fbpx

Jeg ønskede ham af hekkenfeldt til. Og derhen kom han…

Jeg havde engang verdens ondeste chef. Eller kunde var han nærmere. Det var dengang pennen var forholdsvis ny, og jeg freelancede for en stor avis. Dejlig avis (som jeg stadig køber) med gode mennesker og cool stemning. Indtil han dukkede op. Smart i en fart. Overlegen. Bedrevidende. Tromlende. Og. Verdensmester i at give andre følelsen af at være uduelig. Thank god for karmaloven, som jo gælder (for de tålmodige), for der kom nogen efter ham (altså ikke rockere, men rigtige myndigheder), fordi han betalte slave-løn og ikke ku’ finde ud af det med penge og endte med selv at gå på rumpen. MEN mens det hele stod på, og jeg var plaget af hans luner – tilbage i 2005 – sagde min fantastiske Louise-ven: Kom, du får en omgang tankefeltsterapi, så han kan miste sin betydning i dit hoved.  Og halleluja det virkede. Spørg ikke til detaljerne men Mr. Ond blev pakket ind i vat og kom ud på en fjern sky at sidde, hvorfra han ikke kunne stikke med sine knive.

SNUP TIPPET: Udover at takke Louise for eminent hjælp, sender jeg tit en kærlig tanke til Mr. O. For han var skyld i, at jeg bestemte mig for at knokle og blive så tilpas god til det, jeg gør, at jeg til enhver tid selv kan bestemme, hvem jeg vil arbejde sammen med.

Men Louise altså. Hun er det psyko-prof menneske, jeg kender, der bedst og på no time kan sætte spot på, hvor det trykker og derefter coache dig frem til at blive den bedste udgave af dig selv. Jeg har siden hen set mange, mange piger og kvinder rejse sig fra hendes konsultation (som er meget andet og mere end det der tankefeltshalløj) – i meget sejere udgaver, med mere ranke rygge og virkelig bredere smil. Damen har konsultation i det indre København og i øvrigt nedsat takst til studerende.

Og så til noget helt andet.

Heldige Clarins-vindere blev trukket op af hatten i aftes: Guapizimo, Jytte, Judi, Maren, Frk. Clarins (hvor vildt er det held lige…måske tankefeltsterapi), Salli, Maria (Garderobeskabet) og Gravid-graHvad. Send fluks adresser til open-mind@mail.dk. Til de 271 som ikke vandt: Fortvivl ej. For en af de nærmeste 10 dage lander der en  konkurrence på BEAUTYSPACE med vinder-garanti til alle. For real. På grund af en vis 1 års fødselsdag.

22/08/2011
God sidevind
24/08/2011
Elvis går til shampooen

Kommentarer

 • Hej allesammen og ikke mindst pragtfulde Anette!

  Tak for overdådig respons og gode ‘vibes’ til mig og mit virke, som jeg elsker dybt og inderligt!

  At hjælpe andre mennesker med at finde ind til deres kraft, ånd og ja – deres SOUL – det er livgivende for mig. I aner ikke hvor meget kvindekraft der ligger gemt derude!

  HUSK jeg udlodder 3 gratis sessions hvis I sender en mail inden den 1. september!

  Jordens allerstørste krammer til Anette – den største inspirator jeg kender!

  Kærlig hilsen til jer alle, Louise

  25/08/2011
 • Lene

  Åh skønne Louise – det skal prøves en dag!

  24/08/2011
 • Anette J

  @ Anette. Er blevet indhentet af gammel plageånd – altså en i kød og blod. Detaljerne er for private.

