Jeg lovede en gave

DrinkUpOrigins

TILLYKKE til de heldige vindere: Vibe Kjædegaard, Marina cand.mor, Sisi, Ilse Kirk og Irma Schreiner. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk, og der vil komme skønhedspakker den anden vej.

Vandt du ikke, så er der stadig godt nyt, hvis du bor i nærheden af København eller Aarhus – eller kan sende en stafet: Kig forbi Origins standen i Salling Aarhus eller Magasin Kgs. Nytorv, sig Beautyspace og få en fin 30 ml Drink Up Overnight Mask i gave (så længe lager haves) – og hvis du har lyst, så få en gratis mini-facial på 15 minutter (her kan det være en idé at booke tid). Gaverne ligger klar mandag den 26. oktober.

SNUP TIPPET: For et par måneder siden havde jeg besøg af en ven fra London. Manden er Origins fan ud over det sædvanlige, og kigger forbi den lokale stand cirka hver 14. dage. Er der nyt personale, siger han konsekvent: ’I don’t want you to sell me anything. I want you to enlighten me, if I’m missing out on something in my daily routine’. Og sådan kan alle jo vælge bare at blive klogere i første omgang. Uden at købe.

@beautyspace på INSTAGRAM

22/10/2015
Du vil se ham nøgen, men aldrig casual
26/10/2015
Hvad Hollywoods hormoner gør for dig

Kommentarer

 • TAK Anette for den søde gave fra Ori-gins, bor i Århus og jeg smuttede FLUKS op i Salling i fredags hvor jeg sagde det gyldnetrylleord og var heldig at få en af maskerne. GULD til min hud.

  smil Lene
  @justlove2ndhand

  29/10/2015
 • @ Anette Ninon – Ja, jeg vil også gerne tilbage

  @ Vibe – Stort tillykke heldige kvinde.

  @ Sisi – Stort tillykke. Håber du bliver glad for den.

  Stor hilsen Anette

  25/10/2015
 • Anette Ninon

  Det er jo en dejlig dag, solen skinner og jeg må glæde mig over artiklen i Børsen om Tom Ford, spændende man får lyst til en tur til Portofino, så smukt.

  23/10/2015
 • Vibe kjaedegaard

  NejnejnejnejnejnejnejJO!,, juuubiiii jeg kan slet slet ikke få armene ned… Det bliver svært at tørre det smørrede grin af mit ansigt… Hold nu op mand hvor jeg glæder mig til at modtage de lækre sager, og modtage og læse din bog!!!! Tusind mange tak 🙂 og jeg skal endda til Kbh. I morgen. Milde himmel. Hvor heldig har man lige lov til at være. Jeg er glaaad 🙂 🙂 🙂 🙂

  23/10/2015
 • Sisi

  Hurra!! Ih hvor skønt – sikke en glædelig nyhed at gå på weekend på! Adressen er fluks på vej, og hold op hvor jeg glæder mig til at modtage og prøve produkterne – og finde ud af hvilken veninde der skal forkæles med bogen (da jeg allerede har den). Og dejligt at der også var ekstrapræmier! Vi bliver sgu forkælet her på bloggen 🙂

  23/10/2015
 • @HeLene – Det lyder som en perfekt weekend. Jeg håber, at du vil synes om bogen, og at du vil nå gaven.

  Stor hilsen Anette

  23/10/2015
 • HeLene

  Tillykke til de heldige vindere!

  Og tak for gaven, håber jeg når derind.

  Ønsker dig og dine skønne læsere en god weekend, med solskin og efterårshygge!!!

  Selv skal jeg yderlige fordybe mig i din fantastiske bog, gå ture, nyde solen (under en hat, obviously), og lave noget hudkærlig mad!

  23/10/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.