Jeg tror, det bliver godt

Altid lidt underligt med et ubrugt, friskt år, som dog for mig også er et tiltrængt oprydningsskub. Samtidig er jeg vild med synet af min jomfruelige 2014-papirskalender, vild med  yndlingsblomsten, der igen kan købes (hvide tulipaner). Og selv om jeg ikke er nytårsforsæt-typen, så er der ét for 2014. Som endda blev tyvstartet den 29. december og handler om ærlighed – når den gør ondt og smager mindre godt. Det vender jeg tilbage til. For altså. Jeg har glædet mig helt barnligt meget til i dag. I år kommer der nemlig et par nye faste, lidt vanvittige indslag på bloggen. Ét af dem er DILEMMAET. Dit dilemma. Og et skønhedsagtigt af slagsen selvfølgelig. I morgen tidlig er der premiere på Mariannes dilemma.

Ellers er der bare at sige, at 2014 bliver et stort skønhedsår. Men alting skal jo ikke hives op i en højtsvævende trendhelikopter – der er også små beautables at glæde sig til som Diors puslepastel-lak, Chanels fine læbebalsam, Burberrys Brit Rhythm-duft, de mange matte pasteller til øjnene, Vichys længeventede Dermablend foundation (der kan skjule tatoveringer OG det ar, jeg har på halsen). Og selvfølgelig også Avedas nye hårolie, som er en letvægtsolie uden silikone (tak).

SNUP TIPPET: Stadig træt efter nytårsaften? Så brug 45 minutter på tanke det her op: en speedgående tur på 30 minutter, masser af grøn te spædet op med citron og en kæmpestor omelet. Det er den hurtigste, billigste og mest effektive energi-cocktail, der findes. Hold i øvrigt øje med tabletversionen af Beautyspace, som springer ud sidst på eftermiddage med en ny (også fast) 2014-service: budget vs. deluxe anbefalinger.

31/12/2013
Sandheden fra børn og de fulde
03/01/2014
Årets første dilemma er noget snavs

Kommentarer

 • Lene Jespersen

  Hej Anette.. Stort tillykke med fødselsdagen idag – jeg har set dig præsentere Derma Roller og Strømrullen – Hvor får man den bedste virkning? Hvad er forskellen? Jeg har en fin tynd hud med fine linier..
  Venlig hilsen Lene Jespersen

  03/01/2014
 • PS: Skyggerne – de matte på billedet – er fra Diors forårskollektion. Kommer slut januar.

  03/01/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres gode ord. Lige konkrete tilbagemeldinger:

  @ Fru Mir – medio/slut januar

  @ Pia H – den kommer begyndelsen af februar, se mere på aveda.dk

  @ Anna N – jeg vil anbefale, at du får en specialist til at se på din hud. En hudlæge el. kosmetolog. Måske skal der IPL-laser til mht. ar.

  @ Ulla Christensen – Prøv at skrive igen med mig i kopi, open-mind@mail.dk

  @ Marianne S – Tabletten kan du også se på PC’en ;o)

  @ Marianne G – Uhhhh, det er jo ENDNU et dilemma. Du ender med at få al pladsen kære M.

  @ Pernille S – Du har ret med begge ting, og ja Rudolph kommer med solcreme.

  Stor hilsen Anette

  03/01/2014
 • Christina Hansen

  Jeg måtte sidde og få pusten idag, efter junglehyl og trommedans. Idag var nemlig dagen, hvor jeg fik en mail fra selveste beautydronningen, Anette. En mail som sendt fra himlen: Din kalendergave fra Ole Henriksen er på vej!
  Med mit helt almindelige navn, turde jeg ikke tro på det. Før idag: Juhuu! Tusind tak ♥Hvor er det vildt.
  P.s. Må vi ikke nok få mærket på de flotte matte skygger? Godt nytår.:-)

  03/01/2014
 • Pernille Sparsø

  Spændende! Det tegner til at blive et skønt nytår;-)
  Dermablend fra Vichy ser jeg frem til. Har et ar i panden efter en nylig overstået operation for – desværre – hudkræft. Håber så inderligt du vil bringe solcremer på banen. Der er desværre for mange dagcremer uden faktor. Synes der skal mere fokus på dette. Solen er jo som bekendt hudens værste fjende, selvom en solgylden hud er dejlig at se på… Har ladet mig fortælle, at Rudolph Care kommer med en solcreme til foråret?? 🙂

  02/01/2014
 • Rie

  Kære Anette Godt Nytår og tak for gode tips i 2013!

  02/01/2014
 • uh og ih hvor ser det fint ud, gad godt lige snuse den nye burberry parfume, elsker alle de andre. og læbepomaden den gad jeg da også prøve 🙂 men jeg er heldig- jeg skal flyve ud af Kastrup i feb. og vil gerne ha´lidt fif- hvad skal jeg gå efter Anette? Morten har endda indvilget i lidt god tid derovre ( han hader lufthavne) og glæder mig sørme også til at se hvad du finder på omkring mit skriv forleden dag 🙂

  02/01/2014
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Godt nytår herfra 🙂 Hvorfor er det ligeeee, at man altid falder over et produkt herinde, som man helt sikkert mangler i samlingen 😀 FARLIG blog du har her 😀

  Kh Rikke

  02/01/2014
 • Marianne S.