  24/08/2011
 • kira b

  ja karma er en dejlig ting, men det bedste er næsten det der med at få renset tankerne og sat fokus på hvad der er det rigtige for en selv. Noget der før virkede kompliceret og som en forhindring, er oftest kun en forhindring i ens egent hoved. Er selv datter af en coach, teambuilder og NLP-coach, så benytter flittigt mutti, når der skal ryddes op i hovedet eller særligt fokus på noget i livet 🙂

  24/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anette J – sådan en lille teaser kan du ikke smide på bloggen. Hvem, hvad, hvor?
  @Sanna – nemlig! Og se lige hende Louise, som tydeligvis tager egen medicin og ikke har stramme kæbespændinger.
  @Daniela – retfærdigheden SKER fyldest. Enig. Det kan bare være en langsommelig affære af og til.
  kh Anette

  24/08/2011
 • Anette J

  Vat og gaffatape – tak for tippet – jeg ved lige, hvor jeg skal bruge det:)

  23/08/2011
 • Sanna

  Sidder og jubler indvendig over, at du også ta’r sådanne emner op, skønne Anette! Super, at nogle mennesker dedikerer deres liv til, at hjælpe andre af med lede chefer, så de ikke får lov, at blive hængende på “skulderen” af os og hviske nedgørende ord i ørerne af os. Ekspederet videre til et sted, hvor de ikke kan ramme os og give os kæbespændinger og dybe rynker. Det fremmer da også skønheden. Win win! 🙂 Glæder mig til at vinde… Kram herfra

  23/08/2011
 • Daniela Fraser

  Jeg tror på at retfærdigheden sker fyldest og man får hvad man fortjener af godt og ondt. Kald det gerne “karma”
  XXX :-Daniela

  23/08/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  en fantastisk beretning 🙂
  Det er jo såre simpelt og alligevel er vi mange der må erkende at det ikke altid er nemt…..

  23/08/2011
 • Skøn historie. Den passer perfekt til det krigeriske lune, jeg går rundt med for tiden. Ha ha – Mr. O. Så kan du lære det, kan du!!

  Kh Rikke

  23/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Marianne – god energi-smitte er blandt hendes spids-kompetencer. Hvem ved…måske kunne hun udvikle tele-klasser.
  @Helle – det er liiidt udenfor rammen det her. Men helt syret at det virkede og ham hr. O HAR haft betydning for, hvad jeg laver i dag.
  @Frederikke – det kan hun.
  @Trine – I var vel nærmest kollegaer?
  @Julia K – smiler…phyko-indslag. Får andre billeder frem nu.
  @Con9 – cyberspace-kram. Lyder som om du er godt på vej. Selvom hævn er fristende, avler det bare dårlig energi (siger min sparsomme erfaring). Så det med succes skal være for egen skyld, ikke?
  @Anja – ja, det er dårlig spiral. Mistro er noget skidt. Omvendt er det vel også en reel udfordring at være chefen?
  kh
  Anette

  23/08/2011
 • ej hun lyder som superwoman, hvor er jeg ked af at der er så langt fra Vejle til Kbh. kunne virkelig godt bruge noget energi. Og tillykke til de heldige vindere 🙂

  23/08/2011
 • Kære Anette,
  dejligt at skønheden har vide rammer på din blog!
  KH
  Helle

  23/08/2011
 • Frederikke

  Guuuuud, kan hun også fjerne kærestesorg?

  Dumme chefer er dræbende. Har taget min andel.

  23/08/2011
 • Hæ. Jeg kender også Louise… Sjovt som det kan blive ved, hva!?
  Hun ser godtnok drøndejlig ud på det billede. Har du mon haft en finger med i spillet?

  23/08/2011
 • Hvor er det bare fedt Anette, at du har sådanne psyko-indslag med i din beauty blog!!!
  Skønhedens mange dimensioner gælder jo også de indre, mentale, emotionelle….
  En af mine veninder (hendes mand og barn) har haft stor glæde af tankefeltsterapi, bl.a. m. adoptivbarnets følelsmæssige smerter over tabet af sit ophav. Hun er 7 år idag og trives i bedste velgående efter intensive sessions de første år.
  Hun lyder rigtig spændende, din veninde og ser rigtig behagelig og sympatisk ud – helt vejen igennem:-)

  23/08/2011
 • CharlotteK

  Godt han kom derhen! Og vinder-garanti det lyder rigtig fedt:-)

  23/08/2011
 • Salli

  Livet er for kort til emsige/perfide chefer, blev selv freelancer af samme grund 😀
  Og så har jeg vundet!!! 1000 tak <3

  23/08/2011
 • Det var et dejligt indslag! Tak for at du vil dele!

