrlig og sød og lidt maskulin – thats what i like. Og tak for back Stage kig i din verden – altid lærerigt. Sweets/ Laura

  31/05/2010
 • Anette Kristine Poulsen

  @Susanne – der kommer konkurrence på bloggen på onsdag…dog ikke noget duftagtigt…noget med en six-pack ;o)
  @Mikkel – tænkte nok, at det var i denne genre, dit badeværelse befandt sig. Good choices.
  kh Anette

  31/05/2010
 • susanne

  Såååå nu er det vel snart tid til en konkurance ellers har man jo ikke en chance for at dufte bare en af alle disse skønne dufte .
  Hold da op et fint indlæg i avisen
  over alle aviser

  31/05/2010
 • Glæder mig til at dufte også bliver virtuelle. Touchskærm med duftprøver! Hvem opfinder det? ;o)

  31/05/2010
 • Det ligner jo et udsnit fra min badeværelseshylde! Elsker Tom Ford – White Patchouli såvel som et utal af hans private blend-dufte – Inekes Derring-Do, Diptyque (også flere favoritter), Humieck&Graef har lavet den skønne Askew til mænd og så selvfølgelig den originale musk fra Kiehl’s – en duft der stadig får mine omgivelser til at læne sig kælent mod mig for at spørge hvad jeg dufter af… MUMS!

  31/05/2010
 • Susan

  Jaaaaamen han er for sej 🙂
  Hände hoch!

  31/05/2010