  Hej Anette,

  Godt nytår.

  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med, men tænker dog, er der forskel på, hvad du “beriger” 🙂 os med på pc og tablet ?

  Jeg har ikke tablet og heller ikke planer om at købe en, så længe min pc virker (ja sådan er jeg altså, alt det affald vi producerer ved at skulle have nyt, fordi det er tilgængeligt selv om det gamle virker vil jeg ikke bidrage til). Går jeg glip af nogle guldkorn ?

  Bedste hilsner
  Marianne.

  02/01/2014
 • rijaH

  Godt nytår 🙂 glæder mig til at se hvad året bringer herinde 😀

  02/01/2014
 • Hej Annette og rigtigt godt – skudt igang – Nytår…Jeg tillader mig lige et lille indskudt spørgsmål vedr. julekalenderen, hvor jeg var så heldig at vinde Balance Me og derefter skrev jeg til den mailadresse jeg i følge dig skulle. Det var godt nok først den 23. december og jo ikke mange dage siden. Jeg har bare intet hørt.?
  KH Ulla

  02/01/2014
 • Først – et FANTASTISK godt nytår til dig! Og så TAK for alle de nye tiltag, jeg glæder mig allerede. Og jeg elsker også at tage en ny papirkalender i brug, dvs. jeg skal ud efter arbejde i dag og se at få købt mig een, men nu har boghandlen også udsalg, så det er jo kun herligt at jeg er bagud. Så jeg ved hvad jeg skal lave i aften = indrette kalender. 🙂

  02/01/2014
 • Dorte Daugaard

  Kære Anette

  Ærlighed lyder som et fint “mål” 🙂

  Jeg gør mig heller ikke i nytårsforsætter, men har alligevel amibtioner om at komme ud af mit hi i 2014. (Både fysisk og mentalt)

  Jeg glæder mig til at følge bedre med hos dig igen!
  Godt nytår

  02/01/2014
 • Anette

  Kæreste Anette

  Glæder mig så meget til at følge dig og dine geniale tips, tricks og fiduser herinde i 2014 – både på min PC og min tablet.

  KH
  Anette

  02/01/2014
 • Louise T.

  Uhhh Jeg glæder mig til Dermablend kommer i handlen 🙂
  2014 må for mig være året, hvor jeg skal finde “midlet” mod den forbandede rødme 😉
  Pai er et step i den rigtige retning, men der skal mere til.

  02/01/2014
 • Anna N.

  Kære Annette
  Først og fremmest tak for en dejlig og ligetil blog -Glæder mig til at se hvilke fif du finder frem til i det nye år 🙂

  Jeg har et problem som jeg håber du kan hjælpe med!
  Jeg har på det sidste har haft kuk i mine hormoner – Med kedelige talgknopper, bumser og røde ar til følge heraf = ØV!
  Den grimme hud går forhåbentligt væk, når der er styr på de små fjollede hormoner igen – Men har du et råd til hvad jeg skal gøre med de røde ar?
  Jeg bruger til nat allerede beaute pacifiques a vitamin booster (med MD formulations continuous renewal serum under)- Du siger jo den er god 🙂 – Men er den også fin nok til mit problem, eller vil evt. hybenkerneolie og dets a vitaminindhold være bedre til at fjerne ar (Jeg har nemlig også tør hud så har brug for fugt/fedt… What to do? 🙂

  Kh Anna

  02/01/2014
 • Sisi

  Lyder spændende det hele! Glæder mig til dilemma-indslagene, ærligheds-historien og ikke mindst de mange inspirerende beauty-nyheder! Øjenskyggerne er så fine, og Vichys Dermablend tror jeg bestemt lige jeg skal se nærmere på.. Rigtig godt 2014!

  02/01/2014
 • Pia Hvenegaard

  Hej igen

  Vil lige høre dig hvor du får fat på Aveda hårolien??
  Kan ikke finde en dansk forhandler. Håber du kan hjælpe ☺️

  02/01/2014
 • Uh, den ser lækker ud den lak… og fine øjenskygger 🙂 godt nytår.

  02/01/2014
 • Pia Hvenegaard

  Hej Anette
  Det lyder vel nok spændende de nye tiltag for 2014. Glæder mig til st læse mere.
  Altid en glæde i hverdagen når der er nyt indlæg på Beautyspace

  02/01/2014
 • CharlotteK

  Glæder mig til et forrygende beautyspace år – godt nytår til alle!

  02/01/2014
 • Fru. Mir

  Kære Anette
  Dermablend kan ikke fået på apotekerne og lidt svært at købe en foundation man ikke har prøvet.
  Ved du om den kommer i butikkerne?
  Godt nytår!

  02/01/2014
 • Det tror jeg bare også det gør, Anette! Glæder mig over første arbejdsdag i dag og over at have kastet mig ud i 2014. Det smager allerede godt, og kaffen er stadig god. Glæder mig til snarrligt gensyn – KH J

  02/01/2014