  23/08/2011
 • Con9

  Sådan – stort tillykke til vinderne! Verdens bedste Louise kunne jeg godt bruge, for der er nok et par spøgelser, jeg gerne ville have ryddet ud af bevidstheden. Og fedt Anette, at du lod skiderikken Mr. O. motivere dig til at nå så vidt, som du er. Bare så træls, at det skal ske på den måde; verden er seriøst fuld af møgelendige chefer, som ved guderne aldrig burde have lov at arbejde med mennesker – har selv lige haft “fornøjelsen”, med efterfølgende langtidssygemelding, pga. stress. Men jeg vil lade mig inspirere af dig, for succes er som bekendt den bedste og mest raffinerede hævn! 🙂

  23/08/2011
 • Karen Sophie

  Fordi skønhed kommer indefra:-)

  23/08/2011
 • Karen Sophie

  Fordi skønhed kommer indefra – Cool:-)

  23/08/2011
 • Det var dejligt at du mødte hende. Jeg håber hun bliver rig på sit gode arbejde og at en masse søde mennesker finder deres eget værd og deres grænser for hvad må komme “indendøre”.
  Klem

  23/08/2011
 • Regitze

  Hun lyder rimelig fantastisk, hende Louise – HURRA for kvinder som hende 🙂

  Og stort tillykke til de heldige vindere!

  23/08/2011
 • frk Clarins

  Århhhh, hvor fantastisk. Åhh og aaahhhhhhhh. Tusind tak

  23/08/2011
 • Åh nej hvor kan sådan nogle mennesker bare ødelægge meget for én. Men hvorfor skal de egentlig have lov til at ødelægge det for én? Det er virkelig hvad jeg har tænkt meget over. Og jeg bliver faktisk endnu mere klodset til mit arbejde hvis jeg bliver sådan skældt ud og rakket ned. Hvad sker der lige med folk? Jeg tror ale (desværre!) har stødt ind i dem.. :/ Men som du skriver, gør det én til en fighter!

  Er selv lige startet til coach.. og ja, jeg må sige at jeg førhen har tænkt at det var noget hokus pokus, men jeg tror faktisk der kan være noget i det. Jeg er optimistisk!

  Uh.. præmier til alle, Anette – hvor vildt! :)Jeg glæder mig! 🙂

  23/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Dorthe K….jeg lover dig, at jeg ønskede det der var mere stramt end gaffatape dengang. Men han endte altså på den sky. Good luck to you.
  @Britta – Godt valgt.
  kh
  Anette

  23/08/2011
 • Tankefeltsterapi – lyder som noget, jeg ku bruge! Nu skriver du godt nok “pakket ind i vat…) – jeg drømmer selv om at pakke nogen ind i gaffatape og sende dem ud på en fjern sky..
  I første omgang forsøger jeg at drukne tankerne om dem i kaffe og chokolade mens fagforeningen voterer, men tippet om Louise kunne faktisk gå hen og blive en lifesaver:-) Tak for tippet!

  23/08/2011
 • Britta

  Det er ikke så tosset at få dårlige oplevelser sat i et andet perspektiv. Og så er det jo godt, der findes mennesker som Louise 🙂
  Jeg vælger simpelthen at jeg ikke vil beskæftige mine tanker med folk som din tidligere chef/kunde … bare ud af hovedet med dem 🙂

  23/08/2011
 • Ihh hvor skønt! Glæder mig til at modtage Clarins-produktet 🙂

  Tak for en dejlig konkurrence!

  23/08/2011
 • Pernille Christensen

  Tillykke til vinderne.

  23/08/2011
 • Nipuni julie

  Hun må virkelig kunne noget, hende Louise. Og hvor er det en dejlig tanke at man kan få en tid hos hende, hvis chefen eller en anden skulle forvolde alt for store problemer. Takker og bukker hvertfald for det tip.

  23/08/2011