Jeg håber, du bliver glad

440 skønne Beautyspacere lagde billet ind på YSL, og det gør ondt, at kun otte – som jo egentlig er et flot antal – kan vinde. Men hæng på. Først dog tillykke til de heldige, som blev Onkel Anne, Louise Kjær, Mette C, Karen Blum, Michelle Kristensen, Julie Salling, Con9 og Annesofie Kjeller Larsen. Hvis I sender jeres adresser til open-mind@mail.dk, sørger jeg for, at I får lækkerier tilbage – og skriv gerne foundationkode eller din hudtone.

ALLE ANDRE inkl. vinderne er inviteret herind til en 15 minutters YSL-make-over uden beregning. Og siger du Beautyspace, når du bestiller din tid, vil de tage sig ekstra kærligt af dig.

SNUP TIPPET: Her får du telefonnumrene på de fire muligheder for en YSL-makeover: Kgs Nytorv 33182094, Lyngby 33183656, Odense 63145536 og Aarhus 87316601.

NB: Kig en ekstra gang på billedet, som bliver YSL’s nye power-duft for 2013, hvis de selv skal sige det. Jeg har endnu ikke haft næsen i den, men håber det snart sker.

04/09/2012
Lagerfelds sidespring
06/09/2012
Trendupdate med add ons’ og kaviar-dyp

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  1000 tak for jeres ord…og åhhh Mette K. Frederiksen, det med at lokke andre i fordærv gør jo, at jeg ikke kan sove nu.

  Stor hilsen Anette

  08/09/2012
 • Mette K. Frederiksen

  Fedt – stort tillykke til vinderne, og skal da helt sikkert lige have ringet til Magasin 😀

  Jeg må dog sige at jeg er SKUFFET Anette, skuffet over at du leder os stakkels læsere ud i beauty-misbrug. Jeg kom fx “lige til” at købe Le Teint Touche Éclat foundationen da jeg jo bare liiige gik forbi Magasin 😉 Du havde jo talt så varmt om den, så skulle da bare liiige prøve den – men ak, den er fuldstændig fantastisk, og så var der jo en stakkels lille flaske der manglede et nyt hjem 😉

  Tak for en fantastisk blog med dejlig inspiration 🙂

  – Mette

  06/09/2012
 • susanne

  Hold nu op hvor er de heldige
  bedre held næste gang til mig

  05/09/2012
 • Annesofie Kjeller Larsen

  nuuuuuuuuui hvor er jeg GLAD! Nu er jeg endelig hjemme fra job og kan rigtigt komme til pc og se på det:) Glæder mig meget!!! TAAAAAAAAAAAK!!!

  05/09/2012
 • YEEEEAAAARRRRHHHH!
  Elsker at vinde hos dig!

  05/09/2012
 • @ Tina/Beautyandbig – ja, ja, og ja. Du skal bare ringe og bestille tid og de er også friske om lørdagen. Lad mig vide, hvordan det går…

  @ Metteline – jeg er også meget, meget glad for Bottega, men også for Noir. Som du ved.

  Stor hilsen Anette

  05/09/2012
 • Pernille Bølkov

  Tillykke til vinderne 🙂
  I er bare SÅ heldige 🙂

  05/09/2012
 • Metteline

  Tillykke til vinderne – fedt 🙂
  Jeg kommer desværre ikke lige forbi i nærmeste fremtid til en makeover, men til gengæld vil jeg glæde mig til at stikke næsen i den nye duft fra YSL, når den engang kommer på gaden.. Jeg blev desværre skuffet over den nye Chanel Noir, den er ikke ‘Noir’ nok til mig. Bottega Venetas duft, derimod – UHMMM.. 😀

  05/09/2012
 • Måske et dumt spørgsmål 😉 skal man virkelig bare ringe og bestille en tid også får man lagt makeup i 15 min uden det koster noget? Det lyder næsten for godt til at være sandt 😉 ved du om de også tager en ind om lørdagen? 😉
  Rigtig god dag
  Og stort tilykke til vinderne…. 😉

  05/09/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Hjertelig tillykke til de 8 heldige YSL vindere… Og så er der ydermere lækkerier i form af mulighed for makeover til øvrige beautyspacere, som har lyst til at benytte sig af dette. Tak for tippet søde Anette 🙂

  05/09/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Con9’s begejstring damper stadig ud fra cyberspace, så det er dejligt!

  Der er ingen decideret tidsfrist på YSL make-overen, men hvis det var mig, ville jeg booke tid nu – og så kan tiden jo fint være om 14 dage eller noget. Bare så YSL husker det med den kærlige Beautyspace-behandling 😉

  Stor hilsen Anette

  05/09/2012
 • gitte zakariasen

  Tillykke til de heldige 😀

  05/09/2012
 • Tanya

  Helt dårlig stil, jeg ved det: men øv, hvor havde jeg håbet på denne her. Suk.
  Men stort tillykke til vinderne, nyd det nu rigtig meget!

  05/09/2012
 • Pia

  STORT tillykke til jer vindere – det er verdens bedste produkter!

  04/09/2012
 • Joan

  Shit – jeg nåede ikke at deltage. Men tillykke til vinderne! Jeg æææælsker bare dine konkurrencer…..

  04/09/2012
 • Gitte

  Fantastisk – vil fluks ringe og bestille tid!

  04/09/2012
 • YEEEEEEEEEEEESSSS!! WO-HOOO!! Ka’ da nok lige være jeg fik et helt sug i maven, da jeg så mit navn! Haleluja Anette, du er for dejlig! 🙂 🙂 Mht. den make-over.. hvornår kan man senest benytte den?
  (mailer dig lige med foundationkode/hudfarve, når jeg er kommet ned på jorden igen!) 😉

  04/09/2012
 • Marie Rasmussen

  STORT TILLYKKE til det 8 heldige vindere. Og STORT TILLYKKE til os alle sammen fordi vi er så heldige at have dig Anette. Hold nu ferie du forkæler os … TAK FOR DEN FINE MAKEOVER GAVE 🙂

  04/09/2012
 • Der lyder hyggeligt 🙂 Men skal man bestille tid inden en bestemt dato? Jeg er en af de (u)heldige studerende, som bor langt væk fra alt inklusiv Magasin, så kan nok ikke komme til en af storbyerne lige foreløbigt 😉

  04/09/2012